In fiecare zi sa-ti amintesti cine esti

In-fiecare-zi-sa-ti-amintesti-cine-esti-delia-turcan-thetahealing.
Articole Theta Healing

Este un subiect controversat, trist și real.

Cât de mult îți amintești de tine într-o zi?

De tine cel real?

Cât de bine te simți tu cu ține? În prezența ta? În solitudinea ta?

Cine ești tu?

De câte ori pe zi ești tu?

Tu cel conștient, tu cel prezent, tu cel real, Existența pură.

Fără să faci nimic, doar să fii.

Fără gânduri, fără probleme, fără tornade de emoții.

Știi că nu ai învățat asta nicăieri. Pentru că asta se numește a-ți reaminti și nu a învăța. Pentru că există milioane de interese că tu să nu fii și să nu faci și să nu ai ceea ce ai putea să ai dacă ai fi cine ești cu adevărat.

Cum ar fi să-ți amintești să funcționezi fără minte? Crezi că nu știi?

Ne-am născut și am crescut în minciunile acestei realități, care spune că ai valoare doar dacă ai minte, dacă ești intelectual, dacă ai citit și memorat suficient de mult ce vor alții că tu să memorezi.

Să gândești logic ceea ce alții au decis că e logic.

E adevărat? Mai există ceva dincolo de asta?

În toate astea, unde ești tu?

Care este relația ta reală cu tine?

De câte ori te cufunzi în ceea ce ești tu? E singurul rost și sens al meditației este să devii cine ești. Dacă nu e asta, pierzi timpul.

Cine ești tu?

Ori de câte ori te întrebi asta ești cu un pas mai aproape de ține. Cu un pas mai departe de definițiile despre tine, de numele care crezi că ești, de limitările cu care te identifici.

Fă o lista cu tot ce crezi tu că ești. Cu CINE crezi tu că ești. O listă cu ”Eu sunt…”

Apoi-ia fiecare punct de pe listă șiiiiiiiii

Câte definiții am despre mine că…? Tot ce înseamnă asta distrug și decreez.

Ori de câte ori ești una cu tine ești una cu Universul. Ori de câte ori ești una cu Universul ești una cu tine.

Nu poți avea o “relație“ cu tine. Pentru simplul motiv că nu sunteți doi. Ori de câte ori încerci să ai o relație cu tine, să te iubești, să te înțelegi, să te valorizezi ești separat de tine. Ori de câte ori alegi SĂ FII iubire, SĂ FII valoare, SĂ FII conștientă de sine, ești cu un pas mai aproape de Unitatea care ești.

Realitatea asta ne separă de noi. Ne distrage de la cine suntem.

Există 24 de implanturi de distragere definite (care, de altfel, sunt unul din capitolele din cursul de Fundație din Access Consciousness) și alte sute/mii/milioane de moduri în care ridicăm ziduri doar pentru a ne pierde după ele și a deveni invizibili. Față de noi, față de ceilalți.

Am devenit invizibili în nenumărate moduri, ne place invizibilitatea și o îmbrăcăm că pe o haina, ca și cum ar fi pielea noastră.

Fără să realizăm că invizibilitatea față de ceilalți reprezintă invizibilitate și față de noi. Tragem cortine invizibile între noi și noi până nu mai știm să ne recunoaștem pe noi

Ori de câte ori nu ești tu, Unitatea care ești – ești în invizibilitate și uitare de sine.

Cine ești tu?

Cineva nedefinibil. Nu poți defini o existența. Poți doar fi ceea ce ești. Nu poți gândi o existența. Nu poți gândi o viață.

Cine ești tu?

Interesant e că imediat ce pun întrebarea asta oamenii încep să se descrie, caracterizeze și definească.

Oamenii cu natură spirituală au adesea acest punct de vedere-mereu suspectează că sunt răi, mai răi decât credeau vreodată, și greșesc total. Niște drăguți suntem, ce să zic.

Și dacă de fapt am fi de un sublim infinit, o conștiința extinsă, infinită, complexă, multidimensională? Ați suportă asta?

Adesea oamenii suportă mai ușor să gândească depreciativ la adresa lor, decât să perceapă Ființă Conștientă care sunt.

Pe unde am scoate cămașă atunci?

Pe care mânecă?

Sunt milioane de dimensiuni, deci milioane de mâneci. Ce ai alege?

Întrebarea-bun și CUM FAC să fiu asta? – este ceea ce știm să întrebăm în realitatea asta, care știe că obține ceva făcând. Și dacă aici tot ce ai de făcut este să fii?

Întrebarea reală este

Ce pot să FIU aici, că să FAC asta…?

Ne lipsește exercițiul FIINȚEI.

Oamenii au nevoie, singură nevoie vitală, să fie cine sunt ei cu adevărat.

Își doresc să fie iubiți. Să fie de succes. Să fie bogați. Să aibă abilități și capacități de să uimească lumea. Fără să-și dorească SĂ FIE mai întâi toate astea, să se scalde în energia a ceea ce își doresc cu atâta ardoare. Și fără să vrea să fie vizibili, în primul rând față de ei. Păi cum să te vadă lumea, să o poți uimi, dacă nu ești vizibil?

Un alt aspect este faptul că oamenii fac exerciții pentru a-și dezvolta abilitățile, vor să fie wow, să fie adulați, admirați sau orice altceva vor. E minunat.

Doar că ele nu sunt următoarea noastră jucărie și nu le primim de undeva din afară, din vreo inițiere sau alt act magic (pe care nu le contest), pentru că asta e dezîmputernicire. Să visezi că nu-știu-care obiect magic, gen Graalul sau o Sabie Magică o să-ți dea ție stăpânirea Pământului sau alte bazaconii de genul, înseamnă că nu crezi că puterea este în tine și mai înseamnă că ești prins în ceea ce se numesc iluzii.

Abilitățile sunt parte a noastră și nu este altă cale către ele decât prin noi. Sunt exerciții prin care le putem dezvolta, dar acestea, asociate inconștienței, nasc monștri. Izvorâte din conștiința și asociate cu conștiență creează o lume total diferită.

Deci calea trece prin extinderea accesului la Conștiința.

Și avem abilități și capacități la care nici nu visam. Inimaginabile. Toate celelalte sunt pretexte. Iar abilitățile nu sunt un obiectiv final. Abilitățile vin prin extinderea conștiinței și conștiinței în mod firesc, fiind la fel de adevărat că le putem ajuta să apară.

  • Ce abilități cu banii ai și nu conștientizezi?
  • Ce abilități paranormale ai pe care nu le conștientizezi?
  • Ce abilități ai care sunt dincolo de orice imaginație și minte a oricărui om care trăiește pe Pământ?
  • Ce abilități ai cu vânzările pe care nu le-ai conștientizat încă?
  • Ce abilități ai cu afacerile despre care nu știi nimic?

Și continuați voi lista.

Într-un alt articol voi aborda separat (sau în 1000 de articole) tema minții.

Însă cea mai fenomenală, excepțională și extraordinară capacitate pe care o poți avea vreodată este SĂ FII TU. Asta este inegalabil. Fie și pentru faptul că nu mai există nimeni că ține.

Dar dacă stăm, nu întrebăm, nu ne focusam, nu conștientizăm, nu dăm ignoranța la o parte, nu depășim dualitatea, nu se întâmplă nimic. Absolut nimic.

Calea către excepțional și extraordinar trece prin noi.

De aceea, 5-10 minute de focusare zilnică, plus exercițiul conștientizării zilnic creează diferit, extinde, expansionează, re-lochează mintea și ego-ul și le face să fie medii de exprimare ale Conștiinței, Universului.

Cursul pe care vi-l propun se numeste * Bucuria fiecarei zile *, si veti primi o data la doua zile

  • O intrebare de folosit pentru doua zile
  • Un clearing/ o curatare pentru doua zile

Un curs extrem de simplu, dar care face ca voi sa va focusati pe un singur lucru zilnic, in afara de marea de intrebari, informatii, clearinguri si materiale zilnice.

Cursul va avea culoarea Joy of Business, adica in mare va avea legatura cu banii, sursele de venit, afacerile ( daca le aveti ), abilitati si capacitati, moduri diferite de a crea, si de a crea bani.

El va incepe la 1 ianuarie, sau in orice zi veti alege sa o faceti.

Va exista un grup de lucru pe Facebook pentru intrebari si sugestii, impartasiri si schimburi de experienta si constientizari.

Pentru detalii pe deliatheta14@yahoo.com sau

deliaturcan@outlook.com

ro_RORomanian