TABARA LA SARMISEGETUSA

Articole Theta Healing

Arheologie esoterica intr-un retreat la SARMISEGETUSA 2015

Sarmisegetusa regia adevarul despre daci cetati dace tabara spiritualitate samanism regi preoti theta healing
Sarmisegetusa regia adevarul despre daci cetati dace tabara spiritualitate samanism regi preoti theta healing
sarmisegetusa daci romani cetati spiritual arheologie esoteric tabara retreat
sarmisegetusa daci romani cetati spiritual arheologie esoteric tabara retreat

27 IULIE 2015 – 2 AUGUST 2015

  Cu mult drag va invitam la o calatorie incitanta si interesanta, plina de aventura si energii speciale catre teritoriile cetatilor dacice – acele locuri care au starnit mereu curiozitatea si imaginatia romanilor, si nu numai – interesul multora din afara tarii s-a indreptat incoace – si va intreb : oare de ce?

Stim ce spune arheologia clasica, fizica, insa explorarea poate avea loc pe multe nivele, precum bine stiti. Poate ca inainte de a pleca in alte locuri si explora alte locuri sacre ale planetei e bine sa stim ca avem la noi acasa, la indemana noastra, un loc de forta care a fost inima unui teritoriu mult mai vast decat cel de azi populat de niste oameni – un neam admirat si invidiat de multi ai vremii lor

 

DESPRE SARMISEGETUSA REGIA

Locul acela sublim in care umbrele marilor regi daci inca mai persista.

Si umbrele marii civilizatii dace/traco-dacice inca mai persista, asteptand pe cineva care sa le primeasca darurile si calitatile.

Daca fiecare om e bine si necesar sa-si cinsteasca stramosii, parintii, poporul roman ar fi bine sa-si cinsteasca originile – de care ar trebui sa fie foarte mandru.Pentru ca originile lui sunt dacii, si spiritul lor poate reinvia in noi. Ei ne ofera sprijin si sustinere .

Nu inseamna ca ne intoarcem inapoi sa fim ca atunci, sau sa redevenim daci.

Cand ne intoarcem in noi insine sa vedem ce e acolo, ce putem valorifica , si ce putem schimba e acelasi proces de care are nevoie un neam ca sa se vindece si sa evolueze.

Exista ceea ce se numeste “constiinta de neam “care ne poate sustine sau poate slabi, in functie de ceea ce fac si mai ales ceea ce cred oamenii unui neam.

Istoria romanilor a fost stranie, si continua sa fie la fel de stranie. Un neam vesnic impartit in trei, vorinbd aceeasi limba, dar neputand(sau neavand voie,cine stie?) sa se reuneasca,asa cum era firesc si voiau cu totii. O vreme am avut conducatori vrednici, dar  si speciali, asa cum a fost Stefan cel Mare, care a fost cu adevarat mare.

Apoi cuceriti fara drept de apel de diferite neamuri, platind biruri si tributuri peste tot. Ani de tributuri, de plati catre altii, de inchinaciuni si plocoane pe la turci ,in fata grecilor, subjugati si supusi, indurand de toate si dezvoltand pentru supravietuire tehnici si tactici de manipulare , de viclenie, de tradare, de “sa moara capra vecinului”, si numai a mea sa traiasca si sa fie grasa… La ce sa-ti foloseasca, om bun, cu ce sa te ajute multumirea si satisfactia ca vecinii tai mor de foame?

Mandria teribila ca suntem urmasi de romani, cazuti pe spate de admiratie in fata unui neam de cuceritori, cu un imperiu efemer. Dar facand parte dintre stapanii lumii, nu?

Si atunci ne-am gandit noi ca e mai bine sa facem parte dintr-un neam care a construit si facut un imperiu, decat din neamul Dac, care… nu se putea mandri decat cu caracterul oamenilor lui, cu stilul pasnic si sanatos de viata, cu statornicie, stabilitate si incredere.Si cu o foarte mare forta spirituala Si multe altele.

Da, dar asta nu-ti da putere in lume, nu?

Noi admiram acea putere care cucereste, jefuieste si distruge. Care supune, si ne aliem cu cei puternici ai lumii acesteia. Puterea exista si probabil ca o fi necesara, dar conteaza cum e folosita. Pana acum a fost folosita pentru abuzuri si jaf, dar cred ca poate fi folosita si este menita sa dea forta oamenilor, si nu sa-i subjuge. Ea are valoare daca este intelept si bine folosita, asa cum faceau dacii!

Oare ce blestem a fost deasupra neamului acestuia care nu ne-a permis sa ne unim, sa fim cu totii una. Cu ce i-am fi amenintat pe unii sau pe altii?Ce forta nu ne-a permis atata timp sa ne reunim?

Intrebati-va singuri.Eu nu am raspunsuri, am doar presupuneri.

Nu vreau sa ridic in slavi pe nimeni, si nimic. Totusi –asa cum facem pentru noi facem si pentru neamul romanesc.Sau dac, cum vreti sa-i spuneti.

Avem sustinerea lor, locurile sunt magice, energia curge, si acolo sunt multe mistere ce asteapta sa fie dezlegate, sunt grupuri de straini care vin sa se adape din izvorul de energie al Sarmisegetusei regia si a cetatilor din preajma. Locul este incredibil, si ai nevoie sa fii putin temerar sa ajungi acolo. Un loc fara toate mijloacele de bruiaj ale planetei,in care esti tu cu tine, cu Mama-Pamant, cu muntii,cu natura.

Un loc conectat energetic cu multe zone ale lumii si ale Universului.

Un loc ravnit de multi, apar tot mai multe articole despre cercetari si descoperiri ale strainilor, care vin, iau, si pleaca fara un cuvant, ascunzand eventual cele aflate, sau ingropandu-le.

Cetatea Sarmisegetusei atrage vizitatorii dornici de comori-reale sau imaginare.

Dragilor – comorile sunt interioare. Si interioare.  Si nevoia neamului de a-si trage puterea din adancurile originilor lui e la fel de reala. Si cine e neamul? Neamul suntem noi! Fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi e important!

Pana si aceste articole publicate pe teme legate de daci sunt mituri si lucruri reale sau nereale, care cer discernamant. Din punctul meu de vedere e bine sa ne dezvoltam discernamantul si sa cerem acel Adevar adevarat, care este perspectiva Divina asupra locurilor.

Sunt centri energetici,acces la informatii, conexiuni cu alte zone, de pe oriunde. Se spune ca dacii ascundeau unele din cele mai importante comori spirituale ale lumii, ca ei sprijineau ca un punct nodal umanitatea, in felul lor discret si demn.

Insa comoara cea mai de pret a lor nu era depusa in obiecte de cult, obiecte magice, ci in fiecare dintre ei, si in unii care aveau o insemnatate mai speciala.

De aceea e un prilej de lucru cu noi, cu convingerile din constiinta neamului dac/roman, e un moment in care traim faptul ca fiecare dintre noi este cel prin care se schimba totul. Si ca de noi depinde totul.

E un act de noblete si frumusete, si de mare iubire sa permiti sa te deschizi cu iubire fata de semeni, sa poti avea incredere, sa poti avea prieteni de nadejde, intr-o vreme in care totul este agitat, nesigur, si valori dubioase ne mana intr-o directie ciudata- ca societate, iar noi suntem perplecsi, privind cu stupoare tot ceea ce se intampla.

De aceea poate e vremea sa lucram la valorile acestui neam-care isi are reprezentantii prin fiecare dintre noi.Multi cauta solutii prin revolta, rasculare, rasturnare sociala.Prin inlocuirea unui sistem cu altul, multi tac si baga capul in nisip, simtindu-se neputinciosi, si crezand ca nu e nimic de facut.

Revolutii au fost, si nu s-a schimbat nimic.

La fel ca atunci cand, fara sa te intorci si sa lucrezi la tine, vrei sa schimbi un partener cu altul doar pentru a constata,cu stupoare, ca de fapt nu ai schimbat nimic. Ca si urmatorul, si celalalt e la fel.

Asa e si aici.Degeaba ne baricadam cu hartii. Simplul cuvant ar trebui sa fie suficient.

Schimbarea unui sistem defect-si sunt draguta cand spun defect-vine din fiecare dintre noi.Altfel continuam sa fim victimele democratiei, guvernului, UE, SUA, Rusia, sau mai stiu eu cui…

Noi nu suntem victime, suntem mandri urmasi ai dacilor, care nu au nici un motiv sa plece alungati de confuzia generala in afara tarii, ci poate ne intoarcem sa ne vedem valorile depuse in oameni, si nu in aur sau alte multe bogatii vanate de cei care au mai mare acces la informatii decat noi.

Asadar – adevarul despre daci e in constiinta noastra, si de acolo ii permitem sa iasa la iveala. Pentru ca genele noastre vin de acolo, si au toate informatiile in ele. Chiar si cei care spun ca nu simt nimic fata de daci au aceasta informatie in ei.

De ce Sarmisegetusa Regia?

E unul din locurile noastre sacre si e pacat ca altii sa manifeste interes, si noi sa nu vedem cata deschidere este acolo si sa nu lucram intru folosul … nostru in definitiv.

De aceea invitatia noastra este azi intr-un loc magic ,de putere, conectat cu alte locuri de putere ale Pamantului, e acolo unde Cerul se lipeste de Pamant, se confunda si devin una.

Daca sunteti fascinat de aceasta zona a Sarmisegetusei Regia si va doriti sa o redescoperiti din alte perspective – sa va deschideti viziunea interioara si sa gasim impreuna calea catre ceea ce numim arheologie ezoterica– calatoria catre Adevar prin propria constiinta-insotiti de sprijinul si suportul nostru, al indrumatorilor, Manuela Andrei si Delia Turcan  –va asteptam cu drag.

