Viziunile lui Nostradamus sau ce te impiedica sa vezi viitorul

Articole Access Bars Conciousness, Articole Theta Healing

theta healing acess consciousness nostradamus viitorul viziuni interdictii vizionar maretia din tine

Niciodata n-am inteles de ce Nostradamus a fost atat de vag in catrenele lui astfel incat sa nu poti pricepe ce vrea, viitorul pe care-l vede, uneori cu o precizie inspaimantatoare.

Insa de ieri am inteles modul in care a perceput si primit toate aceste informatii.

Pur si simplu a avut niste viziuni foarte exacte – ca energie, nu neaparat ca imagini, insa pentru el, pentru acele vremuri mintea lui nu a putut intelege si cuprinde in cuvinte ceea ce vedea, pur si simplu experienta lui de viata si realitatea de pana atunci nu ii permiteau sa conceapa anumite lucruri si sa le transpuna in explicatii. Asadar a luat cuvintele care se potrivau energiei in cel mai apropiat mod si le-a creat ca si catrene.

Pe de alta parte, viziunile lui despre viitor riscau sa fie luate ca atare de oameni si transformate intr-o realitate predictibila si imuabila, un soi de fatalism, combinat cu un fel de zadarnicie.

Ce sens are sa te mai zbati daca oricum vine cineva sau ceva care distruge tot?

Efectele previziunilor oamenilor cunoscuti ca profeti ne pot impiedica sa vedem si sa alegem alte posibilitati. Iar cand aceste previziuni se si implinesc, urmaresti si mai atent ce spune persoana, nu?

La fel, daca cineva poate sa-ti citeasca destinul si cateva din lucrurile spuse se implinesc, si celelalte devin lege pentru tine.

Curatare energetica

Toate profetiile despre tine si lume pe care le-ai acceptat vreodata ca fiind adevarate sau te-ai impotrivit si ai rezistat, si pe care nu ti le doresti in existenta ta vrei sa le distrugi si decreezi in totalitate?

Multumesc!

Acesta este unul din motivele pentru care exista interdictia bisericii de a merge la persoane care pot percepe viitorul. Insa acest lucru s-a creat prin frica si amenintare. Iar aceasta a creat o limitare in posibilitatile si perceptiile noastre. A creat vinovatii si interdictii care ne-au facut sa credem ca daca avem darul profetiei suntem exclusi si respinsi de Dumnezeu.

Curatare energetica

Toate limitele care ne-au fost create in perceptiile si abilitatile noastre extrasenzoriale  de interdictiile, regulile si normele sociale, religioase si stiintifice din toate timpurile, dimensiunile si realitatile vreti sa le distrugeti si decreati in totalitate?

Multumesc!

A vedea in viitor inseamna intuitie . Inseamna ca eu pot vedea consecintele alegerilor mele. Ca am libertatea de a alege constient.

Asadar –cateva blocaje ale capacitatii de a vedea viitorul

  • Mi-e frica de viitor
  • Imi este interzis sa vad viitorul
  • Sunt vinovat daca privesc in viitor

Curatare energetica

Si toate juramintele, legamintele, interdictiile de a vedea viitorul pe care le-am avea, din toate vietile, timpurile si existentele vreti sa le impliniti, incheiati si trimiteti in Lumina acum, pentru a fi distruse si decreata in totalitate?

Multumesc!

  • Sigur ca e nevoie sa stii de ce si cum sa privesti in viitor. Ca intri acolo doar pentru a vedea in ce masura si ce ai de schimbat in tine si la tine pentru a evita neplaceri
  • Daca ai o capacitate crescuta de a aduce lucrurile in relitate( sa manifesti adica) e cu adevarat indicat sa nu crezi tot ceea ce ti se spune rau despre viitorul tau

Pe de o parte ni se spune ca nu avem voie sa vedem in viitor, pe de alta ni se ofera variante de viitor apocaliptice , scenarii colective teribile. Dar astea nu-nu sunt variante de viitor, sunt viziuni catastrofice!

Si cum oamenii au o placere sadica as spune de a urmari, cauta si viziona astfel de realitati viitoare, ele ajung sa se impregneze in constiinta colectiva a omenirii ca previziuni sumbre, apocaliptica, dezastruoase si finale ale unei omeniri in deriva. ( De unde stiu? Simplu-imi amintesc cu cata placere am privit filmele apocaliptice existente pe piata, pana mi-am dat seama ce fac).

Si daca am fi lasati pur si simplu sa privim in viitor? Sa vedem consecintele pe termen lung ale alegerilor si actiunilor noastre?

Nu acceptati minciuna neputintei. A sclaviei. A victimizarii.

Cum ar fi daca am avea cu totii viziuni din viitor? Cum ar fi daca am vedea cat de important e sa-ti construiesti afacerea din energiile viitorului, mai degraba decat din cele ale trecutului.

Avem nevoie de vizionari, lasati-i sa traiasca!

Si sa nu mai huiduim perceptiile unor oameni care vad lucruri diferite de cele pe care le stim noi. Nu am in vedere pe absolut nimeni. Doar imi amintesc de Brancusi si o Romanie fara viziuni.

Avem nevoie domnilor de conducatori vizionari si puternici. Si aceia suntem noi toti. De ce-ar fi doar unul, ales arbitrar si in lipsa de altceva de fapt? Cred ca alegerile din America m-au activat pe mine si constiinta colectiva.

E plina tara de oameni vizionari si puternici. Zau-sa nu ne mai victimizam!

Si ce-ar fi daca ne-am asculta mult mai mult intuitia si am urma-o?

Curatari energetice

Cate minciuni ati cumparat vreodata despre inutilitatea intuitiei si cate neincrederi ati creat care va blocheaza capacitatile si posibilitatile – pe tpate astea vreti sa le distrugeti si sa le decreati acum?

Multumesc!

In cate moduri ne-am blocat viziunile si ne-am transformat intr-o tara fara viitor? Tot ce inseamna acest lucru vreti sa distrugeti si sa decreati acum?

Multumesc!

Cate griji, ingrijorari si neputinte ati blocat in corpul vostru si in voi pe care daca le-ati elibera ati fi mult mai mareti si mai puternici decat v-ati putut imagina vreodata? Tot ce inseamna acest lucru vreti sa distrugeti si sa decreati acum?

Multumesc!

Cate posibilitati si ce potential aveti fiecare dintre voi pe care sunteti incapabili sa le primiti, priviti si intelege, pe care, daca le-ati primi – v-ar permite sa va transformati in fiinta plina de talente, abilitati si vizionara care sunteti? Tot ce inseamna acest lucru vreti sa distrugeti si sa decreati acum?

Multumesc!

Cate posibilitati de viitor aveti pe care, daca le-ati vedea, ati fi capabili sa realizati unicitatea si maretia din voi, si care v-ar permite sa va creati viata mareata, implinita si abundenta pe care o merita o Fiinta infinita Constienta?

Intrebare

Constiinta noastra include totul-trecut, prezent si viitor. Nu ne este ascunsa cunoasterea nici unei parti a Universului si a fiintei noastre. De ce am renunta la viitor?

Exista in Access un Proces de Corp care se numeste Derive Compensatorii, si care ne ajuta sa eliberam minciuna neputintei si a victimizarii adunate in toate vietile si stocate in corp, vi-l recomand cu drag celor care doriti sa va amintiti de cat de puternici sunteti.

Curatarile le puteti salva si le puteti repeta de 30 de ori 30 de zile – pe cea care simtiti ca va ajuta cel mai mult.

Iar intrebarea o puteti pune zilnic, fara sa asteptati raspuns, si cu incredere lasati sa vina tot ce poate veni. Dupa trei luni de folosit intrebarea, anuntati-ma si pe mine cum este. Intrebarea va recomand s-o puneti un an de zile.

Impreuna si fiecare putem schimba lumea.

Lumea noastra personala, lumea din jur, lumea mare, omenirea.

Let s do it!

Cu bucurie pentru libertate

Delia Turcan

ro_RORomanian