Cum te poate ajuta ThetaHealing

Cum te poate ajuta ThetaHealing

delia-turcan-cum-te-poate-ajuta-ThetaHealing-

Corpul este sănătos când există armonie între ceea ce simțim și ceea ce facem.
Afecțiunile și bolile sunt prieteni care ne atrag atenția asupra faptului că, undeva, s-a pierdut această legătură și că nu ne mai trăim viața conform cu simțirea și visele noastre, că suntem scindați între ceea ce facem și ceea ce am vrea să facem cu adevărat.
Tehnica ThetaHealing este o tehnică de vindecare care vine firesc și aproape instantaneu, dacă găsim cauza acelei afecțiuni, ne liniștim mintea și ne eliberăm din programele care ne țin captivi. Iar acest proces se desfășoară într-o stare de conștiință asemănătoare celei pe care o atingem prin mediație, starea în care creierul este pe frecvența theta, aceasta fiind frecvența cu cel mai înalt potențial creator.

ThetaHealing păreri

Frecvența pe care se află creierul în apropierea momentului de trecere de la starea de veghe la starea de somn, stare care poate fi atinsă și prin meditație și rugăciune, se numește frecvența theta și este frecvența cu cel mai mare potențial creator. Afirmațiile și gândurile emise sub această frecvență se pot materializa aproape instantaneu, dacă nu există blocaje și programe destabilizatoare. Această metodă de vindecare și rezolvare a problemelor este numită ThetaHealing. Dacă e să căutăm ThetaHealing păreri, vom descoperi că este o metodă simplă, care se poate folosi și de la distanță cu acordul persoanei implicate, fiind extrem de eficientă și benefică.

ThetaHealing carte

Pentru toți cei care caută o metodă de vindecare și eliberare de programe învechite, dăunătoare, una simplă și cu rezultate aproape instantanee, ThetaHealing carte conține răspunsul dorit. ThetaHealing este o cale de vindecare și deblocare bazată pe afirmații și gânduri emise în momentul în care creierul este pe frecvența theta, frecvența apropiată momentului de trecere de la starea de veghe la starea de somn. Această frecvență are un mare potențial creator și generează rezultatul aproape instantaneu. Starea theta este o stare în care se poate ajunge ușor prin meditație și rugăciune, de aceea o ședință de ThetaHealing va începe cu o meditație individuală sau ghidată.

ThetaHealing PDF

Cartea ThetaHealing pdf prezintă una dintre cele mai puternice căi de vindecare și eliberare, vorbind despre o formă de meditație care generează vindecare spirituală, psihică și fizică. Tehnica se bazează pe afirmații pozitive, sau rugăciuni, toate rostite în starea de conștiință cu cel mai înalt potențial creator – este vorba despre starea în care creierul emite frecvențe theta. Această stare creatoare a conștiinței se poate atinge în numai câteva minute prin meditație. Nu este o carte religioasă și nu are nici o legătură cu biserica sau doctrinele ei. Este o carte pentru oricine crede în forța creatoare a universului și dorește să se vindece și să evolueze spiritual, în totală armonie și iubire cu ceea ce îl înconjoară.

ThetaHealing Vianna Stibal

Pentru toți cei care caută o cale de vindecare și evoluție spirituală, cartea ThetaHealing a lui Vianna Stibal este răspunsul! Cartea prezintă o cale simplă de vindecare și deblocare fizică, psihică și spirituală. Metoda descrisă se numește ThetaHealing pentru că lucrarea se desfășoară într-o stare de conștiință puternic creatoare, specifică creierului atunci când emite unde theta. Pentru a fi mai ușor de înțeles, frecvența theta este acea pe care creierul o atinge atunci când trecem de la starea de veghe la starea de somn. E adevărat că cei neexperimentați întâmpină dificultăți în menținerea acestei stări, deoarece există tendința de a adormi foarte ușor. Cu exercițiu, însă, și prin meditație consecventă, starea theta se poate menține și afirmațiile sau rugăciunile făcute în acest moment se materializează aproape instantaneu.

Ce este ThetaHealing?

Pentru toți cei care se întreabă ce este ThetaHealing, răspunsul este cât se poate de simplu – este o cale de vindecare fizică, psihică și spirituală bazată pe meditație și rugăciune, fără a avea, însă, legătură cu doctrinele religioase. Se numește theta pentru că întreg procesul curativ se desfășoară într-o stare de conștiință foarte puternic creatoare, prezentă sub frecvența theta a creierului. Această frecvență este atinsă de creier atunci când se face trecerea de la starea de veghe la starea de somn și, prin meditație ea se poate menține, fără a adormi, pe o perioadă mai lungă de timp. În această stare de conștiință, afirmațiile sau rugăciunile emise se materializează aproape instant, iar acest lucru se poate folosi cu maxim de randament în scopuri curative.

Terapia ThetaHealing

Terapia ThetaHealing este, poate, una dintre cele mai simple și eficiente metode de vindecare fizică, psihică și spirituală. Totul se realizează într-o stare de conștiință cu un mare potențial creator prin emiterea de afirmații pozitive sau rugăciuni. Starea theta este starea în care creierul emite frecvențe theta și se manifestă firesc atunci când trecem de la starea de veghe la starea de somn. Prin meditație ea se poate menține pe o perioadă mai lungă de timp, fără a adormi. Terapia theta se poate aplica și pe cei din jur, cu condiția ca aceștia să fie de acord cu vindecarea și, mai mult, fiind foarte puternică, se poate lucra cu ea chiar și de la distanțe mari.

ThetaHealing muzică

Ca fundal muzical și pentru a atinge mai ușor starea de conștiință specifică vibrației theta se recomandă ThetaHealing music. Aceasta are darul de a ajuta creierul să intre în starea specifică momentului de trecere de la starea de veghe la starea de somn, dar fără a adormi. Vibrația theta este cea mai puternică din punct de vedere creator, fiind generatoare de energie benefică, vindecătoare. De aceea, afirmațiile și vizualizările realizate sub această vibrație se materializează aproape instant, dacă nu există programe perturbatoare și blocaje la nivel mental, iar dacă acestea există și sunt descoperite se pot înlătura foarte ușor cu afirmațiile potrivite.

Despre ThetaHealing?

Despre ThetaHealing se știe tot mai mult, iar rezultatele uimitoare ale acestei metode de vindecare fizică, psihică și spirituală, de curățarea și eliberare a mentalului de tipare și forme distructive, sunt tot mai vizibile și mai evidente. ThetaHealing este totodată și o cale de evoluție spirituală, pentru că oferă posibilitatea de a ieși din programe repetitive și blocante. Este o metodă simplă care se bazează pe trecerea într-o stare de conștiință cu un mare potențial creator, pe afirmații și rugăciuni, fără a avea legătură cu religia sau cu biserica. Este o metodă pe care o poate aplica oricine cu un minim de instruire și, mai mult, se poate aplica pe oricine își dă acordul, chiar și de la distanță.

Meditații ThetaHealing

Meditațiile ThetaHealing au menirea de a ajuta trecerea într-o stare de conștiință benefică și cu un mare potențial creator. Această stare este asemănătoare stării pe care o avem când suntem pe punctul de a trece de la starea de veghe la starea de somn și este cunoscută ca starea theta, pentru că în această stare creierul este pe frecvența theta. Meditațiile sunt simple, ușor de realizat de oricine își dorește să experimenteze această stare creativă de conștiință și necesită doar o instruire minimă. Ceea ce se urmărește este ca persoana care meditează să nu adoarmă și să păstreze cât mai mult timp vibrația theta.

ThetaHealing

ThetaHealing este o tehnică de meditație și vindecare. Deși se folosesc afirmațiile și rugăciunea pentru a crea apropierea de univers și de forța creatoare, ea nu este o practică religioasă. Este o metodă de educare și de control al minții care, prin meditație, este adusă pe frecvența theta și are un real potențial creator și curativ. Tehnica are rezultate fantastice atât pe plan fizic, cât și pe cel psihic și spiritual, dovedindu-se un instrument foarte puternic și, totodată, ușor de folosit. Prin mediație și rugăciune, tehnica ThetaHealing devine o cale către un stil de viață benefic și pozitiv, putând vindeca afecțiunile și rănile fizice sau psihice.

ThetaHealing România

Pentru toți cei care se întreabă ce este ThetaHealing , răspunsul este cât se poate de simplu – este o cale de vindecare fizică, psihică și spirituală bazată pe meditație și rugăciune, fără a avea, însă, legătură cu doctrinele religioase. Se numește theta pentru că întreg procesul curativ se desfășoară într-o stare de conștiință foarte puternic creatoare, prezentă sub frecvența theta a creierului. Această frecvență este atinsă de creier atunci când se face trecerea de la starea de veghe la starea de somn și, prin meditație ea se poate menține, fără a adormi, pe o perioadă mai lungă de timp. În această stare de conștiință, afirmațiile sau rugăciunile emise se materializează aproape instant, iar acest lucru se poate folosi cu maxim de randament în scopuri curative.

ThetaHealing Basic DNA

Metoda ThetaHealing basic DNA oferă soluții pentru activarea a 12 direcții de acțiune a AND-ului. Cursul se bazează pe tehnici care permit schimbarea tiparelor și a programelor de viață, mergând până la credințele cele mai adânci, genetice, istorice, impuse de noi înșine sau de cei din jur. Plecând de la premisa că moștenim o parte din credințe, emoții și programe de la strămoșii noștri, ThetaHealing basic DNA lucrează la nivel genetic. În cadrul cursului se exersează deschiderea spre iubirea necondiționată a universului, se lucrează pe identificarea propriilor convingeri și programe și înlocuirea credințelor și sentimentelor limitative cu altele noi, benefice.

