Politica de confidențialitate

Datele dvs personale: nume, adresa de email, telefon vor ramane complet confidentiale. Nu se vor instraina tertilor. Nu se vor vinde sau folosi in alte scopuri decat cele de informare si comunicare a acestui site si detinatorului lui.

Declarație privind protecția datelor

CE DATE STOCHEZ?

Stochez toate datele de care am nevoie pentru a-mi menține relațiile cu clienții și consumatorii. Aceste date variază de la înregistrări care includ numele complet, adresa de e-mail și țara. Înregistrările mai ample, includ numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa de la locul de muncă și de domiciliu, precum și detalii cu privire la persoanele aflate în întreținere.

DE CE STOCHEZ DATELE DVS.?

Stochez datele dvs. pentru a furniza serviciile pe care le ofer gratuit și pentru a-mi menține relațiile contractuale cu clienții.

Datele cu caracter personal sunt stocate pentru a vă putea trimite informații, mostre gratuite, produse și pentru a vă înscrie la cursuri și convorbiri telefonice.

Înregistrările cursurilor și convorbirilor telefonice (telecalluri) sunt stocate și distribuite pentru a permite clienților să reia cursurile sau convorbirile telefonice( telecalluri) la care au participat. După cursurile sau convorbirile telefonice menționate anterior, înregistrările sunt transformate, de asemenea, în produse care sunt vândute în magazin.

CINE ARE ACCES LA ACESTE DATE?

Echipa mea și cu mine avem acces la datele dvs. pentru a putea pune în aplicare acordurile contractuale cu clienții și consumatorii noștri. Echipa mea poate include comunicările mele și echipa de marketing, organizatorii evenimentului meu și personalul meu administrativ.

În plus, activitatea de externalizarea a sarcinilor de specialitate în IT și contabilitate, de exemplu:
– necesită uneori să acord consultanților accesul la datele dvs., oricând și ori de câte ori acest lucru este necesar,
– pentru a-mi îndeplini obligațiile juridice față de autoritățile oficiale sau
– pentru a-mi dezvolta și îmbunătăți serviciile.

În plus, (1) Access Consciousness, LLC, 406 Present Street, Stafford, TX 77477, Statele Unite ale Americii, (2) Access Consciousness International Limited, 6 Greenview, Riverway, South Douglas Rd., Cork T12 DCR 4, Irlanda și (3) Access Seminars Australia PTY LTD, 55 Lorikeet Drive, Peregian Beach, QLD 4573, Australia, părți denumite în continuare în mod colectiv „Access Consciousness” sau „Companiile”, au acces la datele dvs. de bază (numele complet, adresa de e-mail, adresa poștală, țara și numărul de telefon) atunci când vă înscrieți la unul dintre cursurile mele Access Consciousness prin intermediul site-ului meu web www.accessconsciousness.com. Acest lucru este valabil pentru cursuri în direct (în-persoană), convorbirile telefonice și cursurile online, precum și pentru cursurile oferite în direct prin cursuri audio și transmisii în direct.

Vă rugăm să rețineți: Access Consciousness obține accesul la datele dvs. de bază numai atunci când vă înscrieți la unul dintre cursurile Access Consciousness sau convorbirile telefonice(telecalluri) pe care le ofer. Access Consciousness nu are acces la numărul dvs. de identificare fiscală sau de T.V.A.

PARTAJEZ DATELE DVS?

După cum s-a menționat mai sus, partajez datele dvs. cu Access Consciousness dacă alegeți să participați la un curs oferit de Access Consciousness.

Access Consciousness este un sistem de franciză care utilizează un instrument de marketing partajat în toată lumea prin intermediul site-ului său web www.accessconsciousness.com.

Vă rugăm să rețineți:

Nu partajez datele dvs. cu Facilitatorii (Facilitators) cu care nu ați participat la un curs.

Access Consciousness este obligată să respecte același acord privind protecția datelor pe care îl respect și eu.

CÂT TIMP VOR FI STOCATE DATELE?

Eu stochez datele atâta timp cât…

– am o relație cu un consumator, client sau parte interesată

– nu vă dezabonați sau nu îmi solicitați ștergerea informațiilor dvs.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. ÎN CALITATE DE CLIENT PRIVIND PROTECȚIA DATELOR?

În calitate de client, aveți dreptul să…

– vă gestionați e-mailul sau abonamentul plătit

– corectați oricare și toate informațiile pe care eu le-am stocat

– solicitați detalii despre datele pe care eu le-am stocat cu privire la dvs.

– solicitați ștergerea sau limitarea datelor dvs. stocate.

Dacă doriți să actualizați, să schimbați sau să modificați datele dvs., vă rog să mă anunțați contactându-mă la această adresă de e-mail: deliaturcan@outlook.com

Dacă doriți să fiți șters din baza noastră de date, vă rog să mă contactați aici:

deliaturcan@outlook.com

Da, în calitate de client sau consumator, trebuie să furnizați datele de care am nevoie pentru a-mi putea îndeplini obligațiile contractuale în cadrul diferitelor servicii pe care le ofer.

În funcție de ceea ce îmi solicitați, vă voi cere să-mi furnizați informații care pot varia de la numele dvs. complet, adresa de e-mail și țara, la detalii mai ample, care includ numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de la locul de muncă și cea de domiciliu, precum și detalii cu privire la persoanele aflate în întreținere.

Nu efectuez nicio formă de generare automată de profil. Uneori, voi verifica care sunt subiectele de care poate fi interesat un client pe baza alegerilor sale anterioare de cursuri sau de produse.

Nu partajez sau vând datele dvs. cu/către agenții externe. Verificările privind condițiile prealabile pentru cursurile avansate sunt procesate automat.

UNDE STOCHEZ DATELE DVS.?

Utilizez mai multe sisteme pentru stocarea datelor pentru a-mi îndeplini acordurile contractuale cu clienții și consumatorii și care, de asemenea, îmi permit să operez la nivel global.

În general, informațiile sunt stocate în servicii de tip cloud și pe calculatoarele din țara mea de rezidență, în Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeană și Australia.

CUM PROTEJEZ DATELE DVS.?

Personalul Access Consciousness, contractorii și agențiile externe cu care lucrez au semnat Acorduri de confidențialitate. De asemenea, au fost instruiți privind protecția datelor.

Datele stocate pot fi accesate prin puncte de acces protejate de către utilizatorii care au permisiunea de a accesa informațiile.

ro_RORomanian