Seria – O explicație cuantică despre ThetaHealing – Partea II

Seria - O explicație cuantică despre ThetaHealing

delia-turcan-tabara-seria-o-explicatie-cuantica-thetahealing

PARTEA 2
SAU DESPRE NATURA CUANTICĂ A LUI DUMNEZEU

Pentru că ThetaHealing lucrează cu Creatorul tuturor lucrurilor, se cuvine mai întâi să dăm o explicație și o definiție modernă actualizată asupra noțiunii numite DUMNEZEU. Pur și simplu se cuvine să știm cu cine avem de-a face.
Eu una sunt o structură mistică, cred fără să mi se aducă argument, din adâncul inimii mele – acolo se află acel simț lăuntric care știe fără dubii că Dumnezeu există, și este acolo, în inima mea.
Dar în același timp, îmi place să știu, să înțeleg – cu cât înțeleg mai bine, cu atât funcționez mai bine. Atât cât pot eu, în acest moment al existenței mele. Așadar mă dau nițel în vânt și după știință. Acea știință care se ocupă de lucruri mărețe – de Dumnezeu și conștiință, de exemplu.
Fizica cuantică ne spune multe lucruri, și dacă stăm să le ascultăm cu atenție, ele nu sunt așa complicate cum credem noi.
Știința spune că noi trăim de fapt într-un câmp cuantic infinit, care nu este material, dar care conține în el toate posibilitățile/probabilitățile.
Acest câmp cuantic este unificat prin informație – stăm într-un ocean infinit de informație, dincolo de continuumul timp-spațiu este o Inteligență Universală Supremă înzestrată cu conștiință – conștiința care observă absolut totul – inclusiv pe noi – este atent la fiecare dintre noi, la gândurile noastre, comportamentele noastre, mintea și emoțiile noastre, dorințele noastre – și face ca totul să capete formă fizică – stă având atenție iubitoare pentru fiecare dintre noi.
Această imagine ne arată un Dumnezeu care oferă numai iubire, compasiune și înțelegere, iar dorința lui cea mai mare pentru noi este să fim fericiți.
Mă urmăriți?
Totul este structurat sub forma unei matrici energetice interconectată cu toate lucrurile, extinsă în și dincolo de toate dimensiunile care înregistrează toate gândurile, evoluțiile, experiențele, înțelepciunea, dorințele, evenimentele întregii eternități.
Așadar – ca să rezumăm –avem un câmp cuantic infinit înzestrat cu conștiință de sine și care are atenție iubitoare necondiționată pentru fiecare conștiință individuală, formând o matrice informațională și energetică, plină de energie creatoare, care dă viață întregii Creații – cam aceasta ar fi DEFINIȚIA ACTUALIZATĂ LA ZI DESPRE UN DUMNEZEU CONFIRMAT ȘTIINȚIFIC.
Astfel, haideți să renunțăm la vechea paradigmă – a unui Dumnezeu care nu mai este așa cum am fost învățați:
Haideți să descărcăm programele:
“Știu cum să trăiesc fără să cred că:
– Dumnezeu mă critică, mă pedepsește, mă abandonează, mă respinge, mă condamnă, nu mă iartă, mă urăște
– Pot pierde iubirea lui Dumnezeu
– Sunt separat de Dumnezeu”
Avem astfel două aspecte ale conștientului:
– conștientul obiectiv – cel care este inteligență obiectivă a câmpului cuantic (Dumnezeu)
– conștientul subiectiv – care este reprezentat de existențele individuale – având conștiința de sine și liber arbitru
În momentul în care Dumnezeu intervine ca observator etern al nostru (al existenței noastre) – abia atunci existența noastră devine din probabilitate realitate.
Așadar ideea că Dumnezeu ne poate părăsi nu există, la fel și ideea că Dumnezeu ne abandonează sau ne uită devine fără sens.
Astăzi, în lumina și a descoperirilor științifice – putem elibera toate caracteristicile pur umane care au fost atribuite unui Dumnezeu puțin mai impersonal și mai puțin răzbunător decât credeam.
Ceea ce pe mine personal mă face sincer să răsuflu ușurată – viața a devenit mai simplă decât știam că este sau poate deveni!
Și acest Univers conștient de sine se trezește într-o zi și vrea să ne creeze. Pentru a călători și a avea acea experiență unică și particulară pe care o poate obține numai prin fiecare dintre noi.
Cum ajungem noi să fim noi?
Începe o călătorie inedită din energia potențială și probabilitatea care eram până atunci – adică doar informativ potențială, atenția Lui îndreptată asupra noastră cu iubire pură ne va conferi acea Energie Creatoare necesară pentru a străbate spațial subatomic – locul prin care Dumnezeu pătrunde în lume – și va da viață particulelor subatomic, care vor construi molecule, care se vor aduna în celule, formând apoi țesuturi, organe și sisteme.
Welcome în life, conștiințe subiective ce sunteți!

ro_RORomanian