MINTEA, REALITATEA SI MODELELE CUANTICE-SCHIMBAREA REALITATII

Articole Theta Healing

schimba realitatea schimba viata theta healing subconstient programe subconstiente access consciousness constiinta

PARTEA 1

-CUM STA IN PUTEREA TA SA-TI SCHIMBI REALITATEA-

 Modelul cuantic explica interactiunea minte-materie, natura materiei, energiei si natura Universului ca un camp cuantic infinit, in care toti suntem conectati intre noi si cu totul.

Atomul este 99,999% spatiu gol. Dar el nu e gol, e plin de energie si informatie in realitate.

Materia atomica pare haotica si imprevizibila, facand abstractie de limitele timpului si spatiului. Materia la nivel cuantic este efemera si aparent haotica-cand este aici, cand dispare-ea exista doar ca tendinta, probabilitate sau posibilitate.

Cand particulele cuantice sunt observate le poti modifica comportamentul si le poti influenta.Este asa numitul efect de martor, situatie in care ALEGI din infinitatea de posibilitati una singura.

Ele apar si dispar continuu, din cauza ca ele exista simultan intr-o gama invizibila si infinita de posibilitati si probabilitati, in interiorul campului de energie invizibil si infinit.

Astfel, materia se transforma constant, osciland intre materie si non materie sau materie si energie de apx 7,8 ori /secunda. Un atom dispare si apare inapoi in realitatea fizica de circa 7,8 ori pe secunda. Asadar, contrar a ceea ce credeam noi, nici atomul nu mai e ce era, nici macar pe el nu te mai poti baza, cine stie in care moment se poate razgandi si ramane dincolo…

Ecuatia lui Einstein ilustreaza aceasta trecere fireasca a energiei in materie si invers, acel simplu mc patrat care a revolutionat lumea arata exact asta. Ca la o viteza/ vibratie suficient de mare, material trece in energie, si invers.

Cata disponibilitate avem de a fi mai mult energie si lumina decat materie?

Si cum am transformat noi Lumina din energie in materie, ca sa ne asiguram ca realitatea in care credem e stabila?

Cat de dispusi suntem sa fim mai mult unda decat particula, adica mai mult constiinta decat materie-energie-spatiu-timp?

Pentru ca noi pastram mereu aceeasi idee-aceeasi viziune asupra realitatii noastre materiale, si ne asteptam sa gasim acelasi spatiu-timp in fiecare dimineata, viata noastra capata linearitate, si parem dependent de lumea exterioara, astfel incat dimineata ne trezim surprinsi de faptul ca-din nou trebuie sa mergem la acelasi loc de munca, avem aceeasi lume lineara, in care nimic cu adevarat nou nu pare sa se intample.

Nu se intampla pentru ca NOI nu decidem ca vrem altceva.

Dar daca eu ca observator si ca si Constiinta Infinita imi propun o alta realitate si CRED in ea cu tarie( cred inseamna persist si nu mi indepartez atentia nici o secunda de la ceea ce vreau sa vad in realitatea exterioara.) sansele ca ea sa se manifeste cresc exponential. Sigur ca, pentru a schimba realitatea lumii in care traim per ansamblu, e necesar ca un numar suficient de mare de oameni sa construiasca cu credinta un alt gen de realitate. Asta e un pic mai departe.

Asadar influenta mintii asupra materiei este o realitate cuantica. Mintea este energie-informatie – care tranforma prin deciziile ei materia in energie si invers. Iar lucrurile arata in mod real asa

  • Constiinta creeaza energia
  • Energia creeaza mintea-emotiile-sentimentele 
  • Mintea-emotiile-sentimentele sunt octava inferioara a Energiei – Spatiului – Constiintei, prin care se creeaza REALITATEA

Retineti asta-e extrem de important.

ro_RORomanian