Despre ThetaHealing

Despre ThetaHealing

delia-turcan-despre-theta-healing

Undele creierului și ThetaHealing

ThetaHealing nu este o religie, doar o tehnică de meditație prin care îți accesezi subconștientul și poți schimba convingerile (programele) așa cum îți dictează conștiința.
Toți avem condiționări pe care le aducem din copilărie și care repetate de zeci de ori în viață au devenit un automatism inconștient. Sunt condiționări care vin de la părinți, societate, prieteni, cântece, proverbe etc, sunt scheme mentale care nu ne aparțin, dar care creează conflicte între ceea ce ne dorim să facem și ceea ce ne ține pe loc. Odată identificat acest conflict, te aliniezi cu adevăratele tale valori, cu ceea ce este important pentru tine.
ThetaHealing a fost concepută de Vianna Stibal ca o călăuză terapeutică de auto-ajutor, pentru a dezvolta capacitatea de schimbare la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional și spiritual.
ThetaHealing este binecunoscută pentru lucrul asupra convingerilor și lucrul asupra sentimentelor la toate cele patru niveluri: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.
Lucrul asupra convingerilor și sentimentelor îi înarmează pe oameni cu capacitatea de a înlătura și de a înlocui emoțiile, sentimentele și gândurile negative cu unele pozitive, benefice.
Suntem ceea ce gândim. Tot ce se întâmplă în lăuntrul nostru și în jurul nostru este propria noastră creație. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni și situații ce sunt compatibile cu frecvența vibratorie și cu nivelul nostru de energie. Dacă vrem să ne schimbăm experiențele este necesar să ne schimbăm convingerile.
ThetaHealing poate fi descrisă ca o minune ușor de atins în viața noastră unde putem să experimentăm o vindecare instantanee.

Undele cerebrale ale creierului

Emoțiile sunt stocate în corpul nostru în celulele noastre și odată absorbite de organism, ne ajută să ne dezvoltăm frumos sau se instalează programe care ne sabotează și pot dăuna sănătății.
Frica, furia, anxietatea, mânia, neîncrederea sunt câteva dintre trăirile care ne otrăvesc viața de zi cu zi și care pot duce la îmbolnăvire. Programele stocate în mintea subconștientă sunt suma tuturor experiențelor, credințelor memoriilor, traumelor, moștenirilor genetice și ale conștiinței colective.
Aceste programe se pot identifica prin multe tehnici, ThetaHealing fiind una dintre cele care ne ajută să descoperim și să eliminăm aceste obișnuințe.
ThetaHealing ajută și în tratarea dependențelor.
Exista cinci frecvențe diferite ale undelor cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma. Aceste frecvențe sunt în mod constant în mișcare, deoarece creierul produce continuu valuri în toate frecvențele.
Alfa – starea de relaxare, meditație, deconectare de la stres, este punctul de legătură între Beta și Theta. Persoanele care nu funcționează bine la această frecvență vor întâmpina dificultăți de memorie.
Beta – starea conștientă când gândești, vorbești și comunici, creierul emite unde Beta, ești alert și activ.
Delta – starea inconștientă se întâmplă atunci când te afli în somn adânc (utilizată atunci când sună telefonul și intuitiv știm cine sună).
Theta – starea asemănătoare perioadei de început sau de sfârșit a somnului, de semiconştienţă, de meditație. Este o stare a reprogramării minții, a amintirii viselor și auto-hipnotizării. Este exact ca un vis treaz, în care ne trec multe imagini prin fața ochilor minții. În această stare suntem mult mai receptivi la informație decât suntem în starea noastră normală.

Theta a fost identificată ca poartă către învățare și memorie. În această stare se poate ajunge printr-o meditație specială, în care se induc informații legate de resetarea programelor toxice şi înlocuirea lor cu altele benefice, aducătoare de sănătate.
Odată învățată, tehnica ajută la dezvoltarea abilităților intuitive. Înțelegem mai ușor cauzele problemelor de sănătate ori de altă natură din viața noastră. Metoda este holistică și poate fi aplicată de oricine, după ce a deprins-o sub atenția unui instructor Thetahealing.
Gamma – starea în care învățăm și procesăm informațiile. Undele Gamma stimulează eliberarea endorfinelor Beta. Acestea sunt implicate în activitatea mentală superioară, inclusiv percepția și conștiința.
Starea Theta-Gamma este potrivită pentru vindecarea instantanee.

