Tratamentul de succes cu doze mari de vitamina C A pacienților cu infecție serioasă și critică cu COVID 19

Delia_Turcan-tratament--covid-19-vitamina-c
Articole Theta Healing, Homeopatie

Un grup de Medici, specialisti in sănătate si oameni de știință s-au întâlnit online pe 17 martie 2020 pentru a discuta folosirea dozelor mari de vitamina C intravenos în tratamentul cazurilor moderate spre severe ale pacientilor cu covid 19.

 

Invitatul cheie a fost dr. Enqian Mao, șeful departamentului de medicină de urgență al spitalului Ruijin, un spital major din Shanghai, afiliat Colegiului de Medicină al Universității Joatong. Dr. Mao este, de asemenea, un membru al echipei de experți senior la Centrul de Sănătate Publică din Shanghai, unde toți pacienții Covid-19 au fost tratați. În plus, Dr. Mao este co-autor al Ghidului Shanghhai pentru tratamentul infecției cu Covid-19, un document oficial susținut de Asociația Medicală Shanghai și de guvernul orașului Shanghai.

 

Dr. Mao folosește doza mare de IVC pentru a trata pacienții cu pancreatită acută, sepsis, vindecarea rănilor chirurgicale și alte afecțiuni medicale de peste 10 ani. Când Covid-19 a izbucnit, el și alți experți s-au gândit la vitamina C și au recomandat IVC pentru tratamentul cazurilor moderate până la severe ale pacienților cu Covid-19. Recomandarea a fost acceptată la începutul epidemiei de către echipa de experți din Shanghai. Toți pacienții cu Covid-19 grav sau grav bolnav din zona Shanghai au fost tratați în Centrul de Sănătate Publică din Shanghai, pentru un număr total de 358 de pacienți Covid-19 începând cu 17 martie 2020.

 

Dr. Mao a declarat că grupul său a tratat ~ 50 de cazuri de moderat până la severe cazuri de infecție cu Covid-19 cu doză mare de IVC. Dozarea IVC a fost cuprinsă între 10.000 mg – 20.000 mg pe zi timp de 7-10 zile, cu 10.000 mg pentru cazuri moderate și 20.000 pentru cazuri mai severe, determinată de starea pulmonară (în mare parte indicele de oxigenare) și starea de coagulare. Toți pacienții care au primit IVC s-au îmbunătățit și nu a existat mortalitate. Comparativ cu media unui sejur de spital de 30 de zile pentru toți pacienții cu Covid-19, acei pacienți care au primit doză mare de IVC au avut o ședere în spital cu aproximativ 3-5 zile mai scurtă decât totalul pacienților. Dr. Mao a discutat despre un caz sever, în special, care se deteriora rapid. El a dat un bolus de 50.000 mg IVC pe o perioadă de 4 ore. Starea pulmonară a pacientului (indicele de oxigenare) s-a stabilizat și s-a îmbunătățit pe măsură ce echipa de îngrijire critică a urmărit în timp real. Nu au fost raportate reacții adverse din niciunul dintre cazurile tratate cu doză mare de IVC.

 

Printre experții internaționali care au participat la conferința video de astăzi s-au numărat: dr. Atsuo Yanagisawa, fost profesor de medicină la Universitatea Kyorin, Tokyo, Japonia și președintele Societății internaționale pentru medicină ortomoleculară; Dr. Jun Matsuyama din Japonia; Dr. Michael J Gonzalez, profesor la Universitatea din Puerto Rico Științe Medicale, Dr. Jean Drisko, profesor de medicină, și Dr. Qi Chen, profesor de farmacologie, ambele la Școala Medicală din Universitatea Kansas, Dr. Alpha „Berry” Fowler, profesor de medicină pulmonară și de îngrijire critică, Virginia Commonwealth University, Dr. Maurice Beer și Asa Kitfield, ambele de la NutriDrip și Integrative Medical NY, New York; Dr. Hong Zhang din Beijing; William T. Penberthy, doctor în Scribe CME, Florida; Ilyes Baghli, MD, președinte al Societății Algeriene de Nutriție și Medicină Ortomoleculară (SANMO); Doctorii. Mignonne Mary și Charles Mary Jr, din Camera Remediilor, New Orleans; Dr. Selvam Rengasamy, președintele SAHAMM, Malaezia. Eu, Richard Cheng, medic, doctor în cadrul Centrului de Sănătate Integrativ Cheng din Carolina de Sud și consilier senior la Asociația Medicală din Shenzhen și la Spitalul Central Shenzhen BaoAn, am coordonat această conferință.

 

Deși o scurtă ședință de mai puțin de 45 de minute datorită disponibilității limitate de timp a Dr. Mao, publicul a mulțumit dr. Mao pentru timpul acordat și împărtășirea și a dorit să mențină canalul de comunicare deschis și să poată discuta și cu alți clinicieni care lucrează la prima linie. împotriva lui Covid-19.

 

Într-o întâlnire separată, am avut onoarea să vorbesc cu Sheng Wang, doctor, doctor, profesor de medicină pentru îngrijire critică din Spitalul 10 din Shanghai, Colegiul de Medicină al Universității Tongji din Shanghai China, care a servit, de asemenea, la echipa de experți clinici senior. a echipei de control și prevenire a Shanghai Covid-19. Dr. Wang a spus că am învățat despre această infecție cu Covid-19:

1.IVC precoce și doză mare este destul de util în a ajuta pacienții cu Covid-19. Datele sunt încă finalizate, iar documentele formale vor fi transmise spre publicare imediat ce vor fi finalizate.

2.Pacienții cu Covid-19 par să aibă o rată mare de hiper-coagulabilitate. Dintre cazurile severe, ~ 40% cazuri severe au prezentat hiper-coagulabilitate, în timp ce numărul dintre cazurile ușoare până la moderate a fost de 15-20%. Heparina a fost utilizată printre cei cu probleme de coagulare.

3. A treia lecție importantă învățată este importanța echipei de asistență medicală de a se pregăti să poarte îmbrăcăminte de protecție cât mai devreme pentru intubație și alte măsuri de salvare de urgență. Am constatat că, dacă am așteptat până când un pacient a dezvoltat semnele pline de intubație, apoi s-a pregătit să intubăm, vom pierde minutele prețioase. Deci echipa de tratament ar trebui să coboare pragul pentru intubație, pentru a permite timp adecvat (~ 15 minute sau mai mult) pentru ca echipa să se pregătească. Aceste 15-30 minute critice ar putea face diferența în rezultat.

De asemenea, ambii Drs. Mao și Wang au confirmat că există alte echipe medicale in alte parti ale tarii care au folosit doze mari de vit C intravenos pentru a trata pacienti cu COVID 19.

 

This article may be reprinted free of charge provided

1) that there is clear attribution to the Orthomolecular Medicine News Service, and

2) that both the

OMNS free subscription link http://orthomolecular.org/subscribe.html and also the

OMNS archive link http://orthomolecular.org/resources/omns/index.shtml are included.

ro_RORomanian