Introducere si generalitati despre Access Consciousness

Articole Access Bars Conciousness

 

Access Consciousness este un nume care contine in el o serie de instrumente si metode de lucru cu voi insiva si cu ceilalti . In traducere libera se numeste Acces la Constiinta.

Adica avem o suma de metode care ne permit si ne invata sa trecem dincolo de minte, dincolo de emotii, dincolo de dualitate – acolo unde suntem noi insine – si noi ce suntem in esenta? Suntem Constiinta Pura, Fiinta Eu Sunt din toate practicile spirituale.

Ce inseamna sa fii constient, si ce putem intelege prin Constiinta?

Constiinta e singurul lucru care poate schimba starea de fapt din vietile noastre. Care poate schimba starea de fapt de pe planeta noastra. Prin propria noastra constiinta ne inaltam la Dumnezeu, si prin ea ne conectam si comunicam cu el prin meditatie, rugaciune, fiecare cum va considera.

Constiinta este cheia catre schimbarea planetara – nu tehnologia, nu razboiul, nu miscarile politice sau revolutiile sociale brutale.

Constiinta este cheia catre intelegere, cooperare si o lume mai buna. Eliberarea de frica ne permite sa fim liberi si aceasta poate schimba separarea intre tari, natiuni si oameni.

Constiinta si nu inteligenta aroganta si egoista va crea o planeta capabila de supravietuire.

Daca te-ai uitat in jur in incercarea de a schimba lucruri in viata ta sau in lume si nimic altceva nu a lucrat, asta este pentru ca ai omis punctul-cheie si esenta lucrurilor-adica Constiinta – acea stare pura de A FI in care toate posibilitatile sunt acolo . Ea este totalitatea posibilitatilor viitoare si viitorul pentru noi. Orice cale si solutie care exclude asta nu este viabila si nici capabila de transformarile profunde de care avem nevoie pentru fiecare dintre noi si pentru planeta.

Calea Access este o cale complexa, care cuprinde multe abordari.

 • BARS-ul – este o tehnica ce foloseste 32 benzi de energie de la nivelul capului ce contin convingeri,puncte de vedere fixe, energii blocate , emotii impovaratoare legate de multe aspecte ale vietii tale, cum ar fi – control, creativitate, sanatate, bani, corp, sexualitate, vise si sperante, etc. Aceste benzi sunt conexiunea cu subconstientul nostru – care este curatat de tot balastul si reziduurile adunate in 4 trilioane de azi in care am adunat nenumarate lucruri, fara sa stim sa le mai curatam
 • PROCESELE DE CORP –sunt peste 60, se pot aplica si invata fara sa aveti nevoie sa stiti Bars ( dar daca stiti-cu atat mai bine si mai usor)-sunt pentru cele mai diverse situatii – de la bolile fizice, pana la eliberarea furiei, ingrijorarilor si supararilor stocate in corp, si pana la restaurarea bucuriei de a trai in acest corp, in aceasta realitate, in aceasta viata(va urma un articol detaliat despre aceste procese de corp
 • CLEARINGURILE VERBALE – si multe alte modalitati de a lucra cu energia, de la cele mai diferite curatari si dezlegari si pana la eliberari masive de energii stagnante –frici, vinovatii, manii, judecati, si multe altele, pana la schimbarea si deschiderea energiei si a starii in care traiti viata zilnica
 • A FI IN INTREBARE – este un alt instrument valoros
 • A FI TU=BEING YOU –sunt cursuri predate de DR Dain Heer
 • ALTE TEHNICI –care sunt accesibile in cursurile Access-primul curs fiind Fundatia , apoi Choice of Posibilitaties si multe altele de pe site-ul accessconsciousness.com

Si ce alte posibilitati si alegeri ai avea, la care inca nu te-ai gandit niciodata pana acum?

DESPRE MINE SI ACCESS CONSCIOUSNESS

 • Actualmente sunt Facilitator Access autorizat incepand cu luna martie acest an, chiar daca aparent sunt noua in Access, am o experienta de 20 de ani de lucru cu energiile, si vin din zona Theta Healing, unde predau si lucrez de mai bine de trei ani.
 • Deasemeni sunt facilitator autorizat de procese de corp din luna mai acest an, si sunt fascinata de aceste procese de corp, de modul lor de a rula energiile intr-un mod absolut fabulor! Rularea energiilor in procesele de corp este fascinanta – se elibereaza masiv energiile stocate in corp si sunt simtite energiile cu vibratii inalte cum curg prin tine.

Preturile sunt setate la nivel mondial. Pentru Romania este 65 % din pretul mondial- adica

 • 780 de lei pentru cursul de bars
 • 450 de lei pentru cursul de Access Facelift
 • 250 de lei pentru celelalte procese de corp

Cursul de Bars are loc intr-o zi -8 ore minimum-dar stam atat cat este necesar pentru a incheia totul si a invata absolut tot ce este cuprins in curs/sau doua zile a cate 4 ore.

Cursurile de Procese de Corp dureaza cate 4 ore/ proces de corp.

Urmatoarele cursuri vor fi

CURSURI BARS

 • 8 iulie Iasi orele 10-18
 • 14 iulie Bacau orele 10-18
 • 22 iulie Constanta orele 10-18
 • 29 iulie Suceava orele 10-18
 • 4 august Sibiu orele 10-18
 • 12 august-Botosani orele 10-18
 • 18-19 august Oradea orele 17-21
 • 26 august Bucuresti

CURSURI PROCESE DE CORP

ENERGETIC FACELIFT – 26 iunie Timisoara

 • 3 iulie Bucuresti

Detalii pe deliatheta14@yahoo.com

 

ro_RORomanian