Plafoanele de sticla pentru bani si business

Articole Theta Healing

plafoane de sticla glass ceiling limite blocaje limtele zonei de confort si cum le depasesti access consciousness theta healing cursuri

Plafoanele de sticla sunt acele limite invizibile si total enervante unde va opriti mereu si mereu si dati cu capul, apoi concluzionati-*bun, doar atat pot atinge* sau va umpleti de frustrari ca nu puteti mai mult.

Si incercati o data, si inca o data, si daca sunteti perseverent ( ca mine), de cel putin zece ori, dupa care intervine energia de renuntare si spuneti * ok, nu pot*.

Plafoanele de sticle sunt acele limite pe care ni le-am creat din convingerile in jurul banilor si businessului care ne creeaza acum realitatea finanaciara curenta pe care o avem.

Toti avem acea limita superioara, acel plafon de care dam mereu cu capul, si e acel loc unde decidem-ok, cerul nu exista, e o inventie, nelimitarea e o minciuna, uite ce limita avem. Infinitul si cerul albastru sunt doar o iluzie.

Suntem niste muste intr-un experiment in care niste oameni cruzi ne-au inchis intr-un pahar si au pus deasupra un plafon de sticla, deasupra se vede cerul albastru, infinit, si libertatea spatiului total, si noi tanjim si visam la asta, zburam in sus cu entuziasm, si mereu dam cu capul cu putere de ceva invizibil, care ne izbeste cu cruzime inapoi, cu fundul de pamant. Ne frecam capul, simtim cucuiul cate se poate de palpabil, si suferim in tacere, sau ne lamentam cu voce tare, in functie de tipul de persoana care suntem.

Unii dintre noi capata o frica de a se mai inalta ca nu cumva sa se izbeasca si mai tare sau sa cada de mai sus de cat au facut-o ultima data.

Altii se simt motivati de cadere-sa-ti demonstrez eu ca ma ridic si o iau de la capat.

Dar dupa multe incercari nereusite in subconstient se seteaza inaltimea plafonului ca inaltime maxima unde putem zbura.

Si uitam de cer, uitam de libertate, uitam de posibilitati, uitam de infinit, stergem si inlocuim infinitul si spatiul cu limitarea si cu neputinta de a zbura mai sus, pentru ca lucrurile pe care le cautam sunt ireale!(desi noi stim in continuare ca sunt posibile.

Si apoi, cand acei oameni cruzi si nemilosi indeparteaza plafonul, in mintea noastra nu mai exista posibilitatea unui Spatiu si a unei inaltari mai sus, si mai sus, asteptarile noastre inconstiente facandu-ne sa ne oprim la marginea superioara pe care o stim noi posibila de generatii si generatii de alte muste dinaintea noastra. Chiar daca plafonul a disparut, noi nu mai avem sentimentul Inaltarii si Infinitatii.

So-cine sunt acei oameni care experimenteaza cruzimea aplicata pe noi?

Acele energii care ne tin jos?

Miile de puncte de vedere cu privire la bani, de exemplu.

Cu privire la ce meriti si ce nu meriti.

La ce e corect si ce nu.

La cat de mult ai de muncit din greu ca s meriti o mana de bani.

La compromisurile pe care va trebui sa le faci pentru bani si bogatie.

La ce e accepatbil sau nu cu privire la bani.

De unde le avem?

  • Concluzii personale trase in urma exemplelor vii din societate. In urma a ceea ce ne-au predicat unuii-altii.
  • Concluziile stramosilor nostri, limitarile lor, doar atat cat stiu ei ca e posibil.

Imi amintesc ce m-am distra cand, lucrand cu cineva foarte talentat de altfel in privinta lucrurlui cu energiile, cu Theta Healing si cu Access Consciousness, am vazut stramosii persoanei inghesuindu-se in spatele ei, holbandu-se literalmente de pe umar, si uimindu-se exprimau cam asa

  • No, maica, ce e aia sa castigi bani din miscarea vantului? Ce e aia ce plimbi tu acolo? No, maica, ce treaba serioasa ii aia sa plimbi ce nu se vede, si sa mai si vrei sa primesti bani din aceea? Ai zi si tu, treaba ii aiasta?

Ei nu puteau concepe lucrul cu energiile ca fiind ceva *serios * si * valabil* si din care poti castiga bani. Asta se transformase intr-un plafon de sticla pentru acea persoana. A fost necesar sa le arat stramosilor ce e acela lucrul cu energia, sa-i asigur ca e ceva foarte important, care merita valorizat mai mult decat lucrul intelectual, care vine ca ceva care genereaza lucrul intelectual, viata si existenta materiala concreta.

  • Ce ai decis ca este plafonul tau de sticla in privinta realitatii tale financiare, care nu este de fapt?
  • Cine a creat asta? Tu? Parintii tai? Stramosii tai? Aceasta realitate?
  • Noteaza care sunt plafoanele tale de sticla in privinta banilor pe care-i castigi si sterge-le
  • Poate poti castiga bani doar cat sa supravietuiesti
  • Poate nu poti castiga mai mult decat au castigat ai tai
  • Poate nu stii decat sa creezi bani intr-un anumit mod si refuzi orice alt mod de a crea. De exemplu stii sa creezi bani doar muncind din greu. Poate stii sa creezi bani doar din munca ta personala. Poate stii sa creezi bani doar prin altii, sustinand energetic doar la crearea lor, si nu stii sa-i faci prin tine. Poate ai decis ca stii sa faci bani doar din profesia pe care o ai si nu poti castiga din nici un alt loc. Si multe multe altele.
  • Acorda-ti un timp sa stai in liniste si sa-ti pui intrebarile de mai sus. Un timp pentru introspectie

Care sunt plafoanele de sticla personale pe care daca nu le-ai avea, asta ti-ar crea o realitate financiara complet diferita?

 Tot ce inseamna asta distrugi si decreezi in totalitate? POC si POD la toate astea! ( asta inseamna ca se sterg toate din momentul crearii lor si pana in prezent, cu toate consecintele si perturbarile produse pana in prezent)

DELIA TURCAN

ro_RORomanian