SERIA - O EXPLICATIE CUANTICA A THETA HEALINGULUI - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
955
page-template-default,page,page-id-955,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

manifestare abundenta jocul vietii relatii dumnezeu univers constiinta

PARTEA 1

SAU

CUM POATE STIINTA SA EXPLICE UNIVERSUL SI OMUL CONSTIENT DE SINE

Inaugurez aceasta serie spre o mai buna intelegere a modului cum functioneaza Universul, oamenii, Dumnezeu, creierul uman, emotiile noastre, pentru a obtine si structura o intelegere cat mai clara si coerenta posibil a tuturor acestor lucruri .

Fie ca toate acestea sa ne sporeasca tuturor intelegerea lumii exterioare si a Universului interior. Pentru ca noi sa intelegem de ce toate lucrurile exterioare izvorasc de fapt din interiorul nostru, si care este locul in care putem face cu adevarat schimbari – cum anume, si mai ales „De ce?”.

Toate acestea se adreseaza mintii noastre, dar este posibil ca-structurile care cred cu adevarat in Dumnezeu si Il iubesc din sufletul lor sa nu aiba nevoie de aceste explicatii. Dar chiar si pentru acestia e interesant sa constate ca… exista o explicatie, domnule, intotdeauna exista o explicatie!

Theta Healing este o tehnica.

Asa se spune, sau asa spunem noi instructorii de Theta.

Dar este si o meditatie. Hm, asta e mai greu de inghitit. Multi oameni nu au meditat niciodata.Doar s- au rugat. Daca s-au descurcat si cu asta.

Si mai comunici si cu Creatorul. Asta e chiar buna! Ce legatura are tehnica cu Creatorul?

Si  cine e acest Creator?

Si mai faci si manifestare. Asta ce mai e?

Inveti sa te descoperi pe tine. Adica cum –ce sa descopar, eu nu ma cunosc?

A-am programe subconstiente – asta mai inteleg, am si eu calculator acasa.

Adica cum-eu sunt un calculator??

Lucram cu mintea, constientul, subconstientul, emotiile, energiile, corpul. Aici e o nebuloasa.Nu inteleg cum vine treaba cu gandurile, emotiile, reactiile corpului. Mai intai e gandul? Sau sentimentul? Sentimentul creeaza gadul? Gandul creeaza sentimentul? Corpul creeaza ce? Si de ce reactioneaza la emotii si la ganduri?

Un fel de varza…

Asadar, dragilor, se pare ca nu ne cunoastem chiar atat de bine.

Ca sa nu mai zic ca daca intreb pe fiecare cum il vede pe Dumnezeu, si mai ales Cine este El-voi avea parte de formulari invatate corect si sarguincios din Biserica sau alte traditii mai mult sau mai putin religioase.

Asadar – de ce meditatie?

Cine este Dumnezeu?

Cine suntem noi?

Cum functioneaza manifestarea?

De ce functioneaza ea?

Cum ne cream singuri realitatea?

Cum adica suntem co-creatori cu Dumnezeu?

Si – mai ales

–CUM POT EU FACE CA REALITATEA MEA SA SE SCHIMBE?

-DE CE THETA HEALING AJUTA?

Asadar  va propun o serie de raspunsuri la aceste intrebari bazate de aceasta data pe stiinta –  si anume pe viziunea fizicii cuantice.

Suntem-ca oameni si omenire-la un anumit grad de dezvoltare a inteligentei noastre.Capacitatea noastra de a intelege si cuprinde idei si notiuni a devenit tot mai mare, procesarea informatiilor fiind una din treburile noastre cotidiene. Deasemeni gandirea abstracta s-a dezvoltat, psihologia ca si cale de cunoastere de sine.

Totul ne permite sa intelegem intr-un mod mai intelligent, mai clar si mai autentic fiinta umana, interactiunile cu un Univers intelligent si constient de sine, unitatea tuturor lucrurilor. Viziunea din Avatar e una din cele mai frumoase metafore care exprima gradul de constienta al unui popor care traieste in miezul Unitatii Tuturor Lucrurilor.

De aceea, pe langa iubirea de Dumnezeu si credinta totala in El, care au condus omenirea inainte de la Iisus incoace, eu zic ca, la ora actual avem nevoie, si ni se dezvolta, ca umanitate, o inteligenta mai cuprinzatoare, o posibilitate de cunoastere a tuturor lucrurilor care cu siguranta va integra omul intr-un grad mai inalt de constiinta de sine si de Dumnezeu mult mai inalta decat ce a fost pana acum

 

DESPRE NATURA CUANTICA A LUI DUMNEZEU-PARTEA A 2 A

manifestare abundenta jocul vietii relatii dumnezeu univers constiinta

 

Pentru ca Theta Healing lucreaza cu Creatorul tutror lucrurilor, se cuvine mai intai sa dam o explicatie si o definitie moderna actualizata asupra notiunii numite DUMNEZEU. Pur si simplu se cuvine sa stim cu cine avem de-a face.

Eu una sunt o structura mistica, cred fara sa mi se aduca argument, din adancul inimii mele – acolo se afla acel simt launtric care stie fara dubii ca Dumnezeu exista, si este acolo, in inima mea.

Dar in acelasi timp, imi place sa stiu, sa inteleg – cu cat inteleg mai bine, cu atat functionez mai bine. Atat cat pot eu , in acest moment al existentei mele.Asadar ma dau nitel in vant si dupa stiinta. Acea stiinta care se ocupa de lucruri marete – de Dumnezeu si constiinta, de exemplu.

Fizica cuantica ne spune multe lucruri , si daca stam sa le ascultam cu atentie, ele nu sunt asa complicate cum credem noi.

Stiinta spune ca noi traim de fapt intr-un camp cuantic infinit , care nu este material, dar care contine in el toate posibilitatile/probabilitatile.

Acest camp cuantic este unificat prin informatie – stam intr-un ocean infinit de informatie, dincolo de continuumul timp-spatiu este o Inteligenta Universala Suprema inzestrata cu constiinta – constiinta care observa absolut totul – inclusiv pe noi – este atent la fiecare dintre noi, la gandurile noastre, comportamentele noastre, mintea si emotiile noastre , dorintele noastre – si face ca totul sa capete forma fizica-sta avand atentie iubitoare pentru fiecare dintre noi ,

Aceasta imagine ne arata un Dumnezeu care ofera numai iubire, compasiune  si intelegere, iar dorinta lui cea mai mare pentru noi este sa fim fericiti.

Ma urmariti?

Totul este structurat sub forma unei matrici energetice interconectata cu toate lucrurile, extinsa in si dincolo de toate dimensiunile care inregistreaza toate gandurile, evolutiile, experientele, intelepciunea , dorintele, evenimentele intregii eternitati.

Asadar – ca sa rezumam –avem un camp cuantic infinit inzestrat cu constiinta de sine si care are atentie iubitoare neconditionata pentru fiecare constiinta individuala, formand o matrice informationala si energetica, plina de energie creatoare, care da viata intregii Creatii – cam aceasta ar fi DEFINITIA ACTUALIZATA LA ZI DESPRE UN DUMNEZEU CONFIRMAT STIINTIFIC.

Astefl, haideti sa renuntam la vechea paradigma – a unui Dumnezeu care nu mai este asa cum am fost invatati :

Haideti sa descarcam programele :

Stiu cum sa traiesc fara sa cred ca:

-Dumnezeu ma critica, ma pedepseste, ma abandoneaza, ma respinge, ma condamna, nu ma iarta, ma uraste

-Pot pierde iubirea lui Dumnezeu

-Sunt separat de Dumnezeu”

Avem astfel doua aspecte ale constientului:

constientul obiectiv – cel care este inteligenta obiectiva a campului cuantic (Dumnezeu )

constientul subiectiv  – care este reprezentat de existentele individuale-avand constiinta de sine si liber arbitru

In momentul in care Dumnezeu intervine ca observator etern al nostru( al existentei noastre ) – abia atunci existenta noastra devine din probabilitate realitate.

Asadar ideea ca Dumnezeu ne poate parasi nu exista, la fel si ideea ca Dumnezeu ne abandoneaza sau ne uita devine fara sens.

Astazi, in lumina si a descoperirilor stiintifice – putem elibera toate caracteristicile pur umane care au fost atribuite unui Dumnezeu putin mai impersonal si mai putin razbunator decat credeam.

Ceea ce-pe mine personal ma face sincer sa rasuflu usurata – viata a devenit mai simpla decat stiam ca este sau poate deveni !

Si acest Univers constient de sine se trezeste intr-o zi si vrea sa ne creeze. Pentru a calatori si a avea acea experienta unica si particulara pe care o poate obtine numai prin fiecare dintre noi.

Cum ajungem noi sa fim noi?

Incepe o calatorie inedita din energia potentiala si probabilitatea care eram pana atunci – adica doar informative potentiala, atentia Lui indreptata asupra noastra cu iubire pura ne va conferi acea Energie Creatoare necesara pentru a strabate spatial subatomic – locul prin care Dumnezeu patrunde in lume – si va da viata particulelor subatomic, care vor construi molecule, care se vor aduna in cellule, formand apoi tesuturi, organe si sisteme.

Welcome in life, constiinte subiective ce sunteti!

 

IDEEA DE CO-CREATOR – PARTEA A 3-A

THETA HEALING CURSURI manifestare abundenta jocul vietii relatii dumnezeu univers constiinta

 

Daca imitam calitatile/virtutile acestei  Constiinte Cosmice numita Dumnezeu devenim si noi o Inteligenta Iubitoare, si ni se permite sa creem impreuna cu Dumnezeu, fiind recunoscuti ca parte din El.

Atunci capata sens ideea de – voia mea devine Voia lui Dumnezeu . Si atunci totul curge , Gratia Divina se trezeste si preia controlul lucrurilor – pe care le duce spre indeplinire in cel mai misterios si imprevizibil mod, iar viata noastra devine o aventura cu Dumnezeu .