SUFLETE PERECHE, PARTENERI DIVINI

Articole Theta Healing

iubire  suflet pereche  partener divin

DESPRE IUBIRE SI RELATII – dincolo de confuzii

Pentru ca urmeaza o serie de cursuri de suflete pereche, dar si pentru ca am sesizat o suma de intelegeri usor eronate, sau incomplete cu privire la ce se intampla azi in zona relatiilor, m-am decis sa scriu o serie de articole in care sa ne lamurim, cat putem de clar, o suma de lucruri.

Si eu sunt curioasa, pentru ca si eu am de invatat odata cu voi.

Asadar – iubirea si relatia sunt lucruri diferite.

  Iubirea si prietenia sunt lucruri diferite.

  Iubirea si sexul sunt lucruri diferite.

  Iubirea si colaborarea/comunicarea mentala sunt lucruri diferite.

E foarte interesant sa vezi cu cate lucruri confundam noi iubirea.   Lista este mai lunga. Mult mai lunga.

Dar mai ales confundam iubirea cu relatia.

Sa incepem prin a privi in jur, la relatiile dintre oameni, la relatiile de cuplu. Mi-ar place sa le spun relatii de iubire. Dar nu toate sunt asa.

Este un haos incredibil. Insa in miezul acestui haos exista, totusi, o ordine si o logica.

Ceea ce vezi astazi este o dorinta aproape universala de a-ti gasi miraculosul suflet-pereche. De aceea simt nevoia sa clarific putin nuantele si diferentele intre diferitele tipuri de parteneri.

Este perfect adevarat ca astazi exista mai multe potentiale suflete-pereche pentru fiecare dintre noi, avem posibilitatea de a alege.dintre mai multe suflete pereche. Asta nu inseamna ca vom incepe o actiune generala de urmarire, si vom incerca tot felul de relatii cu tot felul de parteneri. Ci stim sa asteptam partenerul potrivit si momentul potrivit in care el apare.

Pentru ca exista un moment si un loc al intalnirii, pe care le poti afla daca vrei, intreband, pur si simplu. Insa e un moment de magie pe care nu vrei sa-l pierzi lasand mintea sa speculeze. Mintea poate distruge momente de magie si frumusete cateodata. Consideratiile rationale dauneaza grav iubirii (cateodata).

  1)      SUFLETELE GEMENE

Fac parte din familia noastra de suflete, le simtim apropiate, ne pot fi prieteni foarte bun, semanam intr-o anumita masura, insa e o relatie mai mult frate-sora, lipseste pasiunea, sau dispare la scurt timp dupa inceperea relatiei

2)      SUFLETE PERECHE

Sunt parteneri care rezoneaza cu noi prin programele subconstiente, in mare parte cu cele negative. Ei ne ajuta sa ne rezolvam karma, sunt cu noi sa ne invete , sa ne arate unde sa lucram, ne ajuta sa ne scoatem la suprafata convingerile si tiparele subconstiente care ne saboteaza.

Dar daca noi hotaram singuri sa lucram pe acest lucru, nu ne dorim un astfel de partener, plin de buclucuri si probleme, sau care ne activeaza partea intunecata din noi.

3)      SUFLETELE PERECHE CELE MAI COMPATIBILE

Este cel cu care relatia decurge firesc, rezonam cu el pe toate planurile fintei noastre, exista iubire, intelegere, si situatiile se rezolva cu usurinta.

Este cel pe care il cerem de obicei, pe care ni-l dorim, si cu care putem exprima iubirea, o putem trai/simti,

Ca sa putem trai iubirea, e bine sa lucram cu noi macar o perioada, pentru ca avem programe care ne saboteaza, frici nenumarate( de iubire, de abandon, de respingere, de intimitate, etc), protectii care ne blocheaza comunicarea, si multe-multe aspecte, la care se adauga idei “ marete” ale mintii , care ne indeparteaza fara drept de apel de persoana, altfel potrivita pe care o intalnim. Toate acestea pun in umbra iubirea, care ramane acolo dedesubt, ca un lait motiv, si care are nevoie de spatiu in energia din noi pentru a se manifesta.

Cand ii creem acest spatiu, si curatam in noi, putem trai plenar iubirea, fara frica si alte sentimente obscure.

4)      PARTENERUL DIVIN

Sau mai bine spus partenerul de Sincronicitate Divina.

  Este cel mai potrivit cu noi, este si el pe drumul sincronicitatii divine, cauta acelasi lucru ca noi.

Este un partener care se potriveste cu noi, si este si in Planul Divin.

Avem si o treaba/misiune impreuna, in afara de iubire si potrivire.

Nu toti oamenii au un astfel de partener, nu toti au in Sincronicitatea lor o astfel de persoana. Dar exista oameni care au nevoie sa intalneasca Partenerul Divin pentru ca o parte din ceea ce au ei de facut pe acest Pamant sa poata incepe.

De obicei exista un anumit moment al intalnirii, un loc si niste circumstante potrivite, pe care le corelam cu inceperea unei noi Sincronicitati Personale. Uneori intalnessti o persoana, si te intrebi ce este cu acea persoana, cine este si uneori suntem confuzi, pentru ca nu stim ce se intampla.

Daca este un Partener Divin, el este inscris in ceea ce noi numim destin, adica este un pucnt nodal prestabilit pentru noi. In rest, in ceea ce priveste Sufletul pereche cel mai compatibil, el poate fi diferit, nu e fix, putem alege si putem decide daca vrem sau nu sa fim cu el.

Daca lucram cu noi, si partenerul nu ne urmeaza , frecventa vibratiei noastre creste, si incepem, treptat, sa rezonam cu altcineva. Lucrul acesta se poate petrece in timp, astfel ca, astazi, exista destul de multe cupluri care se separa pentru ca, pur si simplu nu mai rezoneaza.

Sufletul pereche cel mai compatibil este asemanator cu partenerul divin, doar ca nu va face ce facem noi, ci are alte treburi de indeplinit, ceea ce nu il face mai putin important.

 

Ceea ce este important de subliniat este faptul ca intalnirea sufletelor pereche compatibile genereaza o forta extraordinara, o forta de a schimba lumea, o energie care se amplifica in ambii parteneri, este o forta creatoare care se naste din interactiunea lor. Si multi din oamenii Pamantului simt asta, de aceea cauta cu atata sinceritate sufletul pereche. Atunci ei evolueaza spectaculos, fulminant as putea spune, si, odata cu ei intreaga umanitate intra intr-o zona cu mai multa iubire, si cu un nou tip de relatii.

Suntem intr-o lume in care regulile relatiilor se schimba si redefinim iubirea, pentru ca am confundat-o si o confundam cu concepte rationale si comportamente, precum si cu alte sentimente, cu confortul social si cu regulile sociale.

Cu drag va doresc tuturor iubire si implinire interioara in iubirea voastra prezenta sau/si viitoare!

Delia

ro_RORomanian