DE LA MECANICA SUBCONSTIENTULUI SPRE LIBERTATEA IUBIRII

Articole Theta Healing

677d95892f518c6ffe596eeb4941a25b

NOU!

CURS DE SUFLETE PERECHE

Foarte multi oameni traiesc cu impresia ca acest curs este despre cum sa-ti gasesti un partener perfect cu care sa fii fericit pana la adanci batraneti.

Gresit!

Acest curs este menit sa restaureze puterea iubirii in relatiile umane, indiferent si independent de varsta, sex sau rasa.

Toti cei care au experimentat relatii au vazut ca norisorul roz al extazului initial dispare cat de repede posibil sub greutatea unor conflicte uneori irationale si uneori absurde.

Cum atragem persoana iubita?

Care este persoana iubita? Cine este ea?

De ce atragem persoana iubita?

Gandurile noastre intra intr-o fina rezonanta cu gandurile si emotiile persoanei iubite.

Atragem persoana iubita prin rezonanta, conform cu ceea ce suntem noi – constient sau/si subconstient si se creeaza astfel niste “tipare de interactiune”, sau mai bine spus “tipare de reactie”-pentru ca e un moment in care noi REACTIONAM, nu actionam, si nici nu decidem constient ca vrem sa ne infuriem si sa ne certam. Nimeni nu gandeste-acum trebuie sa ma enervez, toate astea vin din interiorul nostru si ne stapanesc, in loc sa le stapanim noi pe ele.

Ce sunt aceste tipare care, fara voia si stiinta noastra ne saboteaza relatiile?

Si mai ales – care este calea de a elibera si inlocui tiparele sabotoare?

Sunt programele subcostientului care functioneaza astfel incat atrag in viata noastra acel tip de persoana DE CARE ARE NEVOIE EL.

De ce?

Ca sa vada, prin modul de comportament al celeilalte persoane unde are de lucru cu el si ce are de invatat. Sa poata schimba IN EL relatia DIN AFARA.

Nu exista nimic din viata noastra pe care sa nu-l avem in noi sub o forma sau alta.

Viata ne arata exact ce credem. Si ne invata in modul in care noi putem pricepe.Viata noastra este expresia starii subconstientului nostru, si ne arata credintele mintii noastre despre realitate, de fapt.

Si atunci?

Atunci schimbarea vine prin schimbarea credintelor subconstientului nostru catre o perspectiva mai inalta.

Fiecare relatie cu o fiinta iubita are, la fel ca mintea-doua componente : una a iubirii si una a neiubirii, sau zona de lipsa-a-iubirii.

Zona iubirii ne ajuta sa ne apropiem,sa simtim farmecul relatiei, sa ne indragostim si sa fim in extaz cosmic in noua relatie.

Zona de lipsa-a-iubirii corespunde zonei subconstiente din noi si programele de sabotare a relatiei, si intervine atunci cand incep sa apara disonante si neintelegeri in cuplu, discutii, certuri, reprosuri, judecati, temeri, etc.

Daca lasam toate lucrurile asa cum sunt, ele vor decurge mereu la fel si vom intalni aceleasi persoane, aceleasi probleme.

Insa daca dorim sa schimbam TIPUL de partener pe care-l atragem, am face bine ca mai intai sa lucram la extinderea zonei de iubire din noi. Asta nu are nimic de-a face cu existenta sau inexistenta unui partener in viata noastra.

Are de-a face cu relatia din noi, iubirea din relatia noastra interioara cu tipul de barbat pe care il avem inscris in tiparele noastre interioare, si are de-a face cu iubirea de sine ca masura a capacitatii de a iubi un partener cu adevarat!

Acesta este sensul si scopul unui curs de suflete-pereche.

Cursul de suflete-pereche te invata cum sa lucrezi DIN INTERIORUL TAU la relatie.

Sunt multe aspecte venite fie din viata noastra si experientele ei, fie din vietile stramosilor nostri, fie din convingerile colective ale natiei noastre, sau ale omenirii chiar.

Cursul de suflete pereche te invata

  • cum sa afli ce anume doresti de la un partener sau de la o relatie,
  • cum sa-l manifesti
  •  cum sa gasesti si sa depasesti blocajele care te separa de partener sau de o relatie armonioasa
  • testati o serie de programe-convingeri radacina care te pot influenta in relatii si le schimbi
  • cum sa folosesti tehnica in viata ta curenta pentru a intelege din alta perspectiva dinamica relatiilor cu partenerul
  • cum sa-ti inchei relatiile trecute astfel incat sa nu mai fii impovarat energetic cu ele in prezent
  • cum sa-ti rescrii viitorul in relatii – invatand cum sa primesti si sa oferi iubire in relatia de cuplu
  • cum sa-ti extinzi zona de iubire din tine in timp ce-ti restrangi zona de lipsa-a-iubirii
  • cum sa ajungi sa manifesti tot mai multa iubire in fiinta ta si tot mai putina dizarmonie si conflict

Daca vom cauta partener nou cu programele vechi cel mai bun rezultat este ca riscam sa fim dezamagiti, si decretam ca sufletele – pereche nu exista. Ele exista, si sunt tot mai multe acum posibilitatile de intalnire cu el, doar ca avem nevoie ca aceasta iubire din noi sa fie tot mai puternica, si avem nevoie sa ne amintim de iubirea de sine si din sine, care ea poate atrage cea mai potrivita fiinta catre noi in cel mai potrivit moment pentru noi.

E potrivit sa ne pregatim pentru aceasta intalnire, si atunci cel mai probabil vom intalni pe cineva care si el/ea a lucrat cu el/ea!

Cursul de suflete-pereche are loc doua zile consecutive si este pentru cei care au cursurile de baza si avansat absolvite.

Ziua sufletelor pereche este pentru cei care nu au cunostinte despre aceasta tehnica si doresc sa inteleaga despre ce este vorba, sa lucreze exercitiile care nu presupun cunostinte avansate de Theta Healing, si sa-si atraga sufletul-pereche cel mai compatibil in viata lor.

Investitia pentru cursul de suflete-pereche este de 450 de lei

Investitia pentru workshop este 200 de lei.

Relatii pe mail deliatheta14@yahoo.com

 

ro_RORomanian