Stramosii si ADN-ul

1
Articole Access Consciousness, Articole Theta Healing

Noi cu toții suntem alcătuiți din particule ale acestui pământ si din particule provenite din univers. Corpurile noastre fizice sunt creația pământului și contribuția universului. Suntem praf de stele și contribuția pământului.

ADN-ul nu este ceea ce animează informațional creația pământului și a universului ca și corpul fizic. ADN-ul este legea care determină modul în care va funcționa această creație a întregului univers – corpul fizic.

Există un ADN care este creat după informația pură a propriei noastre conștiințe care este unic și care este reflectarea conștiinței în plan fizic.

Acest ADN creează funcționare perfectă și total conștientă a acestui univers numit corpul fizic.

Insă, se pare că noi când venim aici intrăm mai întâi într-o rețea a strămoșilor noștri și a urmașilor noștri care se numește familie, și care perturbă cu energia ei, pe care suntem obligați să o luăm, funcționarea desăvârșită a corpului nostru fizic.

 

Științific se spune că noi provenim din jumătate din genele materne si jumătate din cele paterne și suntem o combinație între cele două familii și de fapt atât suntem noi: ceea ce familia noastră ne dă și atât putem fi.

In fapt aceasta este o programare, și combinația dintre cele două rânduri de gene va crea ceva diferit la fiecare copil.  Însă dincolo de straturile familiei și straturile Karmei pe care le crem în mod involuntar conform regulilor acestei realități, noi avem unicitatea noastră dată de ADN-ul nostru original, care este ADN-ul conștiinței noastre.

Când ajungem la puritate acestui ADN, atunci ajungem la iluminare, la conștiința extinsă infinită și la tot ceea ce suntem.

Așadar, ce avem noi aici de făcut este de a ne desprindem de tot ce înseamnă energiile familiei, pentru că orice familie are astfel de deformare, energii perturbate în multe moduri de această realitate.

 

Primul lucru pe care îl avem de îndepărta sunt aceste energii ale familiei care induc comenzi și informații în ADN care nu sunt ale noastre și de care vrem să ne eliberăm și pe care vrem să le încheiem. Sigur că fiecare dintre noi venim într-o familie care să ne permită să ne facem cat decât treaba cu care am venit pe pământ, și pentru a primi anumite daruri, capacități, calități suntem obligați și nevoiți să primim și greutățile și poverile lor.

Să ne crem dincolo de toate acestea este un proces destul de laborios, iar noi vom încerca inițial să ștergem din legile generale care ne obligă să ne conectăm la familie în modul în care nu am vrea să fim conectați.

O să mă întrebați, ce ne facem cu această conștiință colectivă care ne prinde in rețeaua ei numită familie. Putem alege să crem familiile ca o contribuție pentru noi și noi ca o contribuție pentru ele. Deocamdată familiile sunt niște închisorii energetice care ne transmit limitare după limitări și care ne transmit că ele sunt cele mai puternice și sunt mai importante decat noi. Este ca și cum nu am avea voie să fim și să avem o conștiință individuală, ca și cum totul este pus la comun.

 

Nu se pune problema să judecăm familiile, ci să alegem un alt mod de a funcționa în familie, atunci când este posibil. Să crem asta ca și tendință, ca și perspectivă, ca și viitor pentru întreaga familie și pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Să reînvățăm și să recream modul nostru de a funcționa în familie ca și ființe individuale, total conștiente, care au alegere și își asumă alegerile și viața lor. Și atunci familiile vor fie cu totul altceva decât ceea ce sunt acum, și anume factor de limitare și blocare.

Chiar și aceia dintre voi care se înțeleg bine cu familiile pot avea de la alții strămoși o mulțime de moșteniri de toate tipurile: de la moștenirii genetice până la moștenire fizice, până la moșteniri de programe, de caracter, de ADN, de boli.

 

Ce putem face pentru a crea comunități bazate pe contribuția, prezența și importanța fiecărui membru de familie?

Pentru are ne regăsi pe noi care suntem dincolo de toate sistemele familiale, de toate regulile și impunerile, controlul și comenzile familiei din care facem parte.

Nevoia de a face parte dintr-o familie ne face să ne subordonam voinței și alegerilor familiei, pentru a nu rămâne singuri, pentru a nu rămâne dezmoșteniți, nesusținuți și neajutați pe acest pământ.

De aceea, în ziua de astăzi chiar dacă familia este factorul tău limitativ în evoluție, tu nu vei renunța la ea pentru că ți-ai creat sistemele de siguranță și sprijin pe această familie.

Si ce altceva mai este posibil?

Comments ( 1 )

  • Ce frumoasa este aceasta descriere a conexiunii memorabila, complexa si profunda dintre familiile noastre si ceea ce suntem noi ca parte a universului din care facem parte! Este fascinant modul in care ne imbinam constiinta cu propria noastra familie si cum efectul de energie colectiva poate schimba fata acestei lumi! Cu siguranta acest articol merita sa fie citit de cate ori ai nevoie sa te amintesti ca te-ai nascut din aceasta schema si ca esti binecuvantat din aceasta legatura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian