MOTIVUL MEU NUMARUL UNU PENTRU CARE AM INVATAT THETA HEALING

Articole Theta Healing

Cu totii ne dorim:

  • sa ne gasim calea , drumul in viata, ce avem de facut
  •  sa ne vindecam
  •  sa avem bani ( ca expresie a unor posibilitati mai inalte, si pentru ca ne pot ajuta sa facem cele mai frumoase lucruri pe care le visam )
  • sa ne apropiem de Dumnezeu
  •  sa ne gasim Calea-in viata,spiritual,
  • sa-I ajutam pe ceilalti cat mai mult-in special pe copii, parinti, persoanele iubite,dar si animalele,plantele,planeta sau omenirea

     DAR-si aici exista un mare DAR : suntem practic inundati de informatii, si de sfaturi nenumarate, de tipuri de terapii fara numar, de lideri spirituali in numar tot mai mare.

Astazi medicina spune una, terapiile alternative, tot mai numeroase, afirma altele.

Stiinta ridica capul si zice : s-a demonstrat  stiintific asta-concret , palpabil, pentru a a junge si ea intr-un punct in care-ups!-totul ramane inexplicabil daca nu atingem ideea de Creator sau Inteligenta Universala.

Biserica spune : urmati-ma, eu am Adevarul lui Dumnezeu, dar lupta si ea sa discearna intre adevarurile si neadevarurile lumii.

Am fost invatati sa ascultam de ceilalti, generatia noastra este una obedienta ( vorbesc de cei peste 35 de ani , sa zicem ), si acum ne intrebam  INCOTRO??Cine ne indruma,cine ne sfatuieste?

Tinerii,adolescentii si copiii sunt complet diferiti, ei sunt provocarea noastra, si nu fac compromisuri : stiu ca au venit pentru ceva, si VOR sa faca ceva-ul ala cu orice pret!

    DAR DACA omenirea a ajuns in punctul in care Dumnezeu considera ca suntem deja maturi, ca putem lua hotarari prin noi insine, ca putem co-crea, colabora cu Dumnezeu, fara sa ne mai fie frica,  si fara sa mai fim pedepsiti pentru a invata?

Eu asa cred!Ca suntem in curs de a dezvolta o noua constiinta, in care suntem individualitati, si putem hotari pentru noi insine, si putem invata cum sa comunicam si  sa colaboram cu ceilalti ( in loc sa intram in competitive),  avand totodata puterea si capacitatea de a colabora-comunica-coopera cu un Dumnezeu care Iubeste Neconditionat, sa simtitm Iubirea Lui, si sprijinul Lui.

De aceea as face eu acum un curs de Theta Healing :

  • pentru a invata CUM SA DISCERN in acest potop de informatii, cum sa navighez in siguranta printre provocarile lumii de azi,
  •  cum sa gandesc eu insami, cu mintea mea , fara sa mai permit manipularii sa ma orbeasca, si altora, oricare-ar fi ei – sa gandeasca sis a decida in locul meu.
  • Cum sa evoluez fara sa-mi pun viata in mana unui Maestru, invatand in acelasi timp de la toti.
  • Cum sa ma vindec pe mine si intreaga mea familie, si cum sa nu mai transmit copiilor mostenire programe de nefericire, tristete, saracie sau umilinta.

 

Pentru mine, Theta Healing este cert calea mea personala, si nu numai, pentru ca este o tehnica ce permite sa adaptezi totul la tine, la ceea ce esti tu, si, de fapt, Theta Healing nu e calea mea, ci face parte din ea .

     CALEA MEA, ca si a voastra , a tuturor,este particulara, si nu seamana cu a altcuiva in nici un mod, si tocmai asta este farmecul acestei tehnici – ca iti aminteste sa fii tu insuti, avand un instrument suplimentar de evolutie la indemana!

Daca doresti sa inveti aceasta tehnica,contacteaza-ma!

Delia Turcan

Tel 0740806287

Mail – turcandeliatheta@yahoo.com

sau pe Facebookadn theta healing curs delia turcan iasi bacau botosani vaslui suceava homeopatie biorezonanta

ro_RORomanian