PROIECTUL THINK OUT OF THE BOX - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
1878
page-template-default,page,page-id-1878,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

think out of the box, a trai in prezent cursuri theta healing access bars magia banilor

MITUL NR 1

 A trai in prezent

Traieste in prezent – e o afirmatie foarte intalnita in lumea spirituala, pe care am vazut-o aplicata in cel mai haotic mod posibil si total neinteleasa.

E minunat sa traiesti in prezent. Dar in PREZENTUL ETERN care este esenta A CEEA CE ESTI. Nu in prezentul temporal.

Prezentul temporal e la fel de iluzoriu ca trecutul si viitorul.

A fi in prezent real inseamna a trece dincolo de SPATIU-TIMP-MATERIE-ENERGIE.

Si nu a fi iresponsabil in privinta a ceea ce va urma in viata ta-aaa, eu nu cer si nu am dorinte, viata ma va duce unde vrea ea. Ma las in mana Universului.

Si Universul se uita la tine si zice-asta nu stie ce vrea. Sa trecem mai departe-se uita pe tablita si zice-pai sa-i dam probleme sa rezolve, ca si asa are timpul liber...Ce stie sa faca? Mmmm-sa sufere, sa se sacrifice, sa se planga, sa fie trist, sa lupte pentru supravietuire, sa invidieze, sa fie gelos, sa-i dam motive deci sa traiasca la fel cum a trait acum.

A trai in prezent temporal inseamna sa nu-ti asumi raspunderea pentru viata ta ca un joc, pentru viata ta ca o creatie si pentru viata ta ca o bucurie.

A trai in prezent temporal inseamna sa fii in negare. Eu neg ceea ce am devenit pana acum, imi neg trecutul si ..am impresia ca ma eliberez de el pentru ca nu ma mai gandesc la el. Minunat! Doar ca trecutul inseamna energii. Care iti alcatuiesc fiinta energetica, inseamna programe si mecanisme de reactie.

Adica supresie.

Sigur ca te simti mai bine. Pentru ca iti orientezi mintea catre altceva, ea se elibereaza de frica de viitor, de ingrijorarile in privinta viitorului, de angoasele, socurile si traumele trecutului. Si e bine.

Dar tu esti in prezent real doar atunci cand reusesti sa fii la nivel de constiinta. La nivel de Fiinta Constienta. Asta inseamna ca esti FIINTA INFINITA SI MAREATA CARE ESTI TU CU ADEVARAT si operezi de acolo. Acolo este locul Eternului Prezent.

Si in acel Prezent Etern tu ai acces la simultaneitatea prezent-trecut-viitor fara sa faci parte din el.

Astfel-daca vrei sa fii Prezent, mareste-ti gradul de constiinta pe care-l ai. Si atunci ai acces tot mai mult la CINE-ESTI-TU-CU-ADEVARAT.

Cum?

Exista multe metode. Sterge limitarile in privinta a ce esti, a ceea ce nu esti, a ceea ce nu poti fi si a ceea ce poti fi. De exemplu-in Access Consciousness curatarea ar fi asa

  • Cate limitari ai in privinta a ceea ce esti, a ceea ce nu esti, a ceea ce nu poti fi si a ceea ce poti fi?

Tot ce inseamna acest lucru vrei sa distrugi si sa decreezi in totalitate?( Si apoi urmeaza fraza de curatare- din Access)

Poti sa o folosesti zilnic de macar zece ori pe zi.

Apoi pune intrebarea

  • Cine sunt eu cu adevarat ca Fiinta Infinita?
  • Cum ar fi sa primesc Maretia Fiintei din mine?

Apoi –exista un Proces de corp pentru a trece dinclo de spatiu-timp-materie-energie, si sunt cateva Procese de corp care te deschid catre spatiul din tine, catre bucuria din tine.

Deasemeni esti prezent atunci cand esti in conexiune cu Dumnezeu, Creatorul a tot ceea ce este. Atunci poti intra in conexiune cu CONSTIINTA INFINITA  a tot ce este. Pentru asta va pot recomanda Theta Healing. Intri in conexiune cu Prezenta Eterna a lui Dumnezeu. Si de acolo ai acces simultan la toate timpurile si planurile.

Sigur ca exista si alte cai, eu doar stiu ce fac cele pe care le practic si predau eu-nu e limitare, si nici o absolutizare. Fiecare e liber sa faca ce stie sau sa mearga pe calea de care este atras.

Si atunci cand esti in prezent poti lucra la orice-la trecut, prezent sau viitor, ce te deschide mai mult si iti creeaza mai mult spatiu si usurinta.

Asadar eu as redenumi starea de prezenta, pentru a o scoate din cutiuta(out of the box)-ca pe o stare de Existenta Constienta, atunci cand ne setam sa fim Cine Suntem, dincolo de cine credem noi si altii ca suntem.

Si atunci cand vezi sclipirea constienta din tine si din ceilalti poti spune NAMASTE. Salut Divinitatea din Tine.

Delia Turcan