Curs Theta Healing Sapare in Profunzime online

Încarc Evenimente

Curs Theta Healing Sapare in Profunzime online

03/30/2022 @ 05:00 pm - 04/01/2022 @ 09:00 pm

30 mart. 05:00 pm - 09:00 pm

formular-inscriere-thetaHealing-dig-deeper-delia-turcan

Acest Curs Theta Healing Sapare in Profunzime online este un curs in care aprofundezi cea mai importanta tehnica din Theta Healing – saparea pentru a gasi convingerea-cheie sau convingerea de baza, pe care se sprijina alte zeci sau sute de convingeri.

Ceea ce-ti va creste exponential eficienta.
Afli cum sa patrunzi in profunzime, ai ocazia sa exersezi citiri genetice, in ADN, si afli care sunt cele 8 tipuri de sapare si cum sa faci astfel incat schimbarile sa fie totale si definitive.
Cursul are o energie extrem de speciala si te ajuta sa ajungi si sa schimbi cu ajutorul colegilor lucruri de care fugeai sau pe care evitai sa le vezi pana atunci.
Un curs in care exersezi deopotriva citirile si inveti sa faci citiri ale programelor subconstiente.
Se fac fiecare din tipurile de sapari predate cu exercitii frumoase si interesante.
Petrecem impreuna doua zile de lucru intensiv practicand yehnica de Sapare in Profunzime, care ne duce la radacina problemelor pe care le avem, si ne permite sa le schimbam.
Exista 8 tipuri de sapare care se folosesc in toate momentele in care vrei sa lucrezi cu cineva sau cu tine insuti si vrei sa fii eficient in tehnica Theta Healing.
Pret curs 1680 lei, cu burse disponibile de 700 si 900 lei.
Curs Theta Healing Sapare in Profunzime onlinea re ca preconditii cursurile de baza si avansat si este unul din cursurile cerute ca si preconditie pentru toate celelalte cursuri Theta Healing ulterioare.
Cursul se va desfasura pe aplicatia numita zoom, datorita conditiilor speciale din aceste zile.O aplicatie usor de folosit si de
Inscrieri pe deliatheta14@yahoo.com
www.rothetahealing.ro in sectiunea 
https://rothetahealing.ro/curs-dig-deeper/
0740806287

Details

  • Start:
    mart. 30 @ 05:00 pm
  • End:
    apr. 01 @ 09:00 pm
  • Cost:
    700Ron - 1860Ron
  • Event Category:

Organizer

Venue

ro_RORomanian