PERIOADA 15-28 SEPTEMBRIE 2015

Articole Theta Healing

SAU TRECEREA DE LA FRICA SI TEROARE LA UN NOU MOD DE A FI

-partea a PATRA-

imagesX18PK5EB

4)      Pe 24 septembrie 2015 se sfarsesc cele 500 de zile ale lui Laurent Fabius “ 500 de zile pana la haosul climatic”

 

Acesta este un comentariu facut de ministrul francez al afacerilor externe Laurent Fabius in doua randuri- intr-un discurs la Brookings Institute si intr-o conferinta de presa cu secretarul de stat al US John Kerry.

 

Speech-ul a avut loc pe 13 mai 2014, asadar un calcul matematic simplu ne duce catre data de 24 septembrie 2015.

La ce se refera el? Ce vrea sa arate ca stie, si noi nu stim?

 

5)      Despre Papa numai de bine.

 

Toata lumea stie, toata lumea a aflat- Papa va fi foarte ocupat in septembrie.

 

El se va adresa Congresului Statelor Unite pe 24 septembrie 2015.

 

E vorba despre agenda climatica – asa numita incalzire globala , insa presupunerea este ca de fapt este primul din cei cativa pasi ulteriori care il vor duce la conducerea unei religii globale. De fapt nu e chiar primul, tinand cont de remarca anterioara cu privire la unificarea cu Biserica Ortodoxa de la Istambul.

 

Alte subiecte propuse

 

  • Obiceiul US de a nu lasa nimic pentru ceilalti din resursele lumii( !!!) – ceea ce mi se pare mai curajos decat celebrarea liturghiei de Pasti la Zagreb in mijlocul razboiului iugoslav de catre Papa Ioan Paul al 2 – lea.
  • Rolul superputerilor in viitorul umanitatii
  • Politica externa – refugiatii internationali-in special cei din Orientul Mijlociu

 

6)      28 septembrie-eveniment astrologic – Luna sangerie

 

A patra eclipsa lunara consecutiva este considerata importanta astrologic, in masura in care stim ca Universul este unitar si aduce catre noi diferite frecvente, carora le raspundem si reactionam la ele functie de locul vibrational pe care il ocupam.

 

Asadar nu ne putem astepta neaparat la aceleasi lucruri ca pana acum daca o parte din constiinta lumii s-a trezit. Ne putem astepta la evenimente majore , dar nu neaparat intr-un mod tragic.

 

Vom vedea atunci daca noi ca umanitate am reusit sa iesim din cercul invatarii prin suferinta si durere catre invatarea prin iubire, credinta si conectare persoanala la Divinitate.

-va urma-

 

ro_RORomanian