theta healing - afla ce este si cum te poate ajuta - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
2116
page-template-default,page,page-id-2116,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

theta healing

Corpul este sanatos cand exista armonie intre ceea ce simtim si ceea ce facem. Afectiunile si bolile sunt prieteni care ne atrag atentia asupra faptului ca, undeva, s-a pierdut aceasta legatura si ca nu ne mai traim viata conform cu simtirea si visele noastre, ca suntem scindati intre ceea ce facem si ceea ce am vrea sa facem cu adevarat. Tehnica theta healing este o tehnica de vindecare care vine firesc si aproape instantaneu, daca gasim cauza acelei afectiuni, ne linistim mintea si ne eliberam din programele care ne tin captivi. Iar acest proces se desfasoara intr-o stare de constiinta asemanatoare celei pe care o atingem prin mediatie, starea in care creierul este pe frecventa theta, aceasta fiind frecventa cu cel mai inalt potential creator.

theta healing pareri

Frecventa pe care se afla creierul in apropierea momentului de trecere de la starea de veghe la starea de somn, stare care poate fi atinsa si prin meditatie si rugaciune, se numeste frecventa theta si este frecventa cu cel mai mare potential creator. Afirmatiile si gandurile emise sub aceasta frecventa se pot materializa aproape instantaneu, daca nu exista blocaje si programe destabilizatoare. Aceasta metoda de vindecare si rezolvare a problemelor este numita theta healing. Daca e sa cautam theta healing pareri, vom descoperi ca este o metoda simpla, care se poate folosi si de la distanta cu acordul persoanei implicate, fiind extrem de eficienta si benefica.

theta healing carte

Pentru toti cei care cauta o metoda de vindecare si eliberare de programe invechite, daunatoare, una simpla si cu rezultate aproape instantanee, theta healing carte contine raspunsul dorit. Theta healing este o cale de vindecare si deblocare bazata pe afirmatii si ganduri emise in momentul in care creierul este pe frecventa theta, frecventa apropiata momentului de trecere de la starea de veghe la starea de somn. Aceasta frecventa are un mare potential creator si genereaza rezultatul aproape instantaneu. Starea theta este o stare in care se poate ajunge usor prin meditatie si rugaciune, de aceea o sedinta de theta healing va incepe cu o meditatie individuala sau ghidata.

theta healing pdf

Cartea Theta Healing pdf prezinta una dintre cele mai puternice cai de vindecare si eliberare, vorbind despre o forma de meditatie care genereaza vindecare spirituala, psihica si fizica. Tehnica se bazeaza pe afirmatii pozitive, sau rugaciuni, toate rostite in starea de constiinta cu cel mai inalt potential creator – este vorba despre starea in care creierul emite frecvente theta. Aceasta stare creatoare a constiintei se poate atinge in numai cateva minute prin meditatie. Nu este o carte religioasa si nu are nici o legatura cu biserica sau doctrinele ei. Este o carte pentru oricine crede in forta creatoare a universului si doreste sa se vindece si sa evolueze spiritual, in totala armonie si iubire cu ceea ce il inconjoara.

theta healing vianna stibal

Pentru toti cei care cauta o cale de vindecare si evolutie spirituala, cartea Theta Healing a lui Vianna Stibal este raspunsul! Cartea prezinta o cale simpla de vindecare si deblocare fizica, psihica si spirituala. Metoda descrisa se numeste theta healing pentru ca lucrarea se desfasoara intr-o stare de constiinta puternic creatoare, specifica creierului atunci cand emite unde theta. Pentru a fi mai usor de inteles, frecventa theta este acea pe care creierul o atinge atunci cand trecem de la starea de veghe la starea de somn. E adevarat ca cei neexperimentati intampina dificultati in mentinerea acestei stari, deoarece exista tentinta de a adormi foarte usor. Cu exercitiu, insa, si prin meditatie consecventa, starea theta se poate mentine si afirmatiile sau rugaciunile facute in acest moment se materializeaza aproape instantaneu.

ce este theta healing 

Pentru toti cei care se intreaba ce este theta healing, raspunsul este cat se poate de simplu – este o cale de vindecare fizica, psihica si spirituala bazata pe meditatie si rugaciune, fara a avea, insa, legatura cu doctrinele religioase. Se numeste theta pentru ca intreg procesul curativ se desfasoara intr-o stare de constiinta foarte puternic creatoare, prezenta sub frecventa theta a creierului. Aceasta frecventa este atinsa de creier atunci cand se face trecerea de la starea de veghe la starea de somn si, prin meditatie ea se poate mentine, fara a adormi, pe o perioada mai lunga de timp. In aceasta stare de constiinta, afirmatiile sau rugaciunile emise se materializeaza aproape instant, iar acest lucru se poate folosi cu maxim de randament in scopuri curative.

