STUDIU DE CAZ THETA HEALING – LUCRUL CU PROGRAMELE SUBCONSTIENTE PROVENITE DIN FAMILIE

Articole Theta Healing

descărcare (8)

 

Ei bine, intrucat Theta Healing este eminamente practica si permite schimbari si transformari radicale, cred ca practica exemplelor este foarte buna. Nici un exemplu nu este legat de o persoana anume, ci datele sunt schimbate, ele sunt doar cu titlu de idée, exemple de lucru si de perspective mai inalte asupra unor situatii personale.

De asemeni,sunt doar fragmente din sedinte, nu sedinta intreaga, care poate cuprinde mai multe astfel de situatii.

O sa va povestesc despre o persoana la  care am descoperit ca pe ambele linii familiale avea stramosi care aveau capacitati si caltati mult mai inalte decat ce au reusit sa atinga si sa realizeze in viata.

Asadar s-a deschis un subiect de esec, de limitare a succesului social venit din familie, ceea ce a facut ca, de la acei stramosi  sa primeasca programe de esec cum ar fi :

-“Trebuie sa-mi ascund calitatile/capacitatile

Refuz sa-mi fie recunoscute calitatile/capacitatile de catre ceilalti

Insotite de un profund sentiment de esec, insotite de dorinta de a bea. Acest sentiment de esec, de ratare de fapt a dus la frustrari si sentimente de vinovatie, pentru a caror amortire acei stramosi au apelat la alcool, tigari, pentru a le supresa, bloca in interior. Si toate aceste furii/frustrari le mostenise pachetel in genele ei si subconstientul sau le-a preluat cu gratie, dar cu si mai mare gratie si dragalasenie am cerut Creatorului eliberarea acestor frustrari, vinovatii, si dizolvarea lor in Lumina ; programele:

Am esuat in realizarea misiunii mele personale”,

Sunt vinovat pentru ca am esuat in realizarea misiunii mele personale”era u programele.

Si ele au fost inlocuite cu

Stiu cum sa traiesc fara sa ma simt vinoavat pentru ca am esuat in realizarea misiunii personale”

Stiu cum sa traiesc fara frustrari

Am schimbat de asemeni programul

Am voie sa realizez mai mult decat stramosii mei, nu

Daca – mi depasesc stramosii voi pierde iubirea lor si voi fi exclusa din familie”

– ceea ce, desigur, din perspectiva dinamicii familiilor, care e foarte bine ilustrata de procedeul constelatiilor familial ar insemna un dezastru. Nevoia de a simti ca apartii familiei tale, ca esti acceptat si iubit este una foarte importanta in contextul sufletului individual. La un anumit nivel suntem cu totii una, deci a fi exclus din cadrul sufletului familiei tale este, evident, un dezastru care poate fi tradus prin faptul ca, daca este exclus din familie, sufletul simte ca este respins, ca nu mai are sens existenta lui, si poate sa inceapa sa ne fie frica de faptul ca am putea sa nu mai existam ca suflete, sis a apara programul

Mi-e frica de moartea spirituala “-care si el necesita, desigur, schimbare.

Acest lucru a aparut in contextul in care simtea ca este blocata intr-un anumit loc si nu mai putea inainta , neintelegand de ce. Vedea ca poate si este capabila de mult mai mult decat facea , si totul ramanea la un nivel putin multumitor pentru ea, si parca nici energie nu avea sa faca ceva sa trec mai departe, timpul se scurgea fara sens pentru ea, fara sa-l foloseasca, iar un sentiment de irosire pusese stapanire pe dansa.

Asadar a renuntat si a permis Creatorului sa extraga programul

Am obligatia de a ramane sub nivelul social al stramosilor mei “,

eliberand toate obligatiile pe care sufletul meu le pastra in speranta ca va fi iubit si integrat in continuare, ceea ce era-desigur, doar perspective si temerea mea subconstienta, desigur ca stramosii mei nu se opuneau cu nimic ascensiunii si evolutiei mele pe toate nivelele.

Si am cerut descarcarea programelor-

Sunt in siguranta atunci cand reusesc in viata “ – orice ar fi insemnat pentru mine a reusi in viata, si programul

Stiu ca e posibil sa am succes si sa fiu perfect integrata si iubita de familia mea in acelasi timp

Stiu cum sa traiesc fara sa ma simt obligate sa raman sun nivelul stramosilor mei

Stiu cum sa traiesc fara sa-mi fie frica de moartea spirituala

Stiu ca existenta mea e in siguranta intotdeauna cu Dumnezeu”

Stiu cum sa traisec avand succes si stiind ce inseamna succesul

Pentru ca acei stramosi ai sai trasesera aceasta concluzie din viata lor – ca au esuat – au creat acest program care a ajuns la persoana respectiva, fara ca, evident, ea sa stie acest lucru, si aceasta a dus la atragerea unor situatii fara sens si fara iesire pentru aceasta .

Realitatea e, insa, ca ei nu au esuat in mod real, pentru ca au facut ceea ce aveau de facut – invatarea unor lectii importante pentru sufletul lor, ceea ce, din perspectiva divina inseamna evolutie si dobandirea intelepciunii, care ramane si ne insoteste in toata existent noastra ca suflet. De asemeni ei au dezvoltat virtuti prin incercarile prin care au trecut, s-au apropiat de Dumnezeu, au invatat rabdarea, credinta si au invatat cat de efemer este succesul in aceasta lume, si multe alte lectii – pe care sufletul lor le stie acum…

Desigur ca, fara tehnica de Theta Healing nu ar fi stiut nicidecum despre aceste frane / programe subconstiente ale sale. Dar testarea energetic a prin metida kinesiologica folosita aici a confirmat existenta acestor programe, si ,de asemeni, a confirmat disparitia/ schimbarea lor cu cele care ii erau de folos si permiteau deblocarea.

De atunci o mare parte a energiei sale s-a pus in miscare si a fost capabila sa aiba suficienta energie, sa se mobilizeze si sa treaca dincolo de acel blocaj pe care-l simtea.

 

ro_RORomanian