DUBAI SI EXPERIENTA CURSULUI DIG DEEPER 2015

Articole Theta Healing

352

Zile minunate anul acesta. Cursuri noi, locuri minunate, oameni speciali.

Asa a fost si Dubaiul – o noua intalnire cu Vianna si cursul de Dig Deeper .

Am fost foarte interesata de acest curs, deoarece din experienta mea practica cu Theta Healing – atat la cursuri cat si in consultatii stiu ca procesul de sapare este inima si cheia reusitei practice si eficientei in lucrul cu sine si cu ceilalti.

Desigur – si atmosfera a fost una de basm, desprinsa putin din 1001 de nopti, un Dubai in luna noiembrie moderat de cald, odihnitor de cald, oameni din 31 de tari, abundenta de hrana, energie si iubire  intr-o locatie speciala. Privesti si te miri de modul in care a rasarit din desert un oras al abundentei si investitiilor inteligente, si a fost extraordinar de impresionant pentru mine sa vad ca un conducator de tara este si poate fi preocupat de bunastarea locuitorilor ei si o face in mod inteligent, maret si deschis.

Experienta a fost una profunda, interioara si mi-a completat formarea de profesor/teacher Theta intr-un mod care m-a facut sa lucrez mai mult si mai eficient cu mine, am descoperit lucruri pe care nici nu banuiam ca exista in interiorul meu.

Mostenite de la stramosi, sau din constiinta colectiva a omenirii, lucruri fundamentale, radacini  care ma chemau sa le inchei, intuitii si intelegeri uneori de dincolo de cuvinte.

350
vianna in Dubai 2015
351
cursul Dig Deeper si Vianna in sari
352
vianna Dubai 2015
221
Fascinatia Dubaiului-oras care rasare practic din desert
224
Burj Khalifa-cel mai inalt turn din lume-in fundal
187
Minunata locatie a cursului
188
Un cursant fascinat-de curs, de locuri, de oameni
189
Locatia cursului Dig Deeper – Dubai 2015, Resort Anantara
190
Piscina cu nisip pe margine reflectand umbrele serii
191
Anantara hotel in pragul unei seri calduroase de noiembrie

192 193 174 179

ro_RORomanian