PERIOADA 15-28 SEPTEMBRIE 2015

Articole Theta Healing

SAU A TRECE DINCOLO DE FRICA SI TEROARE SPRE UN NOU MOD CONSTIENT DE A FI

-PARTEA A CINCEA-

imagesX18PK5EB

 

7)      Alt eveniment al lunii septembrie – 23 septembrie-reactivarea Acceleratorului de particule de la CERN

CERN –organizatia europeana pentru studii nucleare isi reactiveaza acce;eratorul in septembrie, chiar daca nu exosta nimic oficial pe situl lor in acest sens.

CERN este o organizatie corporationista care are in logo-ul ei ascuns un 666, ca si o statuie a Dansului lui Shiva – zeul hindus al distrugerii, numit si Shiva-distrugatorul – la sediul lor general.

Foarte foarte putini oameni sunt informati cu privire la ce fac ei acolo, dar indivizi cum ar fi Bret Bernhoft au emis teoria conform careia acceleratorul poate de fapt despica tesatura spatiu-timp , si pot deschide portaluri catre alte dimensiuni.

Bernhoft spune ca un respectat contactor al ET , pe numele lui Alex Collier a sugerat ca tehnologiile CERN intentioneaza ( printer altele) pentru a fuziona doua realitati/ linii de timp .Aceasta ar corespunde constiintei de masa in trezire .

E posibil ca unii sa foloseasca tehnologia avansata pentru a incerca sa ne tina pe o linie temporala negativa – acolo unde este prevalenta tirania si dictatura in defavoarea libertatii.

8)      24 septembrie 2015 – impactul cu un asteroid

Sunt previziuni cum ca un asteroid va lovi planeta la aceasta data, dar nu par a exista evidente solide in favoarea acestiu fapt .

Carol Rosin a vorbit in cateva randuri despre discutiile ei cu fostul nazist – omul de stiinta Werner von Braun, care i-a povestit ca elitele vor folosi o serie de amenintari inventate sau false evenimente care sa-i impinga pe oameni sa accepte un guvern mondial autoritar.

In 1974 i-a povestit faptul ca elita va folosi 5 amenintari –cheiepentru a insela si inspaimanta oamenii pentru a li se supune

–              Exagerarea amenintarii comunist-ruse ( care s-a activat din nou in ultimii ani)

–              Amenintarea inventata a terorismului ( s-a dovedit aproape de fiecare data faptul ca atacurile teroriste au fost realizate de oamenii Occidentului-formati de ei, finantati de ei )

–              Amenintarea inventata a statelor din lumea a treia

–              Evenimentul inscenat al unui asteroid lovind Pamantul

–              Invazia extraterestra inscenata – proiectul Bluebeam

Asteroidul va fi folosit pentru a justifica introducerea si folosirea armelor spatiale

Dar DACA oamenii se curata de fricile lor, ce se poate face impotriva unor oameni care sunt fara frica ? Daca toti lucram la curatarea fricilor noastre si reactionam impredictibil? In afara scenariilor fricii? Cu scenariile iubirii ?

9)      Anul Shemita 2015

Anii la evrei sunt grupate in cicluri de cate 7, iar cand se implinesc 7 cicluri de cate 7 ani este un an numit anul Shemita, marcand incheierea unui ciclu.

Evreii sustin ca in acest an se face judecata lui Dumnezeu, si ca de obicei este un an greu.

Doar daca schimbam programul ca “ Dumnezeu judeca “ cu Dumnezeu este Iubire Neconditionata si “ sunt total iubit si total acceptat de Dumnezeu” si cautam sa traim in iubire de Dumnezeu si nu in frica de El.

10)      Deasemeni – un alt lucru ciudat este faptul ca Rezeva Federala s-a mutat din New York in Chicago, si ca NORAD ( agentia militara responsabila pentru apararea spatiului aerian al US a redeschis buncarul inexpugnabil Cheyenne Mountain.

O alta informatie interesanta pe care am vazut-o zilele trecute a fost cea care spune ca a fost cumparat argint in valoare de 50 milioane de dolari de catre o persoana particulara ( o cantitate uriasa ). Iar guvernele tarilor cumpara aur.Ce se pregateste?

-VA URMA-

ro_RORomanian