Vianna Stibal – Fondatoarea ThetaHealing®

Articole Theta Healing

ThetaHealing

Vianna Stibal – Fondatoarea ThetaHealing®

Vianna-Stibal

“Mă numesc Vianna. Sunt fondatoarea tehnicii Theta Healing.

Succesul uimitor Theta Healing se bazează pe puritatea muncii, devotamentul profesorilor şi practicanţilor care răspândesc iubirea lor peste multe culturi. Fiecare profesor şi practicant îşi aduce propria experienţă uimitoare, dar tehnica rămâne aceași, pură. 

În 1995 am fost vindecată instantaneu de cancer prin Creatorul a Tot Ceea Ce Este. De atunci m-am vindecat de multe ori prin intermediul Creatorului a Tot Ceea Ce Este, folosind tehnica Theta Healing.       
De prima dată când am avut o vindecare instantanee curiozitatea mea a rămas aceeași; „De ce s-a vindecat piciorul meu atât de repede?” Mulți ani mai târziu am fost diagnosticată cu insuficiență cardiacă. Şi din nou am găsit o modalitate să-mi vindec inima foarte repede. Şi încă o dată m-am întrebat „De ce s-a vindecat corpul meu atât de repede?”, Poate că întrebarea corectă ar trebui să fie „În primul rând, de ce m-am îmbolnăvit?” Ca întotdeauna Creatorul mi-a răspuns cu multă răbdare. Mi s-a spus „Vianna, tu ai un corp viguros. Ar trebui să-ţi binecuvântezi corpul. Încurajează-ţi corpul, nu-l descuraja.”Am fost martoră la mii de vindecări instantanee cu clienţii şi studenţii mei.

Din 1995 mi-am petrecut timpul arătându-le altora cum să facă această o meditaţie simplă pentru a obţine rezultate. Începând cu anul 2000 am început să dau diplome şi altora pentru a putea preda.Theta Healing poate fi cel mai bine descrisă ca o cale de a te conecta la răspunsurile curate, pure. De asemenea permite Participantului să găsească convingerile limitatoare şi să le schimbe instantaneu. Fără planuri pe termen lung, fără citirea de afirmaţii, fără voodoo, doar o simplă realizare şi decizie de a le schimba şi apoi de a fi martor la schimbarea instantanee făcută de Creator. Lucrul cu cele Patru Niveluri de Convingere mi-a fost arătat pentru a putea ajuta clienţii.

 

Oamenii m-au descoperit după ce m-am vindecat de cancer. Cei bolnavi veneau în turme. L-am întrebat pe Creator cum să-i ajut. Unii sau însănătoşit prin simple vindecări. Alţii nu, şi mi s-a spus că aceia credeau că ei trebuie să fie bolnavi. Lucrarea cu Sistemul de Convingeri nu era un lucru nou pentru mine în acea perioadă. Am fost căsătorită cu un hipnotist şi în ciuda divergenţelor noastre, el era bun în ceea ce făcea. Dar hipnoza era un proces îndelungat. Unele convingeri erau genetice şi istorice. Dumnezeu mi-a arătat cum să Lucrez cu Cele Patru Niveluri de Convingeri după ce m-am recăsătorit cu bărbatul meu din Montana, Guy Stibal. Rezultatele erau uimitoare, oamenii veneau de pretutindeni pentru a fi vindecaţi şi învăţaţi. Atunci s-a format și Lucrarea cu Sentimentele. Cartea de Theta Healing şi cea de Theta Healing pentru Avansaţi descriu această tehnică.

 

Pentru că mi-am împărtăşit răspunsurile şi rugăciunile cu lumea, acum există profesori certificaţi Theta Healing pretutindeni. Majoritatea profesorilor pe care i-am instruit sunt uimitori, doar câţiva dintre ei m-au dezamăgit, și încă mă mai dezamăgesc. Totuşi, sunt mânată de un ţel, acela de a împărtăşi ceea ce cunosc. Ştiu că există un Creator a Tot Ceea Ce Este şi că noi facem parte din el. Ştiu că suntem divini şi dacă eliminăm convingerile limitatoare, totul devine posibil.

 

 Am văzut oameni care s-au vindecat şi alţii care nu s-au vindecat. Dar ştiu că Creatorul este Real şi indiferent de religia de care aparţii te poţi conecta la El. “

 

 

 CĂRȚI VIANNA STIBAL  fondatoarea ThetaHealing® traduse in lb. romana

 

”Înalță-te și caută-L pe Dumnezeu. Înaltă-te și lucrează cu Dumnezeu” VIANNA STIBAL

Descriere

ThetaHealing™ este o modalitate de vindecare energetică întemeiată de Vianna Stibal. Având ca bază de pornire Idaho Falls, Idaho, ThetaHealing™ are instructori certificaţi în întreaga lume. Cursurile şi cărţile ThetaHealing™ sunt concepute ca un ghid terapeutic de dezvoltare a capacităţii de vindecare a minţii omeneşti.

  Theta-Healing-CarteDacă aţi dorit vreodată să schimbaţi ceva în lume ori aţi avut o senzaţie chinuitoare că sunteţi făcuţi pentru ceva mai măreţ, vă încurajez să citiţi această carte! ThetaHealing se află acolo unde fizica cuantică şi metafizica se întâlnesc cu viteza luminii. ThetaHealing depăşeşte dualitatea cu care ne confruntăm adesea în lumea de astăzi. Metoda trece dincolo de diferenţele noastre de convingeri şi ne prezintă trăsăturile comune care ne permit obţinerea potenţialului maxim şi ne duc într-adevăr împreună către uniunea a Tot Ceea Ce Există. 

Sky A`Hearn, Profesor la școala K-12, instructor ThetaHealing

Dacă ar trebui să învăţaţi doar o singură tehnică energetică, vă sfătuiesc să o învăţaţi pe aceasta. Vă va schimba viaţa pentru totdeauna. Tehnica este pe cât de simplă, pe atât de perfectă. Nu vă cere nimic, nici măcar să renunţaţi la orice altă tehnică. ThetaHealing transcende dogma şi trece dincolo de diferenţele dintre religii, acceptându-le însă pe toate. Aşa cum a spus Iisus Hristos: „Toate acestea le puteţi face şi mai mult decât acestea”, în ThetaHealing puteţi învăţa că nimic nu este imposibil dacă îndrăzniţi să credeţi.  

Nini Gerard, medic acupunctor

L-am întâlnit pe Josh, sufletul meu pereche, datorită ThetaHealing. Este singura tehnică de vindecare pe care o folosesc în fiecare zi a vieţii mele… asupra copiilor mei, asupra animalelor preferate şi pe mine însămi. Cel mai bun lucru în ThetaHealing este că folosirea ei nu contrazice convingerile mele religioase, ceea ce este foarte important pentru mine. Dacă se poate spune aşa, mi-a întărit relaţia cu Dumnezeu. Mă rog şi primesc răspunsuri. 

Lindsey Opfar, editor, mamă

 

 ”Metoda Avansata de Terapie Theta”     VIANNA STIBAL 

 Theta HealingDescriere

În prima ei carte, Theta Healing, Vianna Stibal, creatoarea metodei de Terapia Teta, a prezentat această tehnică uimitoare întregii lumi. Bazată pe miile de şedinţe cu clienţi care au experimentat vindecări incredibile în prezenţa Viannei, această nouă carte explorează în profunzime metodele de lucru şi procesele specifice Terapiei Teta, oferindu-i cititorului un ghid detaliat de practicare a tehnicilor de lucru cu convingerile şi cu sentimentele şi de scoatere la lumină a convingerilor profunde, precum şi numeroase informaţii suplimentare referitoare la cele şapte planuri ale existenţei, care ne permit tuturor să ne conectăm cu nivelul cel mai înalt al Realităţii Omniprezente, respectiv cu iubirea şi cu energia a Tot-ceea-ce-există.

 “Boli și afecțiuni ”    VIANNA STIBAL

 carte-theta-healing  Descriere

Acest ghid al vindecării pe cale intuitivă a bolilor şi afecţiunilor însoţeşte cărţile Theta Healing şi Metoda avansată de Terapie Tetaîn care a fost prezentată această metodă terapeutică uimitoare şi aplicaţiile ei. Instrument de referinţă perfect pentru cei deja familiarizaţi cu procesele pas cu pas ale Terapiei Teta, Terapia Teta – Boli şi afecţiuni descrie amănunţit toate programele, convingerile, perspectiva intuitivă, remediile şi suplimentele pe care le recomandă Vianna pentru diferite boli şi afecţiuni, bazate pe experienţa acumulată în peste 47.000 de şedinţe terapeutice în care a vindecat pe cale psihică numeroşi clienţi. Scrisă în format alfabetic pentru o referinţă rapidă, această carte descrie o listă extinsă de boli şi afecţiuni, pentru care recomandă o cale revoluţionară de vindecare.Pornind de la noile dovezi ştiinţifice care atestă că emoţiile negative contribuie la apariţia bolilor şi de la convingerea din ce în ce mai larg acceptată că emoţiile, sentimentele şi puterea gândului au un efect direct asupra stării de sănătate, din ce în ce mai mulţi oameni realizează la ora actuală că influenţa minţii asupra corpului poate juca un rol decisiv în crearea unei stări de sănătate perfecte. Cartea de faţă îşi aduce o contribuţie importantă la răspândirea noii paradigme în universul terapeutic şi poate reprezenta un miracol autentic în viaţa ta.                   

THETA HEALING (vindecare în unde theta)

ro_RORomanian