Semințele Inconștienței

1
Articole Theta Healing

În această realitate am fost construiți pe reperele de bun, rău, corect și greșit.

Ale cui sunt aceste repere, de unde vin ele, cine ni le dă, sunt ele absolute, cine suntem noi fără aceste repere, de unde ne-am putea lua alte repere?

Aceste programe de bun și rău, corect și greșit ne-au fost implementate din fragedă copilărie, în toate viețile, existențele și realitățile dualității. Ele constituie însăși baza existenței și vieții noastre în această lume și în această realitate.

Sunt toate realitățile duale? Nu. Sunt duale doar realitățile care nu includ conștiința.

Dincolo de bun, rău, corect, greșit, care sunt repere învățate cu mintea noastră și de mintea noastră, unde am putea găsi reperele reale care sunt personale, și care așteaptă sa fie descoperite dincolo de părerile tuturor și de judecățile personale, sociale, religioase?

Reperele sociale de bun și rău sunt semințe ascunse în noi care ne fac să judecăm, să ne judecăm fără să punem sub semnul întrebării aceste semințe, ale căror roade sunt situația care este acum în lume.

Schimbând reperele și întorcându-ne la noi, situația în lume se poate schimba.

Dacă faci o listă cu ce crezi că este bun și ce crezi că este rău, vei găsi o sumă de programe subconștiente care îți determină viața, și care te țin în această realitate limitată, fără posibilități și fără acces la posibilități reale.

Dacă dorești să schimbi aceste programe tehnica Theta Healing te poate ajuta, și le poți schimba cu programe care crează situații favorabile evoluției și vibrație mai înaltă în viața ta. Și apoi vei avea alegere. Alegerea ta înseamnă liber arbitru și înseamnă libertate.

Comments ( 1 )

  • Este foarte interesant subiectul pe care l-ai abordat in acest articol! Suntem cu totii familiarizati cu conceptele de bun si rau, corect si gresit si ne ghidam in viata dupa aceste repere primite inca din copilarie. Este important insa sa ne intrebam de unde vin aceste repere si daca ele sunt absolute sau doar relative la societatea in care traim. Inteleg ca exista si alte realitati care nu se bazeaza pe aceasta dualitate si ne ofera posibilitatea de a ne desprinde de judecati si paradigme limitative. Este o provocare, dar cred ca schimbandu-ne perspectiva si schimband programele subconstiente cu ajutorul tehnicii Theta Healing, putem avea o viata mai plina de libertate si de posibilitati. Cu siguranta voi lua in considerare aceasta optiune. Multumesc pentru impartasirea acestor informatii interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian