Testimonials - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
395
page-template-default,page,page-id-395,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

Nu stiu voi, insa ceea ce imi vine acum in minte ca si  experiente Theta Healing si ceea ce am invatat EU, pentru ca fiecare suntem unici si avem diferite lectii de invatat,  sunt urmatoarele:

Am invatat:

– Ce inseamna curajul. Si ca il avem fiecare in noi si ca trebuie numai sa ii permitem sa se manifeste.

-Ca nu exista experiente negative, ci doar experiente pozitive deghizate in experiente negative.

-Ca totul este viata in jurul nostru, este energie si ca a avea capacitatea de a SIMTI e minunat! De fapt,  simturile care ni s-au dat sunt talantii nostri, darurile lui Dumnezeu catre noi. Insa noi de multe ori fugim de ele. Nu vrem sa simtim, mai ales daca ne doare, sau daca este vreun sentiment pe care noi il consideram neplacut.

-Sa nu mai fug de mine. Am invatat sa ma ascult, sa am rabdare cu mine si sa imi dau seama ce vreau EU cu adevarat si sa incep sa ma descopar pe mine, sa aflu cine sunt eu cu adevarat.  Este putin inspaimantator dar minunat in acelasi timp.

EU nu sunt cumulul tiparelor si programelor implantate de societate, religie si parinti. Am invatat ca e mult mai mult de atat, ca daca ai curajul si ACCEPTI experientele pozitive si cele „negative”, daca iti permiti sa SIMTI,  ai sa incepi sa TRAIESTI cu adevarat.

-Si nu in ultimul rand, am invatat ca avem PUTERE. Toata puterea de care crezi ca ai nevoie este chiar in tine. Trebuie doar sa o descoperi. Prin experientele si trairile pe care le infrunti, le traiesti! Atentie! A nu se intelege gresit, puterea o ai in tine, da, dar nu iti este data pe tava. Trebuie sa o descoperi, sa o castigi, sa o meriti. 

Si nu uita: Nimic nu este intamplator! Si DA ai PUTEREA sa faci fata tuturor experientelor care iti sunt date. Ele vin atunci cand esti pregatit, la momentul potrivit, ca si experienta mea ca student in Scoala Theta Healing, prin indrumarea minunatului meu mentor Delia Turcan , care a venit intr-un moment al vietii cand credeam ca sunt aproape pregatita de viata, ca stiu pe ce drum ar trebui sa merg (calea ce o voi urma),ca am inteles ceva din viata (mersul vietii)iar ea  „mi-a dat totul peste cap”  (anulez :-p ). Insa acea intelegere a fost doar clickul care a atras  apoi ADEVARATA incursiune in descoperirea si intelegerea VIETII (TRAIRE SI IUBIRE).

Pe scurt? Cand crezi ca ai rasunsurile, abia atunci incep cautarile !  E MINUNAT! J

Daca in aceasta viata ai sa te „ciocnesti” vreodata de Theta Healing, bucura-te! Insemna ca esti pregatit si ti-ai castigat dreptul de a merge mai departe, de a incepe ADEVARATA CUNOASTERE!

SUCCES!

 

Irina Mihai, student la Scoala Vietii, Theta Healing .-Suceava

d243bebd7c91cd0fe350e44bac2c9d6d

Am avut un sfarsit de saptamana plin!Plin de frumos…de oameni minunati…de deschidere…… de sapari…de cautari…de descoperiri…de prieteni noi…de lacrimi….de emotie…de traire…de transformari…de schimbari …de zambete…de imbratisari…de iubire….de inaltare….de cerere si primire….de raspunsuri….de indraznire….de apropiere….de simtire de Dumnezeu!

Informatia despre Theta Healing,aceasta modalitate de vindecare energetica,am primit-o acum doua luni in urma,prin intermediul unui bun prieten ,care a inlesnit si intalnirea cu Delia Turcan,la cursul careia am fost in weekend.Datorita felului meu de a fi,a programelor,a indoctrinarilor,limitarilor impuse de mediu in care m-am nascut,am crescut,m-am format am avut destule framantari interioare….ma duc-nu ma duc…fac fata-nu fac fata…..ma integrez intr-un grup de necunoscuti sau nu…si tot asa…motive….mintea!Insa Dumnezeu ma iubeste si a trimis oameni care m-au incurajat si au facut ca lucrurile sa se intample( multumesc Delia…Cristina….Dragos…..ma inclin ,cu recunostinta!)

In prima zi a cursului,o data cu intrarea in sala,mi-au disparut toate emotiile,primul om cu care am intrat in contact fiind Delia.Atunci am avut sentimentul de siguranta,ca sunt la momentul si locul potrivit!Multumesc,suflet luminos!Si toti ceilalti care au venit ulterior,colegii mei de curs,toti mi se pareau familiari intr-un fel sau altul,in ciuda faptului ca-i vedeam pentru prima oara!Modul in care a fost expus totul,prezentat simplu si pe inteles,cu caldura si zambet a reusit sa ma faca sa ma felicit ca mi-am testat increderea in mine si am hotarat sa fiu prezenta ,sa fiu acolo unde-mi doream sa fiu si unde mi-am intarit,intr-adevar relatia cu Dumnezeu.

Pe masura ce Delia intra tot mai mult in detalieri( cu exemple-in special),in mintea mea procesam informatiile gasind echivalentul in viata din jurul meu si am inteles ,astfel,care sunt cauzele diverselor boli,a nelinistilor,a angoaselor…Au fost date exemple practice…totul a fost interactiv,ne-a invatat care sunt pasii de urmat pentru schimbarea programelor si chiar le-am schimbat….aruncarea fricii ,cauzatoare de conflicte…. de boli…Am perceput-o pe Delia ,nu ca pe un profesor,ci ca pe o fiinta foarte speciala….are acel ,,ceva” ce o face speciala…probabil ca este divinul pe care ne invita cu atata hotarare si incredere sa-l gasim sau regasim fiecare din noi!Parcurgand acest curs mi s-a reintarit convingerea ca fiecare om este unic,special …..ca fiecare avem timpul si spatiul necesar si util…ca viata este frumoasa si merita traita frumos…ca avem toate ,,instrumentele” sa ne transformam viata si ca nimic nu este imposibil daca indraznim sa credem! Sa credem ca Dumnezeu ne iubeste,ne asculta…ne raspunde …ne vindeca!

Sunt recunoscatoare pentru tot ce am aflat si cu siguranta prezenta mea acolo nu a fost intamplatoare!Schimbarea,constientizarea,evolutia mea la nivel spiritual, am inceput-o cu ceva timp in urma( am avut alaturi oameni foarte dragi sufletului meu – Cristina,Dragos in suflet va port),iar aici am primit un mare PLUS!

Cum vad eu acest curs de theta healing? Inceputul unui nou mod de viata sanatos,deprogramarea,impacarea cu tot ce am crezut ca a fost urat si intelegerea ca,in noi gasim toate resursele necesare pentru a ne creea realitatea cu care rezonam,care ne face fericiti….ca suntem speciali,frumosi,sanatosi….intregi!

Multumesc,Delia pentru ca ai facut toate acestea posibile….multumesc Cristina pentru omul minunat care esti….multumesc Antonela pentru frumusetea sufletului tau….multumesc Irina pentru ca ai adus  lumina….multumesc Vladimir pentru zambet…curiozitatea….spontaneitatea ta….pentru ca ai vazut in ochii mei tot pamantul! Va multumesc tuturor si la fiecare-n parte si va iubesc!

Luminita C D-Bacau

d243bebd7c91cd0fe350e44bac2c9d6d

De-a lungul anilor am încercat mai multe tipuri de practică spirituală şi fiecare şi-a dovedit, la timpul cuvenit, eficienţa. Cea mai recentă dintre acestea este Theta Healing, la care m-am oprit deocamdată, în vederea unei bune aprofundări. Aceasta întrucât rezultatele obţinute au fost, nu de puţine ori, imediate. Iar când nu au fost aşa, şi-au gasit totuşi rezolvarea într-un interval de timp rezonabil. Ce vreau să spun cu aceasta? Că în alte practici, cum ar fi rugăciunea sau diferite tipuri de terapii sau meditaţii, rezultatele presupun un timp de exersare şi de aşteptare. În Theta, rezultatele pot veni foarte repede şi, într-un timp scurt, poate fi rezolvată o gamă foarte diversă de probleme de ordin spiritual sau fizic. Vorbesc de pe poziţia omului care practică Theta şi care, mai ales, primeşte ajutor prin intermediul practicii Theta. Spun acest lucru întrucât terapeutul Delia Ţurcan a lucrat intens la o serie de probleme ce le duceam de mult timp cu mine şi, odată ajunsă la ea, vindecarea a fost imediată, uneori într-o singură şedinţă. Este vorba despre probleme de ordin spiritual, care de la un punct se regăseau chiar şi la nivel fizic (sub forma unor dureri foarte puternice) – binecunoscutele cauze spirituale ale bolilor despre care se vorbeşte aşa de mult în ultimul timp. Delia Ţurcan este un om absolut remarcabil. Are o dorinţă fantastică de a ajuta şi odată pornită spre rezolvarea unei situaţii, nu se lasă până nu o încheie. De aceea am o profundă admiraţie atât pentru omul cât şi pentru terapeutul Delia Ţurcan. Şi o recomand cu tot dragul şi cu toată iubirea ca terapeut şi, în egală măsură, ca instructor de cursuri Theta.
Gabi S.-Iasi
d243bebd7c91cd0fe350e44bac2c9d6d
*:) happy

Cursul Deliei Turcan – Theta Healing ADN bază, m-a transpus într-o senzație superioară și conștientă de exaltare. Pot spune ca am experimentat sau cunoscut – Fiintarea.  Este ceva cu adevarat magic  “sa te trezești”  cum afli dintr-o dată starea de comuniune cu Divinitatea  și în același timp cu Tine însuți cu un firesc și cald sentiment al uimirii, asemănător cu cel al deschiderii petalelor unei flori. Tehnica este în același timp o metoda-fulger de a realiza prin recunoaștere a cine ești și ce se întâmplă în profunzimea ființei tale urmată imediat de  bucuria posibilității de a corecta  erorile  și confuziile create din diverse cauze “cu voie sau fără de voie” și respectiv – a le dirija conștient și definitiv spre corectare, scimbandu-ti viata.
Acesta este Un Dar, O Adevarata Grație! Cu Mulțumiri, Iubire și Recunoștință – Gloria Grati, Timisoara.
d243bebd7c91cd0fe350e44bac2c9d6d
Daca este sa spun ceva despre participarea mea la acest curs si despre mentorul care ne-a initiat as folosi 3 cuvinte:
-LINISTE SUFLETEASCA
-EGALITATE SI INCEREDERE
-SPIRIT DE ECHIPA
Delia este un OM minunat si sufletist care stie ce si cum sa explice,unde sa intervina, cand sa o faca. Este un mentor exceptional care transmite informatii foarte utile, energie pozitiva si multe incurajari. Din punct de vedere didactic este extraordinara si stie sa explice astfel incat si cineva neinitiat sa inteleaga si sa vada ca prin Creator totul este posibil.
Pentru ceea ce am simtit aici, facand acest curs , prin faptul ca m-a facut sa ma accept, sa ma inteleg si sa ma iubesc, si sa iubesc si sa accept ce se intampla in viata mea ,cu siguranta ca merita respect, iubire, incredere . Pentru eliberarea si linistea sufleteasca pe care o simt dupa acest curs Delia ,ca mentor meritanota 10 + cu multe binecuvantari Divine.
Mi-a placut mult, apreciez abordarea ei, si multumesc Creatorului ca mi-a scos-o in cale-pentru ca nimic nu este intamplator.
MULTUMESC DIN INIMA!
P.S. E foarte bine in bratele Deliei
Dorotea Balint Laura-Timisoara
d243bebd7c91cd0fe350e44bac2c9d6d

Si azi s-a încheiat cursul…
A fost unul din cursurile VIETII.
Am venit cu speranțe.
Am plecat mai bogati ,mai înțelepți,mai pregatiti pe plan spiritual si personal si cu soluții la problemele noastre.

Îti multumesc mult dragă Delia Turcan pt modul de prezentare ,implicare,tact,blîndețe si pt tot ceea ce ai împărtăsit cu noi.
Au fost emotii multe si diverse si ai avut răbdare cu fiecare dintre noi.
Îti doresc mult succes in ceea ce faci,pt ca o faci intr-un mod minunat si astept cursurile următoare.

Beatrice M- Arad

d243bebd7c91cd0fe350e44bac2c9d6d

 

Finalul cursului de la Arad, un curs atât de unic de dezvoltare personală, încât nu mă lasă inima să nu scriu un testimonial.

În primul rând mulțumesc Delia și Ana!
Datorită vouă sunt atât de încântată acum, cu atât mai mult cât evenimentul m-a încântat acasă în: Arad!

În al doilea rând, vreau să spun că sunt o ființă care găsește în dezvoltarea personală o cale de „finisare” a celor 7 ani de acasă.
Am fost la multe seminarii și workshop-uri, atât în București, cât și-n Arad.
De la fiecare am ieșit cu o impresie clară: da sau nu (mă definește direcția).

Diamantul, ori e șlefuit de un artist și inserat într-o bijuterie, ori e răzuit aiurea, naiv și se sparge tot în praf de bucățele.

Acest workshop ținut cu măiestrie de Delia, m-a șlefuit, mi-a deschis inima ca să se deschidă capul.
Spun bine, fiindcă eu știam că invers e normalul.
Fiindcă toți in jurul meu gravitează cu concepții greșite și/sau neșlefuite.
Expresia „încep sa dau vieții culoare”, acum este în contextul perfect.

În viață, părinții buni dau aripi trainice copiilor să „zboare”.
În școală, profesorii buni dau curaj elevilor la olimpiade.
În viață, OAMENI ca DELIA îți dau sens vieții (interioare și exterioare).

Surprinzător să-ți descoperi limitele ce nu le întrezăreai nici cu Observatorul sinaptic.

Incredibil cum te poți simți Helcule în viața ta.
Cum poți să tai nodul Gordian, dezlegându-l pe îndelete.
Cum poți fi Troia pe cal, când ușile sunt deschise.
Cum poți fi Mariană fără groapă….
Cum poți fi un nou avatar….
Superb să fii îndrumat spre ce vrei.
Căci uimitor, poți atât de ușor.
Chiar și să te autodepăşeşti…

Bun Monu-Arad