Romania – a judeca, a avea claritate si a construi

Articole Access Bars Conciousness

romania a judeca access consciousness bars creatie constienta

Privind asa-pe jumatate amuzata, pe jumatate cu speranta( nu poti sa nu speri in ceva mai bun, acum depinde ce inseamna cu adevarat ceva mai bun)- la toate evenimentele actuale, manipulari, informari si contrainformari, pana ajungi sa nu mai crezi nimic si sa nu mai crezi pe nimeni, cel mai important lucru pe care l-am remarcat a fost gramada uriasa de rahat numita judecati.

Realitatea e ca traim un timp in care vrem schimbari…adica sa reparam. Nu, ideea e nu sa reparam, ci totul ar trebui sa fie inlocuit complet. Exista cerinte mici si cerinte mari. Exista comenzi mici si exista comenzi mari.

Putem cere o alocatie mai mare cu 40 de lei pentru copii, sau putem cere sa avem totul intotdeauna, asa cum vrem, fara limite si limitari. Putem cere schimbarea guvernului sau putem cere idei inovatoare care, puse in practica, pot transforma complet fata tarii, si sa ne aduca pe un varf nemaivazut.

Toata povestea este – CE CEREM? Cu ce ne multumim?

Eu refuz sa cred ca nu avem nici o putere. Ca suntem legati de maini si picioare, de aceea, daca sunteti de acord-voi pune cateva intrebari

  • Cata minciuna a neputintei, renuntarii si capitularii in fata unor forte mai mari ca noi avem, care ne impiedica sa fim Fiinta Constienta care suntem cu adevarat? Tot ce inseamna acest lucru vreti sa distrugeti si decreati acum?
  • Ce realitate dorim sa cream care va permite tarii si lumii sa fie mult mai mult din ce dorim noi sa fie?

THINK BIG, ASK BIG

Avem o mentalitate de tara saraca. Care a dat de cand se stie tribut. Astea sunt energii, care nu sunt in avantajul nostru. Si astea necesita schimbare individuala. Fiecare dintre noi decide ce poate si ce vrea sa schimba la el.

Am fost programati si conditionati ca suntem slabi. Fara putere, fara valoare. Si astea se pot schimba. Tot individual. Sau in masa, de ce nu?

-Insa-pentru toate astea e nevoie sa devii CONSTIENT

Atunci cand devii constient, AI ALEGERI.

Acum – a fi constient ce inseamna? Sa fii capabil sa vezi totul si orice. Indiferent daca-ti place sau nu. Asta nu conteaza. Daca vezi tot, ai alegeri, daca te situezi de o singura parte, esti extremist.

Sa vezi totul si orice FARA SA JUDECI.

Schimbarile apar doar din constienta si constiinta(constiinta inseamna tot ceea ce suntem noi, nu constiinta civica sau alte conitionari/programari).

Judecatile aduc doar distrugere. Din pacate, distrugerea noastra. Pentru ca, de fapt, ceea ce judecam in altii, sigur avem in noi.

Totul in jur te invata sa judeci.

Intrebare –provocare

CUM AR ARATA O SOCIETATE FARA JUDECATI?

Ce ar mai fi la televizor daca n-am mai judeca? Pe nimic si nimeni.

Cum ar fi scoala daca n-am judeca?

Cum ar fi justitia daca n-am judeca? Dar am fi constienti ! Si am gandi.

Asta nu inseamna ca nu vedem. Poate am vedea mai bine chiar.

Cum am fi sa ne mentinem deschiderea de a vedea tot?

Ce inseamna judecata? Din punct de vedere energetic este un atac, deci inseamna lupta. Cand eu judec automat am intrat in lupta.

Judecatile inseamna-aflu ceva si atac persoana, situatia, pe mine. E o energie agresiva. Cat din energia aceea e de fapt indreptata impotriva ta?

A fi constient inseamna sa vedem ce se intampla, sa fim constienti de rau si de bine fara sa judecam, ci sa vedem – Ce altceva mai e posibil aici?

Daca judec, sunt orbit, nu vad decat propria mea judecata, si orice altceva nu exista.

Si daca in loc de judecata am fi constienta, contributie si deschidere catre ceva nou si diferit de tot ce a fost?

Daca am face greva televizoarelor, cum ar fi? Sa nu se mai uite nimani la televizor o saptamana? La facebook? Ar fi UN experiment!

Daca am fi constienti am vedea posibilitatile care sunt pentru A CREA. Nu pentru a distruge.

Uneori e necesar sa distrugi totul inainte de a crea. Si asta e adevarat. Dar daca nu creezi, ce crezi ca se intampla? Ai ratat din nou! Ramai cu distrugerea, si o contempli. Pentru o vreme. Apoi te stingi. Sensul vietii sta in a crea, restul duce incet-incet spre moarte.

Ce capacitati creatoare ai, pe care nu le-ai folosit inca niciodata?

ro_RORomanian