terapia theta healing

Terapia theta healing este, poate, una dintre cele mai simple si eficiente metode de vindecare fizica, psihica si spirituala. Totul se realizeaza intr-o stare de constiinta cu un mare potential creator prin emiterea de afirmatii pozitive sau rugaciuni. Starea theta este starea in care creierul emite frecvente theta si se manifesta firesc atunci cand trecem de la starea de veghe la starea de somn. Prin meditatie ea se poate mentine pe o perioada mai lunga de timp, fara a adormi. Terapia theta se poate aplica si pe cei din jur, cu conditia ca acestia sa fie de acord cu vindecarea si, mai mult, fiind foarte puternica, se poate lucra cu ea chiar si de la distante mari.

theta healing music

Ca fundal muzical si pentru a atinge mai usor starea de constiinta specifica vibratiei theta se recomanda theta healing music. Aceasta are darul de a ajuta creierul sa intre in starea specifica momentului de trecere de la starea de veghe la starea de somn, dar fara a adormi. Vibratia theta este cea mai puternica din punct de vedere creator, fiind generatoare de energie benefica, vindecatoare. De aceea, afirmatiile si vizualizarile realizate sub aceasta vibratie se materializeaza aproape instant, daca nu exista programe perturbatoare si blocaje la nivel mental, iar daca acestea exista si sunt descoperite se pot inlatura foarte usor cu afirmatiile potrivite.

despre theta healing

Despre theta healing se stie tot mai mult, iar rezultatele uimitoare ale acestei metode de vindecare fizica, psihica si spirituala, de curatarea si eliberare a mentalului de tipare si forme distructive, sunt tot mai vizibile si mai evidente. Theta healing este totodata si o cale de evolutie spirituala, pentru ca ofera posibilitatea de a iesi din programe repetitive si blocante. Este o metoda simpla care se bazeaza pe trecerea intr-o stare de constiinta cu un mare potential creator, pe afirmatii si rugaciuni, fara a avea legatura cu religia sau cu biserica. Este o metoda pe care o poate aplica oricine cu un minim de instruire si, mai mult, se poate aplica pe oricine isi da acordul, chiar si de la distanta.

meditatii theta healing

Meditatiile theta healing au menirea de a ajuta trecerea intr-o stare de constiinta benefica si cu un mare potential creator. Aceasta stare este asemanatoare starii pe care o avem cand suntem pe punctul de a trece de la starea de veghe la starea de somn si este cunoscuta ca starea theta, pentru ca in aceasta stare creierul este pe frecventa theta. Meditatiile sunt simple, usor de realizat de oricine isi doreste sa experimenteze aceasta stare creativa de constiinta si necesita doar o instruire minima. Ceea ce se urmareste este ca persoana care mediteaza sa nu adoarma si sa pastreze cat mai mult timp vibratia theta.

thetahealing

Thetahealing este o tehnica de meditatie si vindecare. Desi se folosesc afirmatiile si rugaciunea pentru a crea apropierea de univers si de forta creatoare, ea nu este o practica religioasa. Este o metoda de educare si de control al mintii care, prin meditatie, este adusa pe frecventa theta si are un real potential creator si curativ. Tehnica are rezultate fantastice atat pe plan fizic, cat si pe cel psihic si spiritual, dovedindu-se un instrument foarte puternic si, totodata, usor de folosit. Prin mediatie si rugaciune, tehnica thetahealing devine o cale catre un stil de viata benefic si pozitiv, putand vindeca afectiunile si ranile fizice sau psihice.

thetahealing romania

Daca ati decis sa preluati fraiele vietii voastre si sa stergeti programele distructive care va ingradesc evolutia si vindecarea fizica si psihica, thetahealing Romania are o scoala foarte puternica si va poate deschide calea. Este inceputul unei calatorii frumoase pe parcursul careia va veti intalni cu sinele, cu creatorul si cu iubirea. Este drumul catre voi insiva, catre acasa. Este o cale de vindecare si de evolutie spirituala, o cale simpla si accesibila oricui, care se bazeaza pe meditatie pentru a intra in starea theta si pe afirmatii si rugaciuni care se vor materializa aproape instantaneu, deoarece pe frecventa theta mintea are un mare potential creator.

theta healing basic dna

Metoda theta healing basic DNA ofera solutii pentru activarea a 12 directii de actiune a AND-ului. Cursul se bazeaza pe tehnici care permit schimbarea tiparelor si a programelor de viata, mergand pana la credintele cele mai adanci, genetice, istorice, impuse de noi insine sau de cei din jur. Plecand de la premisa ca mostenim o parte din credinte, emotii si programe de la stramosii nostri, theta healing basic DNA lucreaza la nivel genetic. In cadrul cursului se exerseaza deschiderea spre iubirea neconditionata a universului, se lucreaza pe identificarea propriilor convingeri si programe si inlocuirea credintelor si sentimentelor limitative cu altele noi, benefice.

