Fii aici, acum

fii-aici-acum-delia-turcan-thetahealing.
Articole Access Bars Conciousness, Cursuri Access Bars Conciousness

De cate ori ai auzit *fii prezent?*/*fii aici, acum*?

Acesta este un concept extrem de vehiculat, dar adesea eronat folosit, si in mare parte neinteles, un fel de * monstru sacru * al spiritualitatii.

Ce inseamna asta?

Daca luam momentul de acum si il definim ca lipsa trecutului si lipsa viitorului, este doar un alt mod de a te incadra in timp. Adica o definitie. Definitiile in sine reprezinta doar o incremenire, o excludere a posibilitatilor si un mod de a nu sti, de fapt, despre ce e vorba.

Momentul de “ acum “ nu e un moment in timp. Este dincolo de timp si cuprinde timpul cu axa lui trecut-prezent-viitor.

Cate definitii ai despre ”aici si acum” care nu sunt cu adevarat ”prezent”, ci tot un element al timpului, care nu creeaza nimic diferit, vrei sa distrugi si decreezi acum?

E despre a trece din incadrarea in timp, care este o creatie a mintii umane, dincolo de timp si dincolo de minte. Timpul este o creatie umana artificiala, o conventie care ne prinde in mrejele ei, ca si cum ar fi adevarul absolut.

Ce gasesti dincolo de minte, dincolo de timp? Unde ajungi? Si cum adica fara minte? Catre ce/cine mergi?

Catre Fiinta, Existenta care sunteti voi in mod real, intr-o realitate sau o infinitate de realitati pe care nici macar nu le visati.

Asta inseamna ca tu esti in TOT, fie ca esti in trecut, prezent sau viitor temporal, fara sa judeci nimic. Fara ganduri. Fara emotii.

Doar cu tine.

Si dincolo de orice, intr-un spatiu in care TOTUL este posibil, TOTUL este la indemana ta, doar sa alegi.

Cum faci sa te conectezi?

Foarte simplu. Nu fa nimic. Doar FII.

Daca suntem in energia de  concurs si competitie a acestei realitati, care iti cere sa faci mereu mai mult si mereu in concurenta cu toti pentru a avea succes, atunci cerem mereu si mereu, intr-o preocupare compulsiva – cerem si intrebam ce sa facem, si nu …

Cine si ce am putea sa fim pentru a fi infinitul constient care suntem noi cu adevarat?

Un instrument simplu care ne introduce in constiinta este intrebarea care nu asteapta raspuns. Cum este cea de mai sus. Cand o pui simplu, fara sa-ti incalcesti creierii cautand sa pricepi si sa scobesti dupa un raspuns predefinit si invatat, intrebarea va genera deschiderea si poarta catre constientizare, si te va ajuta sa fii prezent, adica sa fii constient.

De aceea va propun ca, in fiecare zi sa adresam cate o intrebare Universului.

Ce constientizari putem avea?

Cum ar fi viata noastra peste un an?

A fi in prezent inseamna a fi atemporal. Daca noi respingem trecutul si ne prefacem ca uitam viitorul, suntem la fel de mult in timp ca atunci cand ne aliniem timpului.

Cand suntem in “ acum” cuprindem timpul in totalitate si devenim “ cei care cuprind” timpul, nu mai suntem continuti in el.

Devenim “ stapanii timpului “ si facem timpul sa lucreze pentru noi.

Suntem prezenti cu orice vine, din orice directie.

Nu poti fi in “acum“ cu fiinta ta terestra obisnuita. Cu ea poti fi in prezent. Nu in “ constient”.

Ca sa poti intra in asta este util sa te focusezi.

Focusul e o energie care se pierde in lumea asta. Este una din cheile progresului, no matter what. Suntem bombardati din toate directiile de informatii supra si subliminale, care ne distrag si ne impiedica focusarea.

Suntem trasi intr-o lume in viteza si cu viteza, unde credem ca nu avem timp pentru nimic. Insa timpul ne este consumat cu viteza de nimicuri, intr-un mod care ne face sa simtim ca a mai trecut o zi, dar noi nu putem contoriza ceva concret creat sau facut in fiecare zi.

Cum ar fi daca te-ai focusa pe o simpla intrebare pe zi? Si un singur clearing?

Si ti-ai crea o obisnuinta?

Si daca fiecare luna ar avea o culoare, care ar fi aceea?

Cateva minute, nu ore. Un singur lucru facut in mod constant, zilnic, intareste vointa.

Si daca acel lucru reprezinta un acces la constiinta si constientizari pe care nu le-ai avut niciodata?

Un moment de relaxare dimineata, o intrebare de purtat in buzunar, si ce poate fi creat astfel?

Iti propun un an de zile impreuna, un an creat si construit pas cu pas.

Cand urci muntele, daca te uiti la cat de departe e varful in timp ca urci, vei fi descurajat si vei avea tendinta sa renunti usor.

Tehnica cea mai buna de a te bucura de drum este sa te bucuri de fiecare pas pe care-l faci, si drumul nu vei sti cand deja l-ai parcurs.

Cursul se numeste ”Bucuria fiecarei zile” si veti primi o data la doua zile

  • O intrebare de folosit pentru doua zile
  • Un clearing/ o curatare pentru doua zile

Un curs extrem de simplu, dar care face ca voi sa va focusati pe un singur lucru zilnic, in afara de marea de intrebari, informatii, clearinguri si materiale zilnice.

Cursul va avea culoarea Joy of Business, adica in mare va avea legatura cu banii, sursele de venit, afacerile ( daca le aveti ), abilitati si capacitati, moduri diferite de a crea, si de a crea bani.

El va incepe la 1 ianuarie, sau in orice zi veti alege sa o faceti.

Va exista un grup de lucru pe Facebook pentru intrebari si sugestii, impartasiri si schimburi de experienta si constientizari.

Pentru detalii pe deliatheta14@yahoo.com sau

deliaturcan@outlook.com

ro_RORomanian