Curs Tu și Creatorul

Tu și creatorul

Despre ce este vorba în cursul Tu și Creatorul

Atunci cand ne aflam in starea Theta, noi ne putem conecta cu energia divina care curge pretutindeni, cu Creatorul a Tot-ceea-ce-exista.
Adeseori mi se pune intrebarea: „Cum pot sti ca m-am conectat cu adevarat cu Creatorul si ca ceea ce aud in mintea mea nu sunt propriile mele ganduri?”
Raspunsul la aceasta intrebare este: pentru a putea cunoaste diferenta dintre gandurile tale personale si inspiratia divina trebuie sa incepi prin a te cunoaste pe tine insuti.
Acest curs adresat practicantilor Terapiei Teta te va invata cum sa te cunosti mai bine pe nivelurile cele mai profunde, astfel incat sa poti recunoaste mai usor aceasta diferenta, stabilind in acest fel o comunicare clara si eficienta cu Creatorul.
În acest curs vom face diferite descarcari de sentimente, exercitii si lucru cu programele subconștiente pentru a recunoaste mai usor sistemele noastre de convingeri care ne impiedica sa ne conectam plenar cu energia Creatorului. Astfel invatam sa navigam prin propria noastra minte, astfel incat sa o putem intelege mai bine și sa o depășim.
Creatorul comunica intotdeauna cu noi din perspectiva iubirii pure si perfecte.
Cursul “Tu și Creatorul” prezinta o cale ideala, care ne poate ajuta sa experimentam si sa intarim aceasta conexiune, astfel incat sa putem deveni la randul nostru nelimitati.

Cerințe preliminare: absolvirea cursurilor ThetaHealing Bază, Avansat și Dig Deeper

Dr. Delia Țurcan

Instructor independent si Certificat International de ThetaHealing®
Facilitator Certificat International de Access Consciousness® Bars, Facelift și Foundation
Absolventă a International Academy of Classical Homeopathy din Alonnissos Grecia.

Durată curs:

3 zile, de la 17:00 – 21:00  sau  2 zile de la 10:00 – 17:00

Investiția ta pentru o nouă viață este: 1680 RON

Puteti primi bursa cu 35% reducere: 1092 RON fiind noul preț, dacă se achita avansul de 300 RON pana cu 5 zile înainte de începere.

Reduceri la pachete de cursuri:

  • Curs Sapare in profunzime + Curs Tu și Creatorul -3360 RON (40% reducere: 1998 RON noul preț, dacă se achita avansul de 700 RON pana cu 5 zile înainte de începerea cursului de Săpare)
  • Curs Avansat + Curs Sapare in profunzime + Curs Tu și Creatorul- 5040 RON (47,6% reducere: 2640 RON noul preț, dacă se achita avansul de 700 pana cu 5 zile înainte de începerea cursului de Avansat)
  • Curs Sapare + Curs Tu și Creatorul + Curs Suflete Pereche- 5040 RON (47,6% reducere: 2640 RON noul preț, dacă se achita avansul de 700 pana cu 5 zile înainte de începerea cursului de Săpare)
  • Curs Sapare + Curs Manifestare și abundenta + Curs Tu și Creatorul- 5040 RON (47,6% reducere: 2640 RON noul preț, dacă se achita avansul de 700 pana cu 5 zile înainte de începerea cursului de Săpare)
  • Curs Manifestare și abundenta + Curs Suflete pereche + Curs Tu și Creatorul- 5040 RON (47,6% reducere: 2640 RON dacă se achita avansul de 700 pana cu 5 zile înainte de începerea primului curs)

Forma de plată?
După completarea formularului, veți primi un email cu detaliile legate de plată și datele contului în care veți face transfer.
Unde va avea loc cursul?
Fiecare participant înscris va fi anunțat cu cel putin 24 ore înainte, locația cursului. Pentru a afla de cursurile din orașul tău sau cele online, abonați-vă la newsletter și/sau consultați pagina de Evenimente.

Ce este inclus în curs?

• Manualul practicianului – suport curs
• Certificatul Oficial de Practician de la ThetaHealing®Institude of Knowledge USA, care vă permite să fiți practician ThetaHealing de Anatomie Intuitivă după acest curs.
• Înscrierea pe site ul oficial www.thetahealing.com, ca practican al tehnicii Theta Healing – pentru cei care doresc
• Reduceri pentru repetarea cursului
• Posibilitatea participării la grupul nostru de lucru și la alte evenimente care au loc pe plan local ,împreună cu alți practicanți de ThetaHealing

ro_RORomanian