RELEASE – ulei esential Young Living

Articole Theta Healing
release  young living  eseential oil  aromatherapy  alternative medicine
release young living eseential oil aromatherapy alternative medicine

VA AJUTA Sa lasati sa plece orice va tine inapoi.este pentru eliberarea memoriilor negative sau traumatice si pentru eliberarea furiei si a altor emotii negative.

Combina adesea acest ulei cu alte uleiuri pt a ajuta eliberea. De exemplu, lucrezi cu Sara, apoi cu Clarity, cu Brain Power sau Pepermint.

Contine: blue tancy, ylang ylang, geranium, sandalwood si lavandine.

Utilizari: -abuz, furie, certaret, ura, resentiment, amaraciune, trauma

                   -impovarat,

                   -curatare emotionala, , deprogramare

                    – curaj , pace, linistire

                     -eliberarea si depasirea problemelor dificile , tranzitie

                    -pierderea in greutate, deodorant

Spiritual – cand suntem capabili sa eliberam emotiile, care sunt strans legate cu memoriile care nu ne mai servesc, putem inainta in viata noastra putem deveni mai santosi, si mai putenici fizic si emotional.

Chakrele deschide chakra radacina si a plexului solar. Diluat 1:1.

 

  • Elibereaza frica de succes, care ne poate bloca atingerea scopurilor noastre ,
  • ii ajuta pe cei care se simt  pierduti si deconectati de la scopul nostru real, iesiti din fluxul universal al vietii, pierduti si deconectati de noi insine-pana la punctul in care simtim ca ne-am pierdut identitatea.
  • Ne aminteste cine suntem, care e scopul nostru aici pe pamant, ne sincronizeaza cu noi insine si cu ceilalti, ne invata cum sa trecem dincolo de iubirea conditionata, permitand fluxului iubirii neconditionate sa curga prin noi, si ne permite sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva mai inalta.
  • Elibereaza frica de greseala. Greselile adesea sunt cei mai mari invatatori ai nostri.A ne permite sa gresim fara sa ne judecam si invinovatim ne permite sa invatam lectiile vietii si sa mergem mai departe, si adesea ele sunt o poarta spre cunoastere.
  • De asemeni ne elibereaza de razvratire-e bun pentru razvratirea adolescentilor-amintindu-ne ca suntem una cu tot ceea ce este, mai degraba decat sa ne separam si sa ne ridicam impotriva lumii.
ro_RORomanian