ThetaHealing este o tehnică prin care învățăm cum să ne folosim intuiția noastră firească, bazându-ne pe iubirea necondiționată a Atoatecreatorului, care “lucrează” de fapt.
Prin schimbarea ciclului undelor cerebrale, inclusiv starea “Theta”, puteți observa ca martor cum Atoatecreatorul creează vindecare fizică și emoțională instantanee.
Învățând tehnicile ThetaHealing , veți vedea că orice om are capacități intuitive pe care le poate folosi pentru a realiza vindecări fizice și emoționale spontane. Folosind această procedură, vă veți putea ajuta pe dumneavoastră precum și prietenii și membrii familiei.
ThetaHealing este binecunoscută pentru lucrul asupra convingerilor și lucrul asupra sentimentelor la toate cele patru niveluri: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.
Având din ce în ce mai multe dovezi științifice că emoțiile “toxice” pot contribui la apariția bolilor și conștiința că emoțiile, sentimentele și puterea gândirii au o influență, directă asupra sănătății noastre fizice, există un interes crescând privind modul cum mintea influențează trupul, pentru a dobândi sănătatea optimă. Lucrul asupra convingerilor și lucrul asupra sentimentelor îi înarmează pe oameni cu capacitatea de a înlătura și de a înlocui emoțiile, sentimentele și gândurile negative cu unele pozitive, benefice și constructive.
ThetaHealing este cel mai bine descrisă ca o minune ușor de atins în viața noastră.
De asemenea, ThetaHealing , este binecunoscută pentru cele Șapte Planuri ale Existenței; un concept care ne permite conectarea la cel mai înalt nivel al iubirii Necondiționate și al energiei a TOT CEEA CE EXISTĂ. Folosind acest concept, terapeutul ThetaHealing poate atinge cea mai mare claritate, înțelepciune și iubire.
ThetaHealing este o tehnică de vindecare extraordinară create de Vianna Stibal, vindecătoare și persoană intuitivă extraordinară.
ThetaHealing ne ajută să înlăturăm gândurile și sentimentele care provoacă boală în corp, precum și convingerile care ne pot bloca exprimarea dorințelor adevăratei noastre esențe. Metode și aspectele particulare ale ThetaHealing sunt vaste, chiar infinite.
ThetaHealing folosește aplicarea practică a fizicii cuantice prin puterea rugăciunii sau prin conectarea cu Atoatecreatorul.
ThetaHealing ne învață cum să accesăm intuiția noastră firească, folosind iubirea necondiționată a Atoatecreatorului. Fiecare dintre noi are capacități intuitive. ThetaHealing ne ajută să ne întărim capacitatea de a realiza vindecarea fizică și emoțională.
Cheia ThetaHealing este o cale rapidă și specifică de a intra în “Starea Theta” și în al Șaptelea Plan al Existenței. ThetaHealing ne permite să mărim emisia de unde theta a creierului nostru pentru a obține o stare creatoare superioară, deosebit de potrivită pentru a face schimbările necesare în sistemul nostru de gândire la nivel profund. “Starea Theta” poate fi atinsă în mod normal după mai multe ore de meditație; cu această metodă, o putem atinge în 30 de secunde. Prin aceste unde cerebrale theta, ne putem conecta la sursa noastră divină, pentru a ne vindeca, a schimba și îmbunătăți radical viața noastră și viețile altora.
Suntem ceea ce gândim. Tot ce se întâmplă în lăuntrul nostru și în jurul nostru este propria noastră creație. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni și situații ce sunt compatibile cu frecvența vibratorie și cu nivelul nostru de energie. Dacă vrem să ne schimbăm experiențele, trebuie mai întâi să ne schimbăm convingerile.
ThetaHealing este un instrument pentru manipularea directă a realității noastre fizice. Este procesul prin care putem să străpungem valul universului non-fizic și să facem, în cunoștință de cauză și în mod deliberat, schimbări în realitatea noastră.
Însă, multe persoane sunt conștiente doar de o parte din gândurile lor. Ceea ce li se pare că ar crede, nu corespunde în multe cazuri gândurilor lor inconștiente. Adesea au și proiectat convingeri de care sunt complet inconștienți; Ei pot gândi că “Nu sunt vrednic(ă) de iubire”, “Sunt incapabil(ă)”, “Nu merit bucuria”. Aceste gânduri pot veni din copilărie, din experiențele unor vieți trecute, la nivelul genetic sau al sufletului ori la nivelul conștiinței colective. Aceste convingeri pot guverna viața!
Folosind tehnicile ThetaHealing , este posibil să identificăm, să înlăturăm și să înlocuim aceste convingeri la toate nivelurile: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.
Cea mai profundă descoperire ThetaHealing este că poate fi predată altora cu ușurință.

ro_RORomanian