Homeopatia – SIMILIA SIMILIBUS CURENTUR – mottoul homeopatiei

Homeopatie

homeopatie-consultatii

Homeopatia

se bazeaza pe legea similitudinii, pentru prima data formula de celebrul medic grec Hippocrate, dar dezvoltata ca sistem therapeutic de Hahnemann , si care spune ca: “ceea ce poate produce simptome la omul sanatos , poate trata o persoana bolnava care are un grup de simptome similar”.

Reguli esentiale in homeopatia clasica(conf Prof George Vithoulkas):

1) Nu exista boli,exista doar bolnavi – tratamentul este individualizat.

2) Remediul potrivit este cel care coresounde totalitatii simptomelor,nu doar celor fizice = pacientul este tratat ca intreg : se abordeaza fizic , emotii, mod de gandire!

3) Daca remedial este correct,cantitatea de remediu necesara este minima-dozele folosite sunt infinitezimale = se folosesc remediile pentru tratament , obtinute prin potentare (dilutii successive si sucusiuni) – complet diferite de produsele oferite de fitoterapie(a nu se confunda).

4) In procesul de vindecare, toate simptomele vor disparea in ordinea inversa a aparitiei lor.

Un articol interesant,care arata preocuparea,si succesul tot mai mare pe care il are astazi sistemul  de tratament homeopat:

http://www.business-standard.com/article/news-ians/homeopathy-becoming-first-choice-of-people-114091300792_1.html

Intitulat: HOMEOPATIA A DEVENIT PRIMA ALEGERE IN MATERIE DE SANATATE A OAMENILOR , aratand principalele avantaje ale sale:

Preturi mici

Fara efecte secundare

100% rezultate – adica rezultate bune

Asigura tratament individualizat

Ia in calcul factori multipli, cum ar fi :ereditate, factori de mediu, sfera sociala, mediul de lucru, etc.

In realitate homeopatia este un sistem terapeutic extrem de complex,si de eficient,in acelasi timp,care asigura ameliorarea evidenta a starii de sanatate a persoanelor.

Homeopatia impiedica bolile sa progreseze , aducand echilibru in organism.

Ea trateaza de fapt nenumarate afectiuni , care, in linii mari-pot fi impartite in doua categorii majore:

– boli acute – infectii de toate tipurile-de la infectii virale (gripa,herpes sindromul Epstein Barr-al oboselii cronice , hepatite ,zona zoster, etc), la infectii bacteriene (amigdalite, bronsite, pneumonii, otite, rinite, snuzite, cistite, diaree , toxiinfectii alimentare, conjunctivite , si multe altele,lista poate continua), la candidoze, nevralgii-dureri cu nenumarate proveniente – nervoase(nevralgii,inclusiv de trigemen,dureri dentare,sciatica), mialgii(dureri musculare,torticolis), migrene, colici biliare, renale si multe multe altele.

– boli cronice – inclusiv stari patologice avansate-in care se obtin ameliorari considerabile : cancer , boli de inima , pareze , autism , epilepsie congenitala severa , epilepsie cronica , epilepsie cronica

– se refera la toate bolile,sau tipuri de disconfort instalate de o perioada mai lunga sau mai scurta de timp , si se refera la boli diagnosticate medical , precum si la traume emotionale , pierderi de memorie , depresii , anxietate , atacuri de panica, frici , emotii distorsionate , patologice (ex –gelozia patologica , sentimente de abandon , de furie , agitatie , neliniste ,etc-lista e foarte lunga ) , insomnii , etc.

– intrucat lista e foarte lunga , si e imposibil de redat intr-un spatiu atat de limitat, se considera ca homeopatia poate produce rezultate in absolut orice situatie , cu exceptia:

leziuni mecanice

accidente de masina si nu numai-care necesita interventii chirurgicale de urgenta

– conditii care pun viata in pericol.si care necesita ajutor medical de specialitate urgent

unele stari terminale de boala(unde e posibil sa ai, totusi, un efect paleativ, adica sa mai indulcesti suferinta, ceea ce este,  desigur, deosebit de important) .

– Vezi mai multe despre homeopatie: https://rothetahealing.ro/sa-intelegem-homeopatia/

IMPORTANT:

In homeopatie este esentiala comunicarea homeopat-pacient , de aceea , atunci cand sunteti sub tratament homeopat este important sa pastrati legatura cu homeopatul , sa respectati controalele , si sa informati homeopatul cu privire la orice alte metode terapeutice utilizati , pentru a lua masurile cele mai potrivite in timp util.

Pacientul se urmareste in timp,este necesara reevaluarea periodica a simptomelor , deoarece homeopatul evalueaza starea de sanatate a pacientului , tinta homeopatiei fiind cresterea starii de sanatate , si evolutia spre vindecare ,precum si mentinerea starii de sanatate odata obtinuta.Atunci cand evaluarea nu mai e necesara, homeopatul va va informa, urmand sa-l contactati atunci cand apare o situatie speciala( va dorim ca aceasta sa nu fie niciodata! ).

Homeopatia este absolut sigura si deosebit de utila copiilor din momentul aparitiei lor in lume , precum si femeilor insarcinate , mamicilor care alapteaza , si ele pot fi deosebit de utile in procesul nasterii!

Daca ti-a placut articolul apasa pe butonul de Like, multumesc!

Costul unei consultatii este de 100 Ron

Pentru informatii si programari – tel 0740806287

Email – deliatheta14@yahoo.com

 

ro_RORomanian