MEDITATIE THETA HEALING – este meditatia de urcare si coborare

Articole Theta Healing

Deoarece multi cursanti mi-au solicitat inregistrarea meditatiei pentru a-i ajuta in practica lor, iata ca am inregistrat meditatia de urcare si coborare din Planul Creatorului – ca un instrument util pentru incepatori in mod special.

Va va ajuta sa lucrati mai usor si mai rapid.

MODALITATE DE LUCRU :

1) Stabiliti ce vreti sa lucrati inainte de a intra in meditatie – de exemplu curatare, schimbarea anumitor programe, descarcarea anumitor sentimente, prmirea unor idei noi, raspunsuri la anumite intrebari, sau orice altceva doriti.

Nu e necesar sa stiti absolut tot dinainte, aveti inceredere ca veti fi ghidati si sustinuti atunci cand ajungeti in prezenta Sursei Divine

2)asigurati-va ca nu sunteti deranjati cat timp meditati , asezati-va intr-un loc linistit, puteti folosi aromaterapie – o idee de uleiuri pe care le puteti folosi – 3 WISE MAN , FRANKINCENSE, MYRRH, PALO SANTO, EXODUS II, ROSE, TRANSFORMATION, voi reveni intr-un alt articol cu idei privitoare la uleiurile esentiale si efectele lor spirituale.

De asemeni,daca doriti sa lucrati pe anumite probleme, folositi uleiurile coresounzatoare. De exemplu – pentru conectarea cu copilul interior folositi INNER CHILD sau CHRISTMA S SPIRIT, daca doriti sa eliberati din traumele copilariei piteti folosi SARA, RELEASE. Si exemplele pot continua.

Puteti folosi lumanari – culoarea lor reprezinta din nou ceva anume- revin cu un articol despre semnificatia culorilor lumanarilor.

Dar nimic nu e obligatoriu, daca nu aveti lumanari si uleiuri asezati-va linistiti-singurul lucru de care aveti nevoie sunteti voi insiva.

3) Dati drumul la inregstrare si ascultati pana ajungeti in cel de-al Saptelea Plan, puteti opri inregistrarea, luati-va timp sa lucrati tot ce v-ati propus, aveti incredere ca toate deja s-au intamplat/rezolvat .

4) cand simtiti ca ati terminat dati drumul din nou la inregistrare si faceti partea de coborare/impamantare.

Sa va fie de folos tuturor. Am facut-o cu multa iubire si dorinta de a va sprijini atat cat e posibil

Si – amintiti-va ca e doar un isntrument ajutator pentru inceput, apoi fiecare dintre voi va „zbura „liner, in modul lui personal. Nu ne atasam de instrumente, ele sunt doar ajutoare temporare.

DRUM LINISTIT SPRE LUMINA, SA FIE TOTUL PENTRU BINELE VOSTRU CEL MAI INALT!

 

ro_RORomanian