Limitele succesului, limitele realitatii – imposibilul?

Limitele-succesului,-limitele-realitatii---imposibilul-delia-turcan-thetahealing.
Articole Access Bars Conciousness

Te identifici cu aceasta realitate?

Ai incercat din rasputeri sa obtii succesul in ea si nu reusesti? Inseamna ca ai limitari, esti blocat undeva si nu stii unde. Si daca esti blocat in exact DEFINITIILE tale cu privire la ce este, ce e posibil, si ce e imposibil in aceasta realitate?

Consideri ca asta e realitatea si nu poate fi altceva?

O sa te rog sa raspunzi IN SCRIS la urmatoarea intrebare: cum este aceasta realitate?

Si scrie tot ce iti apare. Iti vor aparea o multime de judecati si constientizari, dar si reactii la adresa realitatii acesteia.

Ce este cel mai important-cat de fatalist esti? Cat de mult consideri ca esti sub efectul absolut si ca viata ta este efectul absolut al acestei realitati?

Si te rog acum sa cureti asta:

  • Ce ai facut atat de vital, valabil si real in privinta vietii tale ca efect absolut al acestei realitati? Tot ce inseamna asta distrugi si decreezi?

Daca stii Access adauga fraza de curatare. Daca nu stii, poti citi despre ea si o poti aplica la sfarsitul oricarei curatari (tot ce se termina cu distrugi si decreezi e curatare).  Exista un video al Dr Dain Heer despre fraza de curatare, adica The Clearing Statement. te invit sa-l urmaresti si sa folosesti acest instrument magic

  • In cate moduri ai fost implantat sa crezi ca exista o singura realitate si numai asta, si nimic altceva in afara acestei realitati nu mai este posibil?
  • Cate inteligenta artificiale folosesti pentru a crea viata ta in interiorul acestei realitati si numai in ea, ca si cum nimic altceva nu mai este posibil?

Ce altceva mai este posibil in afara existentei in aceasta realitate?

Cuvantul imposibil intotdeauna are in continuare “ in aceasta realitate “. Toate lucrurile imposibile sunt desemnate sa te tina aici, sa te faca sa crezi ca nu se poate ce tu de fapt stii ca se poate.

  • Cate inteligente artificiale care creeaza imposibilul ai care te mentin in limitarile acestei realitati?

Limitele cele mai indepartate ale acestei realitati, Polul Nord si Antarctica ale realitatii noastre sunt date de limitarile de imposibil pe care le avem.

Ce ti s-a spus ca e imposibil? Fa o lista. Constientizeaza si schimba.

Verbal si non verbal.

Pentru ca non verbalul este extrem de puternic, si nici nu il constientizam macar.

Sa va dau un exemplu din viata reala. Unul din milioane spre miliarde de exemple reale. Real inseamna apartinand realitatii asteia.

Mama care se ocupa de copil, este extrem de grijulie, se ocupa de toate in locul lui la o varsta la care el poate sa se ocupe singur, ce ii transmite copilului, printre multe altele? Ca este impotent, nu se descurca, nu e capabil.

Aceasta este o programare non-verbala. La fel, privirile dezaprobatoare, o fata specifica si un comportament specific sunt menite sa transmita copilului un – “ ai gresit, nu esti in stare” , cu efect mai puternic asupra lui decat o arma letala.

Asadar-in fata acestei realitati suntem niste copii inocenti, cu ochii mari si deschisi, gata sa fim programati si implantati la fiecare colt.

De ce se intampla asta?

Din multe motive.

Una-pentru ca invatam prin programare.

Dar motivul zero, inaintea lui unu-este ca suntem inconstienti.

Daca privim realitatea asta in ochi si o vedem asa cum e, invatam ca nu TREBUIE sa ne lasam programati si implantati si mintiti cu o multime de lucruri.

Stiu ca majoritatea oamenilor sunt impotriva politicii, conducerilor statelor si altele. Dar asta nu ne face decat sa fim mai lipiti de aceasta realitate. Dezaprobarea si impotrivirea ne aduc mereu inapoi aici si ne leaga mai tare de realitatea asta.

Insa cel mai mare inamic al celor care vor sa manipuleze si sa ne faca sa credem ce vor ei este constienta.

Sa devii constient si neprogramabil este cea mai mare arma pe care o poti avea vreodata. Si culmea: e gratis si nu-ti trebuie nimic pentru asta. Primul pas este sa o alegi.

Sa fii constient de ce se intampla te va face sa poti alege, sa poti vedea, sa poti percepe lucruri pe care nu le vedeai pana acum.

Cand te rog sa vezi cum arata pentru tine realitatea asta, poti avea mai multe reactii:

  • poti scoate judecatile la adresa ei – gen- e nedreapta, e nebuna, etc – care reprezinta reactii si moduri in care TU devii subiectiv la aceasta realitate
  • poti scoate reactii emotionale la adresa ei – o urasc, trebuie sa o diatrug, nu o suport, este abuziva/ma abuzeaza, trebuie sa lupt cu ea – deja judecatile de mai sus au creat emotii ca alta modalitate prin care sa te distragi propriu zis, intrand intr-o lupta fara nici un rezultat
  • hmmm, realitatea asta nu e exact ce credeam eu ca e-dar oare cum e? E plina de limitari. Posibilitatile din ea sunt limitate. Alegerile sunt limitate. Creatia e limitata.Ce pot eu fi, face, alege, percepe si primi, care mi-ar extinde posibilitatile, alegerile si viata? Asta se numeste CONSTIENTIZARE. Se numeste sa o vezi cum e fara sa o judeci.

Care varianta din cele de mai sus credeti ca ar crea ceva diferit?

Haideti sa incepem sa vedem aceasta realitate nu asa cum ne este prezentata, ci intr-un mod foarte diferit. Cat de diferit putem. Sa exersam miscarea in diferite puncte din spatiu in jurul ei care ne-ar oferi o alta viziune.

Dupa ce scrieti, in fiecare dimineata, cel putin 30 de minute despre aceasta realitate, uitati-va si intrebati-va : care sunt judecati? Care sunt reactii emotionale ? Care sunt constientizari?

Si distrugeti si decreati toate acestea. Detectati programele. Schimbati-le. Folositi fraza de curatare.

Programele subconstiente arata asa – realitatea asta este un nonsens. Realitatea asta este nedreapta. Realitatea asta este impotriva mea. Si nenumarate alte variante.

Si veti constata dupa o vreme ca ceva se intampla in Universul vostru.

Faceti exercitiul acesta o luna.

Experimentati.

Vedeti ce posibilitati apar din spate.

Si nu mai faceti din ceea ce stiti limita a ceea ce puteti sti cu adevarat!

Si in final, intrebarea din Access – Ce altceva mai e posibil?  va capata o alta nuanta, mult mai extinsa.

  • Ce altceva DINCOLO DE ACEASTA REALITATE mai e posibil si disponibil azi pentru voi?

Pentru ca atunci cand incepi sa treci dincolo de aceasta realitate, incepi sa vezi alte posibile realitati, si incepi sa vrei si sa alegi sa traiesti intr-o realitate diferita. Dar despre asta mai incolo.

Have fun!

Delia

ro_RORomanian