ULEIURILE ESENTIALE SI EFECTELE LOR ASUPRA CELULELOR UMANE

Articole Theta Healing

uleiuri esentiale aromaterapie terapii complementare

  • Avem in corp 100 de trilioane de celule.
  • Si fiecare celula are un ADN care stocheaza pana la 5 GB de date.

Ce date?Emotii, programe, ganduri, memorii – personale sau ale stramosilor, personalitate, temperament, moduri de reactie.

  • Ei bine, o picatura de ulei esential contine 40 000 de molecule pentru o singura celula,faceti voi un calcul,ca eu deja ametesc.
  • Cate molecule contine o picatura de ulei esential?De 40 000 de ori 100 de trilioane.

Asadar – o picatura intra in organism, se distribuie la celule, ajung la portile de intrare, adica la receptori, si aici actioneaza in cateva moduri diferite – pentru a transforma  sentimente ,situatii inca neeliberate si nerezolvate, emotii pe care nu am fost pregatiti sa le infruntam.

  • Compusii din uleiuri vor curata receptorii celulari, vor patrunde in celula, vor deprograma informatiile negative, si vor reprograma informatiile corecte. Fiecare clasa de compusi va face altceva .

Din aceste motive, uleiurile esentiale pot schimba fiintele umane, ajutandu-le sa-si depaseasca anumite probleme , si , in acelasi timp, sa-si construiasca anumite calitati si virtuti.

  • Eu personal sunt fascinata de efectul de eliberare emotionala al acestora, si de ceea ce pot ele realiza la nivel spiritual, cu conditia-fundamentala, desigur – sa fie uleiuri de grad terapeutic, pure, care sa constituie esenta plantei, si nu o adunare de compusi alaturati artificial, voi reveni cu un articol detaliat pe aceasta tema.

 

ro_RORomanian