Undele creierului uman, Theta Healing
627
post-template-default,single,single-post,postid-627,single-format-standard,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Undele creierului uman si Theta Healing

Theta Healing nu este o religie, doar o tehnică de meditație prin care îți accesezi subconștientul și poți schimba convingerile(programele) așa cum îți dictează conștiința.

Toți avem condiționări pe care le aducem din copilărie și care repetate de zeci de ori în viata au devenit un automatism inconștient. Sunt condiționări care vin de la părinți , societate , prieteni , cântece , proverbe etc, sunt scheme mentale care nu ne aparțin , dar care creează conflicte intre ceea ce ne dorim sa facem și ceea ce ne tine pe loc. Odată identificat acest conflict , te aliniezi cu adevăratele tale valori , cu ceea ce este important pentru tine.

ThetaHealing a fost concepută de Vianna Stibal ca o călăuză terapeutică de auto-ajutor, pentru a dezvolta capacitatea de schimbare la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional și spiritual.

ThetaHealing este binecunoscută pentru Lucrul asupra Convingerilor și Lucrul asupra Sentimentelor la toate cele patru niveluri: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.
Lucrul asupra Convingerilor și Sentimentelor îi înarmează pe oameni cu capacitatea de a înlătura și de a înlocui emoțiile, sentimentele și gândurile negative cu unele pozitive, benefice.
Suntem ceea ce gândim. Tot ce se întâmplă în lăuntrul nostru și în jurul nostru este propria noastră creație. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni și situații ce sunt compatibile cu frecvența vibratorie şi cu nivelul nostru de energie. Dacă vrem să ne schimbăm experiențele este necesar să ne schimbăm convingerile.

ThetaHealing poate fi descrisă ca o minune ușor de atins în viața noastră unde putem să experimentam o vindecare instantanee.

Undele cerebrale ale creierului

Undele Creierului Theta, Theta Healing Iasi

Undele Creierului Theta

Emoțiile sunt stocate în corpul nostru în celulele noastre și odată absorbite de organism, ne ajuta să ne dezvoltăm frumos sau se instalează programe care ne sabotează și pot dăuna sănătății.

Frica , furia, anxietatea, mânia, neîncrederea sunt câteva dintre trăirile care ne otrăvesc viața de zi cu zi și care pot duce la îmbolnăvire. Programele stocate în mintea subconștientă sunt suma tuturor experiențelor, credințelor memoriilor, traumelor, moștenirilor genetice și ale conștiinței colective.
Aceste programe se pot identifica prin multe tehnici, Theta Healing fiind una dintre cele care ne ajută să descoperim și să eliminăm aceste obișnuințe .
Theta Healing ajută și în tratarea dependențelor .

Exista cinci frecvente diferite ale undelor cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma.Aceste frecvente sunt în mod constant în mișcare, deoarece creierul produce continuu valuri în toate frecventele.

Theta Healing Iasi

Alfa – starea de relaxare, meditație, deconectare de la stress, este punctul de legătura intre Beta si Theta. Persoanele care nu funcționează bine la aceasta frecventa vor întâmpină dificultăți de memorie.

Beta – starea conștientă când gândești, vorbești și comunici, creierul emite unde Beta, ești alert și activ.

Delta – starea inconștientă se întâmplă atunci când te afli în somn adânc (utilizata atunci când suna telefonul și intuitiv știm cine suna)

Theta- starea asemănătoare perioadei de început sau de sfârșit a somnului, de semiconştienţă, de meditație. Este o stare a reprogramării minții, a amintirii viselor și auto-hipnotizării. Este exact ca un vis treaz, în care ne trec multe imagini prin fața ochilor minții. În această stare suntem mult mai receptivi la informație decât suntem în starea noastră normală. Theta a fost identificată ca poartă către învățare și memorie.În această stare se poate ajunge printr-o meditație specială,în care se induc informații legate de resetarea programelor toxice şi înlocuirea lor cu altele benefice, aducătoare de sănătate. Odată învățată, tehnica ajută la dezvoltarea abilităților intuitive. Înțelegem mai ușor cauzele problemelor de sănătate ori de altă natură din viată noastră. Metoda este holistică și poate fi aplicată de oricine, după ce a deprins-o sub atenția unui instructor Thetahealing.

Gamma- starea în care învățam si procesam informațiile. Undele Gamma stimulează eliberarea endorfinelor Beta. Acestea sunt implicate în activitatea mentala superioara, inclusiv percepția și conștiința.

Starea Theta-Gamma este potrivita pentru vindecarea instantanee.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.