Vom merge in acele locuri cu tot respectul si consideratia datorata strabunilor nostri, vom parcurge cetatile din zona cu cele mai nobile intentii, si vom aduce Lumina si cele mai frumoase Energii ale Iubirii pentru sufletul neamului romanesc.

Deasemeni veti avea oportunitatea

 •       de a exersa lucrul cu energiile acelei zone, in perfect acord cu sufletele stramosilor
 •       de a invata sa lucrati cu visele – visarea activa
 •       de a face curatari energetice profunde ale dumneavoastra personal si ale locurilor/locuintelor/terenurilor
 •       de a cunoaste persoane si locuri minunate
 •       de a lucra pe subiecte legate de familie (inclusiv stramosi) si energiile familiei
 •       de a schimba programe subconstiente care nu va mai servesc si de care puteti fi constienti sau nu
 •       de a va relaxa, daca acesta este scopul dvs.

Suplimentar, in masura timpului disponibil si a cererilor putem lucra si cu:

 •       subiecte si abordari legate de uleiurile esentiale ca transformatoare ale energiilor emotionale, mentale, spirituale
 •       de a va descoperi potentialul, calitatile si capacitatile, intuitia si creativitatea
 •       subiecte legate de bani , abundenta
 •       subiecte legate de vieti anterioare
 •       relatiile care va provoaca – sot/sotie, mama, tatal, frati, surori, familie sau servici / scoala

 

intr-un decor special, in inima naturii si fiind sustinuti de energiile neamului dacic , un concediu in care sa va relaxati si sa permiteti transformarea fiintei voastre, astfel incat viata sa va fie mai frumoasa, plina, plina de bucurie, de fericire,de iubire,  de abundenta si echilibru.

Programul taberei:

27 iulie – cazare, prezentarea participantilor, deschiderea taberei.

28 iulieSarmisegetuza-acolo sunt anumite restrictii, vom culege informatiile, apoi vom gasi locuri prin apropiere unde sa lucram

29 iulie – Blidaru – o alta cetate dacica din apropiere

30 iulieCostesti– o poarta deschisa catre alte zone ale lumii

31 iulieFetele albe– un loc magic si plin de surprize

1 august – lucrul practic cu incheierea si rezolvarea a tot ce am descoperit pe parcursul taberei – vom gasi un loc in mijlocul naturii unde sa echilibram energiile si sa fim in pace cu noi insine

2 august – concluzii, inchiderea taberei.

Vom folosi ca INSTRUMENTE:

v  calatoria samanica,

v  visarea activa

v  tehnica Theta Healing

v  meditatii ghidate

CU- MANUELA ANDREI -psiholog psihoterapeut, practiant si indrumator samanic, terapeut

SI- DELIA TURCAN– instructor/profesor de Theta Healing, farmacist, terapeut terapii complementare

 

Inainte de tabara veti primi un mail cu instructiuni numai pentru cei care achita avansul de participare.

Nu sunt conditii speciale impuse participantilor – nu e obligatorie absolvirea cursurilor de samanism sau Theta Healing, dar daca le aveti e cu atat mai util pentru dvs. Eventual ne puteti solicita indrumari cu privire la materialele pe care doriti sa le studiati pana atunci.

Cu totii sunteti bineveniti cu drag!

Numar limitat de locuri!

Pret: 1500 lei – cu cazarea si mesele incluse!

Avansul de inscriere pina la data de 20 iulie 2015: 200 lei

Pentru cei care vor achita pretul integral al taberei pina la data de 18 iulie 2015 pretul este de 1200 de lei.

Vom fi cazati in Gradiste la Pensiunea Sarmisegatusa – cea mai aproape de Cetatea Sarmisegetusei Regia, un loc mirific, o gazda primitoare si foarte draguta, o terasa uriasa in aer liber, loc confortabil pentru noi, de mese si discutii.

Pentru intrebari si detalii :

EMAIL   deliatheta14@yahoo.com,

manulu_a@yahoo.com

SITE       www.bunaviata.ro

www.rothetahealing.ro

Cateva imagini cu locatia – Pensiune Sarmisegetusa

 

sarmisegetusa regia gradiste daci dacia tabara retreat spiritualitate regi costestii blidaru fetele albe romania romani neam constiinta
sarmisegetusa regia gradiste daci dacia tabara retreat spiritualitate regi costestii blidaru fetele albe romania romani neam constiinta
sarmisegetusa regia gradiste daci dacia tabara retreat spiritualitate regi costestii blidaru fetele albe romania romani neam constiinta
sarmisegetusa regia gradiste daci dacia tabara retreat spiritualitate regi costestii blidaru fetele albe romania romani neam constiinta
sarmisegetusa regia gradiste daci dacia tabara retreat spiritualitate regi costestii blidaru fetele albe romania romani neam constiinta
sarmisegetusa regia gradiste daci dacia tabara retreat spiritualitate regi costestii blidaru fetele albe romania romani neam constiinta

 

 

 

 

ro_RORomanian