Curs Access Bars Iasi

Încarc Evenimente

Curs Access Bars Iasi

04/03/2022 @ 10:00 am - 04/03/2022 @ 06:00 pm

03 apr. 10:00 am - 06:00 pm

Curs access bars romania totul in viata vine la mine cu bucurie usurinta si glorie totulin viata vine la mine cu bucurie usurinta si glorie curs access consciousness ffind tu schimbi lumea curs fundatie access consciousness
Curs Access Bars Iasi
Bars sunt o serie de 32 de puncte pe cap, care, atunci cand sunt atinse usor elibereaza vechile energii blocate in creier si in corp,
Ce face o sesiune de Bars?
Bars iau toate consideratiile, gandurile, sentimentele, emotiile, deciziile, judecatilor si convingerile din orice viata –care sunt stocate in creier si le elibereaza atunci cand barele sunt atinse usor.
In acelasi timp energia Universului va devine mai disponibila , si adesea apare mai multa pace, usurinta, bucurie si glorie in viata, o stare de claritate si de bine.
Medicii au raportat schimbari in undele creierului, care trec din beta-undele din starea de veghe si de alerta din viata noastra de zi cu zi-in theta –undele din starea de somn cu vise, care sunt mult mai lente si dau o stare de relaxare si uneori de extindere a constiintei, schimbare care are loc in decursul unei ore-cat dureaza sesiunea de Bars.
La ce te poti astepta atunci cand primesti Bars?
Fiecare sesiune de Bars e diferita.
Cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa te simti atat de relaxat ca si cum ai fi dupa un masaj bun.
Cel mai bun lucru care ti se poate intampla este sa-ti schimbi viata.
Intre cele doua extreme sunt posibile nenumarate nuante, cum ar fi
-un simt crescut al pacii, o senzatie de usurinta in corp
-sa fii mai putin reactiv la situatiile la care reactionai inainte – capacitatea ta de a raspunde la situatiile de stress se imbunatateste
-somn mai profund si mai odihnitor
-simti ca ceea ce te supara inainte nu te mai afecteaza
Cat timp dureaza efectul unei sesiuni?
Depinde in totalitate de tine. Este hotararea subconstientului tau si a ta in intregime. Cat de bine ai vrea sa te simti?
Odata ce ai beneficiat de o sesiune de Bars , ele continua sa elibereze energia blocata . De fiecare data cand beneficiezi de ele, efectul devine mai dinamic.
Absolut toata lumea poate invata sa faca Bars. Nu este necesara nici o experienta anterioara in masaj, cunostinte de anatomie sau al ingrijirii sanatatii. Tot ce va trebuie sunt dorinta de a invata si absolvirea unei clase de Access Bars
Pret curs Access bars Iasi
950 lei, cei care repeta au jumatate de pret , copiii pana la 15 ani au gratuit, ceo intre 15 si 18 au jumatate de pret.
Pentru inscriere
https://rothetahealing.ro/…/formular-inscriere-curs…/
nr. de telefon 0740806287 deliatheta14@yahoo.com

 

Details

  • Start:
    apr. 03 @ 10:00 am
  • End:
    apr. 03 @ 06:00 pm
  • Cost:
    950Ron
  • Event Category:

Organizer

Venue

ro_RORomanian