Joaca cu afacerea

4
Uncategorized

Joaca cu afacerea

Astăzi ne vom juca energetic cu afacerea ta, vom aduce energie pentru ea. 

Te rog să-ți imaginezi energia afacerii tale sau a modului în care vrei tu să faci bani, sau a unui proiect pe care il ai în fața ta și te rog să cerem universului: “Universule, cu ce poți tu contribui pentru afacerea mea sau pentru acest proiect?”. 

Aceasta este o invitație pentru univers, ca el să contribuie la afacerea ta sau la proiectul tău. Dacă tu nu il inviți, el nu se arată neinvitat. De cele mai multe ori uităm în creație de sprijinul pe care îl poate oferi universul pentru noi. 

Aceasta întrebare și tragerea de energie din univers către afacerea ta sunt forme de a cere și de a primi simultan ceea ce universul are să ne ofere pentru proiectul nostru, astfel încât lucrurile să decurgă cu ușurință, și să simțim magia sprijinului pe care îl primim la fiecare pas. După ce ți-ai imaginat de energia afacerii tale sau a proiectului tău în fața ta, te rog să începi să tragi energie din univers.

Cum tragi energie?

Metaforic, cum tragi apa printr-un pai. Nu faci teoria paiului, pur și simplu este o acțiune. Dacă dorești poți folosi și mâinile pentru a aduce această energie in business-ul tău. Poți face acest exercițiu câteva minute în fiecare zi, nu este nevoie să stai ore intregi.

De obicei, câteva minute sunt suficiente pentru a hrăni energetic proiectul pe care urmează să-l facem.

Fie ca proiectul nu este inca in planul fizic, fie ca este deja creat și vrem să-l facem să meargă, fie ca a suferit o încetinire și vrem să cerem o creștere, acest exercițiu distractiv functioneaza în oricare situație și este de un folos real proiectului tău.

Iti urez distracție plăcută, și amintește-ți că afacereile nu sunt întotdeauna serioase, uneori afacerea ta are nevoie de puțină joacă, poate s-a plictisit de seriozitate.

Te aștept cu drag la cursurile mele în persoană sau online pentru mai multe exerciții de schimbare, creație și joacă.

Comments ( 4 )

  • Draga Geo,

   Ma bucur ca lucrezi Theta Healing și vezi schimbări in viața ta.
   Cursul ADN3 este magnific și dezvolta abilitați și capacitați intuitive.
   Nu știu dacă ești la curent cu noile preconditii pentru ADN3?
   Acum pe lângă clasicele Baza, Avansat, Săpare, Tu și Creatorul, Anatomie Intuitiva, s-a adăugat și cursul “Relații cu lumea”.

   De asemenea, dacă mai ai anumite teme, programe pe care dorești sa le explorezi, scrie-mi și pot face videouri.

   Te imbratisez!

 • Acum cativa ani am citit cartile lui Joe Vitale – la acel moment era nivelul de evolutie la care ajunsesem. Imi amintesc ca Joe spunea exact ceea ce expuneti in acest articol – faptul ca o prietena de-a lui facea acest exercitiu de incarcare cu energie a fiecarui proiect pe care il lansa. La acea vreme nu am prea inteles – acum da…si voi pune in practica. Multumesc ca mi-ati amintit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian