Procese de corp

Cum ar fi dacă corpul tău ar fi o busolă sau o călăuză către secretele, misterele și magia vieții?

Ce sunt procesele de corp

Procesele de corp fac parte din instrumentele folosite în Access Consciousness în care se lucrează pe corpul fizic.
Ele sunt în jur de 60, se predă fiecare într-o clasă separată, de 3-4 ore, în care oferiți și primiți un proces de corp, în final primiți diploma și dreptul de a practica procesul de corp respectiv.
În general se fac două clase pe zi de procese de corp, fiecare proces având un rol specific, rulează energii specifice în corp, cu scopuri diferite – ele curăță energii blocate și în același timp activează corpul cu energii mai înalte.
NU EXISTĂ NICI O PRECONDIȚIE PENTRU PARTICIPAREA LA CLASE

Procese de corp:

 • MTVSS
  MTVSS este unul din procesele de corp din Access Consciousness cu o largă utilizare și aplicare.
  Stimulează sistemul imun, lucrează pe cele mai diverse afecțiuni, ajută corpul să-și refacă matricea energetică și multe altele.

  Diferitele organe din corp, disfuncțiile metabolice, rănirile datorate sportului sau altor accidente, sistemul respirator, digestiv, pielea, sistemul limfatic si hormonal, sistemul reproducător – toate pot beneficia în urma folosirii acestui proces minunat!

 • Access Energetic Facelift
  Elimină ridurile, inversează procesul de îmbătrânire și ajustează imaginea de sine cu privire la
  corp.
  Cât de mult îți judeci corpul?
  Cât de mult îți iubeșți corpul?
  Este o procedură care te ajută să-ți iubeșți și să-ti accepți corpul, să eliberezi toate tiparele
  exterioare pe care le ai cu privire la cum trebuie să arăți

  Citește mai multe despre curs aici: 

 • Echilibrarea structurală și funcțională
  Acest proces de corp NU pretinde că vindecă o boală.
  Acest proces de corp creează echilibru structural și funcțional în corp în toate aspectele fiziologice și metabolice din corpul uman.
 • Mimarea Biomimetică eliberează modul în care mimezi realitățile celor din jurul tău și prin care nu ai alegerea disponibilă. 
 • Radical de minus unu – pentru răceli și gripe – Cum ar fi dacă ți-ar fi ușor să-ți stimulezi sistemul imun? Un simplu proces de corp energetic te poate ajuta pe tine și întreaga ta familie în răceli, gripe,
  dureri articulare și orice fel de alte afecțiuni și dezechilibre.
 • Proces de corp pentru probleme glandulare și limfatice – procesul lucrează cu sistemul glandualar și limfatic pentru a echilibra diverse afecțiuni din corp.
 • Eliminarea efectelor drogurilor, alcoolului, medicamentelor si perfectionismului –Acest proces de corp NU pretinde că vindecă o boală.
  Drogurile, alcoolul, medicamentele și perfecționismul blochează energii în corp.
  O poți folosi pe tine sau pe alții, pentru a curăța energiile legate de aceaste probleme.
 • Memoria celulară (recuperare după operații sau alte traume) se aplică pe țesuturi lezate (căzături, fracturi, operații etc ). Contribuie la eliberarea traumei, pentru a permite celulei să se întoarcă la starea naturală- adică să se vindece. Poate fi aplicat atât pe oameni , cât și pe animale .
 • Procese de corp pentru paralizie
 • Procese de corp pentru bolile cu transmitere sexuală
 • Atractia partenerilor și perceperea viitorului – Proces de corp pentru schimbarea tiparelor energetice în privința partenerilor pe care îi alegeți și
  pe acele lucruri care vă vor redă abilitatea de a percepe viitorul.
 • Dincolo de nefericire  – Acest proces de corp se adresează nefericirii blocate în corpuri.
  Nefericirea este creată de cele mai importante emoții de pe această planetă și anume tristețea, furia și durerea.
  Acestea sunt limitări stocate în corpuri, create în principal de punctele de vedere fixe, care în final
  vor genera distrugere.
  Acest proces de corp șterge nenumărate energii de contracție, îngustare, atașamentul de punctele de vedere care ne distrug viața, energia, corpul și orice aspect al vieții.
 • Procesul de corp pentru flexibilitate – inversează înțepeneala și lipsa de flexibilitate ce apare în corp ca urmare a procesului de îmbătrânire „normală”.
 • Procesul de corp pentru facilitarea instalării sarcinilor
 • Eliminarea Greutății Supunerii Sociale – Este o procedura energetică care șterge întreaga greutate a alinierii la regulile sociale, morale și religioase din toate existențele și ale tuturor strămoșilor care ne fac ca acest corp fizic să aibă greutate și să devină greoi.
  De-a lungul timpurilor aceste reguli și inflexibilitatea și uneori absurdul lor ne-au făcut viețile mai grele, corpurile mai grele și totul mai greu.
 • Curăță energiile legate de cancer
  Acest proces de corp NU pretinde că vindecă o boală. El este o procedura energetică care se folosește pentru bolnavii de cancer, ca și pentru cei care nu au această afecțiune, dar vor să curețe predispoziția pentru această boală.
  Se poate folosi împreună cu orice procedură, mai ales chimioterapia și radioterapia, dar și împreună cu terapii alternative.
 • Proces de eliminare a toxinelor din corp
 • Proces de corp pentru crearea de spațiu în corp – creează spațiu în corp și în viața ta.
  La ce îți ajută spațiul? Să creezi. Să schimbi tot ce e de schimbat cu ușurință. Să curgi cu energia. Să ai vibrații mai înalte.
  Să fii mult mai mult conștientă care ești și Ființă Infinită, Existența, primirea, cunoașterea și percepția care ești.
 • Corectarea a vederii – Creează o schimbare energetică legată de vederea fizică, dar și de alte lucruri pe care refuzăm să le vedem, modurile în care nu reușim să ne vedem pe noi, modurile în care nu reușim să ne vedem viața. De asemena poate ajuta la renunțarea la ochelari sau scăderea dioptriilor. Numărul de ședințe necesare este o variabil, în funcție de fiecare persoană.
 • Proces de corp pentru boli genetice
 • Inversarea îmbătrânirii – Acest proces de corp NU pretinde că vindecă o boală. Dar curăță energiile îmbătrânirii din corp. Îmbătrânirea este creeată ca programare și se copie energetic din jur. Acestea se pot șterge din corp cu și prin acest proces de corp
 • Elimină automatismele din relații și sexualitate 
 • Ștergerea Furiei din Corp – ajută la eliminarea și ștergerea furiei și mainei blocate în corp. Furiile și maniile noastre nerezolvate se blochează în corp, în diferite organe.
 • Curață radioactivitatea care produce moarte – În această lume, plină de radioactivitate, accidente nucleare, corpul are nevoie să se regenereze și să se refacă după astfel de expuneri la radioactivitate și tot ce ucide ea în organismul uman.
 • Primește mai mult oxigen – Corpul nostru este supus excesiv de mult stresului, creierul nostru și toate organele au mai multă nevoie de oxigen decât primesc și corpul nostru poate respira diferit.
  Cum ar fi să-l ajuți să facă asta?

 • Ștergerea Neputințelor – Neputința este una din cele mai răspândite energii și este locul în care îți lipsește alegerea. De ce îți lipsește? Pentru că așa vrei tu. Așa ai ales- să crezi toate minciunile că nu poți și ele au rămas că energii și particule solidificate în corpul tău.
  Corpul nostru cară aceste informații și le transformă în particule care ne blochează și distrug corpul, viața și realitatea.

 • Ștergerea răspunsului alergic la această realitate – Acest proces de corp șterge modurile în care ne simțim inconfortabili în energiile acestei realități, judecățile, modurile în care considerăm că nu ne potrivim în această realitate, modurile în care avem un răspuns exagerat de neplăcut în raport cu lumea în care trăim.
  Șterge toate energiile care ar putea face ca viața în această realitate să fie un blestem.

 • Eliminarea Solidității acestei Realități – Corpurile noastre sunt solide. Materiale. Alcătuite din molecule materiale. Sau nu? Și dacă materialismul nu este răspunsul la orice? Și dacă moleculele au mai mult spațiu și energie decât materie? Și dacă corpurile sunt mai fluide decât credem și le putem accesa fluiditatea și curgerea?
  Acest proces de corp energetic ne scoate din rigiditatea acestei lumi, pentru a deveni flux și curgere, inclusiv cu corpul nostru.

 • Ștergerea Celulelor Adipoase – Cât de multe din celulele tale adipoase/grase țin în ele emoții și programe cunoscute sau nu? Ai vrea să le elimini? Fără nici un punct de vedere.
  Celulele adipoase nu sunt bune, nu sunt rele. Ele doar sunt. Însă o parte din ele există pentru a ține în ele încarcerate sentimente pe care nu le mai vrem acolo.
  Te aștept la o clasă la care înveți să eliberezi asta din corpul tău. Cât de mult ne putem distra făcând asta?

 • Restaurarea Comuniunii cu Pământul – Restaurarea Comuniunii cu Pământul de ziua Pământului e o ocazie minunată de a învăța un proces de corp, de a lucra unii cu alții și împreună pentru a fi conștienți de legătura noastră cu Pământul, de contribuția care poate fi Pământul pentru noi.

 • Eliberează cauzele blocajelor– Acest proces de corp este o modalitate energetică de a elimina cauzele blocajelor din corp, cauzele bolilor, blocajele inexplicabile și pe care pare că nu le puteți depăși.
  Deasemeni lucrează pe ADHD, epilepsie, etc.

 • Curățarea organelor – Organele dezechilibrate conțin energii și forțe care le perturbă și împiedică vindecarea și starea de bine.
  Acest proces de corp eliberează lucruri care se găsesc în organe și produc îmbolnăviri prin lucru energetic pe corp.

 • Depășește Moartea – Înveți să aduci o energie care dizolvă particulele morții care creează moartea ca pe o realitate absolută pentru corpurile noastre. Eliberează frica de moarte, transformă morțile în schimbări, șterge din ADN impregnarile și programele de moarte și multe alte lucruri magice cu și pentru corpul tău.

Dr. Delia Țurcan

Instructor independent si Certificat International de ThetaHealing®
Facilitator Certificat International de Access Consciousness® Bars, Facelift și Foundation
Absolventă a International Academy of Classical Homeopathy din Alonnissos Grecia.

Ce este inclus în curs?

• Primești și dăruiești
• Primești manualul procesului de corp la care participi
Procesele de corp sunt modalitati prin care adaugam corpul in dezvoltarea noastra personala, ne reevaluam relatia cu el, recunoastem valoarea pe care o are, in timp ce ne bucuram de energie.

Ele sunt concepute pentru a corecta si rezolva lucruri extrem de concrete, cum ar fi o serie de boli, intepeniri articulare, probleme ale urechilor, ochilor, etc. Pentru intarirea sistemului imun, alergii, afectiuni ale nervilor.

Dar procesele de corp sunt si pentru eliberarea emotiilor,traumelor blocate in corp, si alte energii rigide.

De asemeni, ele creeaza in corp mai mult spatiu, mai multa bucurie

Durată curs: 3 – 4 ore/proces de corp
Investiția ta pentru o nouă viață este: 250 lei/proces de copr

Forma de plată?
După completarea formularului, veți primi un email cu detaliile legate de plată și datele contului în care veți face transfer.

Unde va avea loc cursul?
Fiecare participant înscris va fi anunțat î cu cel putin 24 ore înainte, locația cursului. Pentru a afla de cursurile din orașul tău sau cele online, abonați-vă la newsletter și/sau consultați pagina de Evenimente.

ro_RORomanian