tehnici theta healing

Daca sunteti in cautarea unei metode de a va imbunatati viata si a iesi din programele care va tin pe loc si care poate sunt cu mult mai adanci decat banuiti, fiind imprimate la nivel genetic, tehnicile theta healing va pot fi de folos. Ele va invata cum sa intrati intr-o stare de constiinta cu un foarte mare potential creator, o stare in care creierul emite vibratii theta specifice trecerii de la starea de veghe la starea de somn. Este o stare in care afirmatiile, imaginile sau rugaciunile se pot materializa aproape instantaneu, este o stare benefica de comuniune cu universul si cu creatorul. Tehnica are rezultate miraculoase asupra comportamentului, putand fi de folos celor care isi propun sa renunte la obiceiuri distructive cum ar fi fumatul sau bautul.

theta healing romania

Se spune ca atunci cand suntem in starea theta e ca si cum am fi intr-un vis real, starea fiind una specifica momentului de trecere de la starea de veghe la starea de somn. Acela este un moment in care creierul trece pe frecventa theta, o frecventa cu o mare incarcatura creatoare.  In aceasta stare suntem foarte receptivi la afirmatiile si imaginile pe care le auzim sau le vedem si intram in comuniune deplina cu universul si iubirea neconditionata. Este o stare in care putem vindeca si inlatura instantaneu ranile fizice, psihice sau emotionale. Putem sterge programele distructive cu care am fost impregnati, sau pe care le-am mostenit, si putem sa implantam programe noi, benefice care sa ne schimbe radical si in bine viata.

cum functioneaza theta healing

Rezultatele sunt uimitoare, aproape miraculoase, si se manifesta, uneori, instantaneu! Dar cum functioneaza theta healing? Totul se bazeaza pe trecerea intr-o stare de constiinta cu un puternic potential creator, o stare in care creierul emite unde theta. Se spune ca starea este asemanatoare unui vis treaz, pentru ca suntem undeva intre trecerea de la starea de veghe la starea de somn. Este o stare in care mintea, linistita si in comuniune deplina cu universul si cu iubirea neconditionata, este capabila de vindecare instantanee la nivel fizic, psihic si emotional. Odata atinsa aceasta stare, mai este nevoie doar sa recunoastem programele distructive care ne impiedica evolutia spirituala si vindecarea, sa le inlaturam si sa le inlocuim cu altele noi, benefice.

theta healing cursuri

Pentru cei interesati de theta healing cursurile de o zi sunt o cale simpla pentru a lua contact cu aceasta tehnica. In cadrul unui astfel de curs se poate experimenta o stare de vindecare instantanee, atat la nivel fizic, cat si psihic sau sufleteste. Tehnica ne permite sa intram intr-o stare de constiinta cu un puternic potential creator, sa reperam si sa eliminam programe vechi care ne blocheaza si chiar sa implementam programe noi, benefice. Un simplu curs ne poate schimba viata in bine pentru totdeauna, pentru ca se intra in contact cu iubirea neconditionata si intuitia naturala se trezeste, lucrand in fiecare clipa in favoarea noastra.

theta healing bucuresti

Pentru cei care locuiesc in capitala si sunt dornici de o schimbare benefica in viata lor, solutia o poate reprezenta theta healing Bucuresti, adica o serie de cursuri care vor fi de folos la nivel personal pentru vindecarea fizica si psihica, si care poate fi de folos si celor din jurul nostru. Tehnica theta healing lucreaza pe principiul comuniunii cu universul si cu iubirea neconditionata, prin intrarea intr-o stare de constiinta superioara, creativa, specifica frecventei theta emisa de creier atunci cand se face trecerea de la starea de veghe la starea de somn. Este o tehnica pe care o poate folosi oricine cu un minim de instruire si indrumare si care poate avea efecte benefice instantanee.

instructor theta healing

Un instructor theta healing iti poate calauzi primii pasi in deprinderea tehnicii de vindecare numita theta healing. Este o tehnica simpla care consta in intrarea intr-o stare meditativa si de relaxare profunda, stare in care ne atingem potentialul maxim creator. Totodata, este starea in care creierul intra pe frecventa theta, frecventa specifica tranzitiei de la starea de veghe la starea de somn. O stare de comuniune deplina cu universul si cu iubirea neconditionata in care suntem foarte receptivi la afirmatii, vindecarea realizandu-se instantaneu la nivel fizic, emotional sau psihic. In aceasta stare blocajele si programele distructive se pot inlatura usor si chiar se pot inlocui cu programe benefice, utile in evolutia noastra spirituala.

theta healing muzica

Pentru a atinge mai usor o stare de constiinta cu potential creator crescut, meditatia theta healing si muzica ne pot fi de un real ajutor, deoarece ne vor ajuta sa transpunem creierul pe frecventa theta. Aceasta este frecventa pe care suntem foarte receptivi la afirmatii si la imagini, vindecarea si eliberarea de programele distructive realizandu-se aproape instantaneu. Este frecventa care ne pune intr-o comuniune deplina cu universul si cu iubirea neconditionata si in care dispunem de un maxim de potential creator. Deloc de neglijat este faptul ca aceasta tehnica este la indemana oricui, fiind intuitiva si usor de accesat si o putem folosi pentru vindecarea personala sau a altor persoane din jur, daca am primit acordul acestora.