Tehnici ThetaHealing

Dacă sunteți în căutarea unei metode de a vă îmbunătăți viața și a ieși din programele care vă țin pe loc și care poate sunt cu mult mai adânci decât bănuiți, fiind imprimate la nivel genetic, tehnicile ThetaHealing vă pot fi de folos. Ele vă învață cum să intrați într-o stare de conștiință cu un foarte mare potențial creator, o stare în care creierul emite vibrații theta specifice trecerii de la starea de veghe la starea de somn. Este o stare în care afirmațiile, imaginile sau rugăciunile se pot materializa aproape instantaneu, este o stare benefică de comuniune cu universul și cu creatorul. Tehnica are rezultate miraculoase asupra comportamentului, putând fi de folos celor care își propun să renunțe la obiceiuri distructive cum ar fi fumatul sau băutul.

Cum funcționază ThetaHealing?

Rezultatele sunt uimitoare, aproape miraculoase, și se manifestă, uneori, instantaneu! Dar cum funcționează ThetaHealing ? Totul se bazează pe trecerea într-o stare de conștiință cu un puternic potențial creator, o stare în care creierul emite unde theta. Se spune că starea este asemănătoare unui vis treaz, pentru că suntem undeva între trecerea de la starea de veghe la starea de somn. Este o stare în care mintea, liniștită și în comuniune deplină cu universul și cu iubirea necondiționată, este capabilă de vindecare instantanee la nivel fizic, psihic și emoțional. Odată atinsă această stare, mai este nevoie doar să recunoaștem programele distructive care ne împiedică evoluția spirituală și vindecarea, să le înlăturăm și să le înlocuim cu altele noi, benefice.

ThetaHealing Cursuri

Pentru cei interesați de ThetaHealing cursurile de o zi sunt o cale simplă pentru a lua contact cu această tehnică. În cadrul unui astfel de curs se poate experimenta o stare de vindecare instantanee, atât la nivel fizic, cât și psihic sau sufletește. Tehnica ne permite să intrăm într-o stare de conștiință cu un puternic potențial creator, să reperăm și să eliminăm programe vechi care ne blochează și chiar să implementăm programe noi, benefice. Un simplu curs ne poate schimba viața în bine pentru totdeauna, pentru că se intră în contact cu iubirea necondiționată și intuiția naturală se trezește, lucrând în fiecare clipă în favoarea noastră.

ThetaHealing București

Pentru cei care locuiesc în capitală și sunt dornici de o schimbare benefică în viață lor, soluția o poate reprezenta ThetaHealing București, adică o serie de cursuri care vor fi de folos la nivel personal pentru vindecarea fizică și psihică, și care poate fi de folos și celor din jurul nostru. Tehnica ThetaHealing lucrează pe principiul comuniunii cu universul și cu iubirea necondiționată, prin intrarea într-o stare de conștiință superioară, creativă, specifică frecvenței theta emisă de creier atunci când se face trecerea de la starea de veghe la starea de somn. Este o tehnică pe care o poate folosi oricine cu un minim de instruire și îndrumare și care poate avea efecte benefice instantanee.

Instructor ThetaHealing

Un instructor ThetaHealing îți poate călăuzi primii pași în deprinderea tehnicii de vindecare numită ThetaHealing . Este o tehnică simplă care constă în intrarea într-o stare meditativă și de relaxare profundă, stare în care ne atingem potențialul maxim creator. Totodată, este starea în care creierul intră pe frecvența theta, frecvența specifică tranziției de la starea de veghe la starea de somn. O stare de comuniune deplină cu universul și cu iubirea necondiționată în care suntem foarte receptivi la afirmații, vindecarea realizându-se instantaneu la nivel fizic, emoțional sau psihic. În această stare blocajele și programele distructive se pot înlătura ușor și chiar se pot înlocui cu programe benefice, utile în evoluția noastră spirituală.

ThetaHealing Muzică

Pentru a atinge mai ușor o stare de conștiință cu potențial creator crescut, meditația ThetaHealing și muzica ne pot fi de un real ajutor, deoarece ne vor ajuta să transpunem creierul pe frecvența theta. Aceasta este frecvența pe care suntem foarte receptivi la afirmații și la imagini, vindecarea și eliberarea de programele distructive realizându-se aproape instantaneu. Este frecvența care ne pune într-o comuniune deplină cu universul și cu iubirea necondiționată și în care dispunem de un maxim de potențial creator. Deloc de neglijat este faptul că această tehnică este la îndemâna oricui, fiind intuitivă și ușor de accesat și o putem folosi pentru vindecarea personală sau a altor persoane din jur, dacă am primit acordul acestora.

ro_RORomanian