PERIOADA 15-28 SEPTEMBRIE 2015

Articole Theta Healing

SAU TRECEREA DE LA FRICA SI TEROARE LA UN NOU MOD DE A FI

-partea a treia-

imagesX18PK5EB

EVENIMENTE/FAPTE

1)      Citeam ieri despre vaccinarea obligatorie in California. Tocmai in California- locul de und au rasarit foarte multe din avangardele spiritualitatii si psihologiei actuale. De ce? E prea mare vantul libertatii care bate dinspre Essalen? Pare a fi un gest disperat de a opri cresterea constiintei umane. Si despre tentaiva de a impune asta si in Romania. Dupa modelul libertatii americane,nu?

2)      Implicatiile operatiunii Jade Helm.

Se pare ca aceasta operatiune este programata a se sfarsi pe 15 septembrie 2015.

Gratie cercetarilor lui DJ (care a aparut intr-un interviu la emisiunea Caravan to Midnight) stim ca aceasta operatiune este despre progresul Inteligentelor Artificiale – folosite pentru a controla si monitoriza indeaproape toate actiunile umane, o Inteligenta capabila sa preia si sa proceseze datele de intrare ce pot prezice comportamentele umane pentru a putea cu adevarat stapani domeniul uman.

Insa – asta este valabil in cazul comportamentelor umane PREDICTIBILE. Si de ce sunt predictibile? Pentru ca sunt pre-programate – se bazeaza pe PROGRAMELE care sunt in noi, in subconstient, si care sunt previzibile.

Si daca noi iesim din domeniul predictibilitatii? Daca ne schimbam programele?

Alte obiective urmarite sunt

Declararea anumitor state din US ca fiind ostile

Antrenamentul pentru situatia in care se instaureaza legea martiala

Antrenamentul pentru strivirea oricaror revolutii interne

Spionarea americanilor si exersarea obisnuintei de a opera nedetectati printre oameni

3)  Sfarsitul lui septembrie 2015 –Intrunirea Consiliului General al Natiunilor Unite numarul 70, care va incepe pe 15 septembrie

Se pare ca principalul scop al acesteia este o presiune sporita pentru o mai mare centralizare a puterii sub pretextul dezvoltarii durabile.

Franta este pe cale sa propuna recunoasterea formala a existentei Statului Palestinian.

Se pare ca Obama nu se mai opune atat de vehement la aceasta , asa cum a facut-o pana acum, ceea ce s-ar putea sa-i infurie pe unii.

-VA URMA-

ro_RORomanian