Cursuri Access Bars Consciousness – NOU!

Cursuri Access Bars Conciousness

fractal_space_by_xxkonanandpain-d6bqke1Cai valoroase de schimbare si inaltare a constiintei personale si planetare. Iata ce va ofer mereu cu iubire si cu drag!
Access Bars Consciousnesseste o tehnica de echilibrare si inbunatatire a aspectelor legate de sanatate,bani,relatii prin accesarea unor centri energetici ca urmare a atingerii a 32 de puncte din zona capului . Acesta este pasul de inceput in Access Bars, in care rulam aceste benzi de energie-invatati efectiv tehnica, si va introduceti in principalele instrumente folosite in Access, primiti si oferiti cate doua sedinte de fiecare persoana, si va deschideti catre minunata lume Access Consciousness.
Aceste benzi vor curata puncte de vedere, consideratii, ganduri, sentimente, concluzii, emotii, credinte, judecati din toate ariile vietii noastre-cele care acum reprezinta blocaje ale energiilor legate de bani, cunoastere, control, creativitate, relatii, constientizare, imbatranire, vise si sperante, forma si structura, vindecare, sexualitate, corp si multe altele.
Prin urmare schimbarile vor fi clare si vizibile in viata noastra si in fiinta noastra, stiind sa fim tot mai mult noi insine, fara judecati, critici, recunoscandu-ne ca Fiinte Infinte, Constiinta Pura ce suntem in realitate!
O puteti folosi pentru voi insiva, pentru cei apropiati sau pentru clientii vostri practic in toate domeniile.
Va astept cu drag la o noua tehnica ce contribuie la elevarea constiintei si a energiei noastre!
Inscrie-te pe mail
delia.turcan@rothetahealing.ro
sau la telefon 0740806287
780 lei
23 MARTIE- BACAU                   01 APRILIE-ARAD
24 MARTIE-IASI                         27 MAI-CONSTANTA
25 MARTIE-TIMISOARA           08 APRILIE-BUCURESTI
15 APRILIE – BOTOSANI

ro_RORomanian