RETRAGERE SPIRITUALA CU TEMA MANIFESTARE SI ABUNDENTA BUCOVINA 25-30 AUGUST 2014

TABERE/ EXCURSII

DETALII RETRAGERE SPIRITUALA CU TEMA MANIFESTARE SI ABUNDENTA
CURS JOCUL VIETII 27-30 AUGUST 2014
Bun gasit!
Universul lucreaza pe cai nebanuite asa ca faptul ca acum citesti aceste randuri poate fi raspunsul la o serie de intrebari care te framanta in ultima vreme.
Ai mai demult o chemare launtrica pe care te stradui s-o urmezi. Vezi ca ceea ce iti ofera lumea materiala nu te implineste pe deplin si de ceva vreme cauti mai mult in interiorul tau. In calatoria ta ai intalnit poate oameni si stari speciale, dar inca te stradui sa stabilizezi rezultatele pe care le doresti si starile de la cursurile pe care le-ai urmat.
In parcursul tau spiritual ai luat contact cu tehnica Theta Healing, ai absolvit atat cursul de baza ADN2 cat si cel Avansat. Cu toate acestea, in viata ta e loc de mai bine. Simti ca ai o sumedenie de instrumente la indemana dar, inca nu te-ai lamurit complet ce te tine in loc sa ai o existenta plina de impliniri, asa cum meriti.


TEME ABORDATE
1-Cum sa identifici blocajele
2-Cum sa eliberezi/elimini blocajele la orice nivel-personal,din familie,din vieti trecute/constiinta colectiva a omenirii,si convingerile pe care ni le-am format noi insine,concluziile despre bani si lumea banilor din copilarie pana in preZent
3-Cum sa faci un plan,si cum sa-l faci sa functioneze
4-Cum sa realizezi CARE SUNT adevaratele dorinte ale inimii tale,ce anume vrei cu adevarat sa realizezi in viata ta
5-Cum sa faci astfel incat timpul sa lucreze in favoarea ta
6-Cum sa mentii intentiile tale,sa manifesti si sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propui si este pentru binele tau cel mai inalt
7-inveti cum sa obtii si sa mentii succesul in toate aspectele vietii tale,cum sa inlaturi fricile care te pot impiedica sa ai success
8-Ne re- antrenam mintea sa accepte idea de succes si abundenta,ca o meritam,si ca putem avea tot ceea ce ne dorim
Manifestarea isi are propriile ei reguli,pe care le intelegem,le constientizam,le respectam.
Invatati sa aflati ce doriti,setati-va intentia clara,luati decizii constienti,faceti alegeri,faceti un plan de actiune,indrazniti sa faceti primul pas spre success
Intrucat fiecare grup poate necesita uneori anumite ajustari,imi rezerv dreptul de a introduce exercitii sau meditatii specifice grupului,daca voi primi mesajul ca acestea sunt necesare.De aceea va rog sa va pastrati deschisi si maleabili,sa stim cum sa ne adaptam la schimbarile care sunt in beneficiul nostru cu rapiditate,astfel incat sa beneficiem la maxim de aceasta retragere.
De asemeni,vom aborda exercitii si teme de comunicare cu natura,pentru a beneficia cat mai mult posibil de contactul cu copacii,apa,muntele…

Iti propun sa exploram impreuna programele, convingerile si sentimentele care inca te tintuiesc, inca te blocheaza si iti saboteaza dorintele constient exprimate.
Te invit sa-ti descoperi, alaturi de alti cautatori ca si tine, cum convingerea ca intr-o zi vei avea o viata implinita pe toate planuri(sanatate, finante, sentimental) se transforma in convingerea ca poti chiar in prezent experimenta succesul, abundenta, prosperitatea.
In perioada 25-30 august 2014 vom explora adancimile fiintei noastre si vom schimba convingerile limitative ce ne opresc din calea proprie spre succes. Cursul Jocul Vietii poate fi chiar piesa cheie din puzzle-ul vietii tale si instrumentul care te poate propulsa spre materializarea potentialului imens din interiorul tau.
In cadrul taberei organizam si cursul de Jocul Vietii,unul din cele mai incitante si transformatoare cursuri de Theta Healing.Pentru participare la curs este necesar sa fi absolvit cursurile ADN BAZA si AVANSAT.
Vom gasi solutiile la diferitele situatii de viata pe care le experimentam in prezent, prin intermediul multiplelor instrumente din tehnica ThetaHealing:
– citirile
– sondarile in straturile subconstientului
– lucrul cu cristale
– regresii
– vindecari(de grup, la distanta)
– lucrul cu planurile existentei
– cei trei R: Respingere, Resentimente, Regrete
– eliberarea fricilor, anxietatii, tristetii din vietile noastre
– incheierea energetica a relatiilor trecute

Locatia este o pensiune cocheta din Manastirea Humorului,localitate aflata la 8 km de Gura Humorului,usor accesibila de aici.
Costul este de 500 Ron pentru cei care doresc sa lucreze pe aspectele de manifestare si abundenta, fara sa participe la curs,si pentru cei care deja au absolvit cursul, si vor sa il reia.
Cursul va avea loc in ultimele 4 zile ale taberei,pentru ca in primele sa ne reamintim si familiarizam cu lucrul cu convingerile, astfel incat cursul sa fie plin de bucurie si relaxare,si sa avem eficienta maxima in tot ceea ce facem.
Cursul de Jocul Vietii are un pret de 1200 ron, dar beneficiaza de o reducere de tabara de 200 de ron, si, de asemenea, pentru cei care achita un avans de 300 ron pana pe 18 august, se aplica o reducere de inca 200 ron.
Cazarea si trei mese pe zi ne sunt oferite pentru modica suma de 78 de lei/persoana/zi.
Esti invitat sa vii cu dorinta ta de a-ti depasi limitele si de a-ti atinge potentialul creator cu cere ai fost inzestrat.
Poti veni insotit de partener, copii sau oricare persoana draga, deoarece in zona sunt o multime de posibilitati de desfasurare activitati recreative (strand, piscina, adventure park, plimbare cu trenuletul si multe altele)

Denis-0740132179
Mail-turcandeliatheta@yahoo.com

 

ro_RORomanian