MINTEA, REALITATEA SI MODELELE CUANTICE-programe subconstiente

Articole Theta Healing

programe subconstiente schimbare sabotori autosabotare theta healing fii liber fii tu insuti cursuri access consciousness

PARTEA 2

DESPRE CONVINGERI, CREDINTE, PROGRAME SUBCONSTIENTE SI CUM NE INFLUENTEAZA ELE

Asadar influenta mintii asupra materiei este o realitate cuantica. Mintea este energie-informatie – care tranforma prin deciziile ei materia in energie si invers.

Asta inseamna ca avem credinte/convingeri/programe subconstiente care aleg pentru noi din infinitatea de posibilitati exact pe aceea in care noi credem.

Si acele convingeri ne creeaza realitatea.

Asadar-sa ne schimbam gandirea, sa fim pozitivi, si totul se schimba in viata noastra, nu?

Asta a fost una din primele abordari. N-a functionat. Nu in toate cazurile. De ce?

Pentru ca mintea noastra constienta este 5 % din totalul mintii noastre. Restul? Restul sunt programe subconstiente – pe care nu le stim .

Cum le recunoastem?

  •  Le putem recunoaste din contextul vietii noastre. Ceea ce se intampla in viata noastra ne arata ce se intampla de fapt in mintea noastra subconstienta.

Dar exista si programe subconstiente care nu sunt active, sunt in stare latenta, si pe care nu le putem recunoaste din contextul vietii noastre, si atunci avem nevoie de un alt mod de abordare pentru a le gasi.

  • Un alt mod in care poti gasi programe subconstiente este sa citesti energia persoanei.

Ce inseamna sa citesti energia?

Inseamna sa-ti activezi acele aptitudini, organe care au devenit atavice,si anume simturile intuitive –  prin care detectezi frecvente si energii din campul electromagnetic al unei persoane.

Poti invata sa faci asta, si exercitiul este cheia. La fel si tehnica. Eu folosesc si recomand pentru asta Theta Healing ca tehnica pentru dezvoltarea echilibrata si armonioasa a simturilor intuitive

Cum se explica toate acestea?

Traim intr-un univers de vibratii.

Sunetele sunt vibratii de o anumita frecventa, undele vizuale – culorile sunt vibratii de o anumita frecventa. Ele se percep diferit , cu diferite organe de simt – urechea si ochiul in acest caz. Dar frecventele si vibratiile sunt mult mai multe in acest Univers – pe care nu le simtim, dar se pot detecta cu diferite aparate de masura.

De fapt locuim intr-un Univers de Energii, si ar trebui sa avem abilitatea de a descifra aceste energii, de a le folosi si de a ne crea viata si Fiinta din ce alegem constient.

Si daca fiinta umana are de fapt organele de simt potrivite pentru a percepe si alte frecvente si alte energii? Si daca de fapt lucrurile astea mi s-au ascuns in mod deliberat, poate mii de ani?

Asa-numitele simturi paranormale sunt de fapt simturi normale , care ne pot deschide catre mai multa constiinta , mai multa creativitate si mai multa prezenta.

Asta se reantreneaza, suntem doar niste uriasi magnifici adormiti, care ne putem aminti cine suntem, si reantrena muschii perceptiilor informatiilor si energiilor din acest Univers.

Fiecare atom este 99,9999% energie si informatie, asadar universul si materia reprezinta in esenta energie si informatie.

 

Cum si de unde apar programele, si de ce exista ele fara ca noi sa stim despre ele?

1)Programele provin din experienta noastra personala. Asta e clar si simplu. Stim despre ele

2) Provin de la stramosi, pana la a 7 a generatie. Sunt inscrise in ADN ul nostru, si aici am cam pierdut urma lor. Pe unele le detectam din fragmentele de viata ale parintilor , bunicilor. Restul?

Ele sunt acolo si lucreaza, asteptand ca, devenind constienti de sine, si de existenta lor, sa decidem ca le putem schimba, si chiar sa o facem

3)Provin din constiinta colectiva a omenirii, si din experientele noastre din alte lumi si vieti. Ups, aici am putea recunoaste tiparele miturilor omenirii, de exemplu cel cu Adam si Eva, cel cu Romeo si Julieta, sau tiparele din constiinta colectiva medicala – nu te poti vindeca de diabet sau cancer, si multe multe altele

4)tiparele incarcate emotional patrund la nivelul sufletului, si de acolo ies insotite de anumite emotii impovaratoare(ne referim DOAR la tiparele care ne dezavantajeaza, la programele care ne duc catre esec si lipsa de valoare de sine, iubire de sine, etc)

Asadar-daca programele noastre ne creeaza realitatea, daca noi le lasam acolo, ele vor continua sa creeze ceea ce am avut si pana acum.

Una din solutii ar fi-sa stergem tiparele, schemele mentale, si energiile care ne paraziteaza, ne saboteaza, si ne impiedica sa fim cine suntem noi cu adevarat.

Cum e asta posibil?

ro_RORomanian