Depășește judecata de sine

0
Cursuri Theta Healing

Judecata îți distruge forțele sufletești.

Ea este o conștientizare însoțită de atac și condamnare. 

Toate judecățile sunt condamnări în această lume, și în acest mod oamenii sunt făcuți vinovați și puși într-o închisoare energetică, bineînțeles dacă ei acceptă judecățile ca fiind adevărate. 

Există o diferență între conștientizări și judecăți. Oamenii au tendința să evite conștientizările, pentru că le confunda cu judecățile. Este suficient să elimine atacul din conștientizări.

Judecata este o condamnare pe baza unei constientizari. Este modul in care aducem constientizarile si le transformam si le blocam in realitatea asta.

“Ca să nu mai judec trebuie să nu mai conștientizez lucruri. Prefer să renunț la conștientizare decât să renunț la judecată.” 

Judecata vine din simțul dreptății. Te simți îndreptățit să judeci, adică să ii condamni pe alții. Să fii în căutarea dreptății de cine deține adevarul în a judeca.

Câți dintre noi judecă ca să-și ascundă propriile judecați de sine și propriul sine pe care îl consideră defect?

Atunci când te consideri rea/rău, greșit, inferior și fără valoare, încerci să îți atenuezi aceste sentimente prin ai găsi pe ceilalți demn de a fi judecați, astfel încât tu să te simți mai puțin rău și superior în raport cu ei.

Cele mai multe judecăți izvorăsc de aici. Ar fi mai simplu să eliberăm devalorizarea de sine.

Un alt motiv pentru care considerăm că ne sunt utile judecățile este programul că ne educăm prin critică. Cum părinții noștri ne-au criticat continuu pentru a putea deveni ceea ce ei doreau ca noi să devenim, și atunci programul general social este că prin critică te duci și înveți.

Problema este că cei mai mulți dintre noi am interiorizat acest lucru și încercăm să ne motivăm prin critică și să evoluăm prin critică și să ne educăm prin critică si judecata de sine.

Cat de mult creează asta?

Judecata este un element al inconștienței. Așadar, ea poate să aducă doar mai multă inconștiență și nu mai multă conștiință. Ea este deturnarea conștientizărilor. Este transformarea conștientizării în inconștiență și eventual în anti-conștiență.

Cata evoluție poate genera și cata educație putem facilita prin ceva care crează inconștiență și anti-conștiență și ne instiga la războiul cu noi și cu ceilalți?

Judecata este o formă de război modern care ne împiedică să fim conștienți și care generează agresivitate în relații și luptă în lume. De aceea când se spune “Renunțați la judecată”, a nu se auzi “Renunțați la conștiință și la claritatea conștiinței”. Doar renunțați la condamnarea atașată conștientizărilor și la fi în căutarea dreptății personale.

Putem cere ca programele “Educația se face prin critică. Trebuie să evoluez prin critică și sunt motivat de judecata de sine.” să fie schimbate cu programele “Stiu că pot evolua prin lumina Creatorului și prin regăsirea și expansiunea propriei mele conștiințe. Stiu ce înseamnă și cum se simte atunci când pot fi motivat de si prin propriile mele alegeri. Stiu ce înseamnă și cum se simte atunci când sunt motivată cu și prin intermediul planului Creatorului în cel mai înalt și mai bun mod posibil.” 

Toate instrumentele care ne pot ajuta să curățăm judecățile și involuția pe care o aduc sunt absolut necesare și utile. Haideți să nu ne mai atașăm prin acceptare și adeziune sau prin rezistență și reacție la orice judecată circulă în spațiul public și privat, pentru că astfel contribuim la crearea și amplificarea inconștientei în lume. Haideți să ne extragem din nevoia de a aparține social prin acceptarea judecăților anumitor grupuri ale căror interese nu sunt congruente cu ale noastre.

Ce altceva mai poti alege?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian